САГА: Новак в Турция отмъква Хосе Кордоба под носа на Рейнджърс

Световен футбол

САГА: Новак в Турция отмъква Хосе Кордоба под носа на Рейнджърс

9742
на 26.05.2024
САГА: Новак в Турция отмъква Хосе Кордоба под носа на Рейнджърс
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Звездата на Левски Хосе Кордоба има шанс да се озове в турския Еюпспор вместо в шотландския гранд Рейнджърс. Това алармира "Скотиш Сън", като пише, че местният гранд ще се сблъска със закъсняла конкуренция от амбициозния новак в турския елит.

препоръчано

Според информацции Кордоба вече е подписал предварителен договор с тима от Глазгоу, като сделката трябва да бъде затворена за сума от около 3 млн. паунда.

Еюпспор обаче ще опита да изкуши играча и Левски с по-добри условия.

"Те се наставляват от турската легенда Арда Туран, бившата звезда на Атлетико Мадрид и Барселона, който изигра 100 мача за страната си.

Той изведе Еюпспор до титлата в първия му сезон на първата му работа като треньор и клубът е добре осигурен финансово. И те са се свързали с Левски, за да попитат дали българският клуб би приел закъсняла оферта за играча", гласи информацията.

Интерес към Кордоба има още от страна на Норич, отбелязва "Топ спорт“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК