Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК: Борислав Цеков с унищожителен коментар за Лаура Кьовеши: Тя е фалшив герой на соросоидите! В Румъния е неуспешна и се провали

САМО В ПИК: Борислав Цеков с унищожителен коментар за Лаура Кьовеши: Тя е фалшив герой на соросоидите! В Румъния е неуспешна и се провали

на 22.07.2019
59577
36
САМО В ПИК: Борислав Цеков с унищожителен коментар за Лаура Кьовеши: Тя е фалшив герой на соросоидите! В Румъния е неуспешна и се провали
Автор: ПИК
22.07.2019
36
59577

Свалената с решение на Конституционния съд на Румъния и с указ на румънски президент прокурорка Лаура Кьовеши, остана единственият кандидат за длъжността европейски главен прокурор. Преди дни и българското правителство изрази своята подкрепа за нейната кандидатура. 

Самата Кьовеши е свързвана с Джордж Сорос и неолибералния кръг, който той създаде в Европа, размивайки границите на държавите и народите. Доколко е изненадващо обаче, че именно бившата баскетболистка от унгарски произход остана единствен кандидат за високия пост, както и изненада ли е заявената подкрепа от страна на българското правителство, агенция ПИК потърси един от най-вещите юристи у нас - доктора по конституционно право Борислав Цеков.

С него разговаря Ивайло Атанасов: 

- Г-н Цеков, доколко изненадващо или неизненадващо е, че на финалната права за нов европейски главен прокурор остана само Лаура Кьовеши?

- Според мен, не е изнандващо, защото господстващият все още в ЕС глобалистки неолиберален елит, доминиран от Франция и Германия, има интерес от задържане на своите позиции в институциите на ЕС. Кьовеши и като политически връзки, и като източници на политическа подкрепа - и в Румъния, и на ниво ЕС, очевидно е свързана с неолибералния глобалистки елит. Тя е тяхна проекция.

Преувеличава се значението й като избор за прокурор на ЕС по две причини. Първо, тя е един имиджов балон, един фалшив герой напомпан от пропагандата на соросоидните медии в Европа. Резултатите от дейността й в Румъния са изключително противоречиви. Практически те са неуспешни, провалени.

АФЕРАТА "КЬОВЕШИ": Борисов доброволно вкарва вълка в кошарата

АФЕРАТА "КЬОВЕШИ": Борисов доброволно вкарва вълка в кошарата

Закъснялата подкрепа на българското правителство за Лаура...

на 21.07.2019

На второ място не бива да бъдат заблуждавани и дори лъгани гражданите на ЕС, както става у нас, че едва ли не европейската прокуратура ще бъде гарант за правосъдието и справедливостта в държавите-членки. Европейската прокуратура има много ясно разписани правомащия и те нямат пряко отношение към правораздаването в държавите-членки в неговия пълен обем. 

- Да, защото у нас соросоидите, тази една част от обществото, която разчита на грантовете на Сорос и грантаджийските медии, непрекъснато казват, че тя ще дойде и ще разчисти всичко в България?

- Това е една огромна лъжа, една огромна пропагандна манипулация! Европейската прокуратура има правомощия, концентрирани главно върху управлението на европейските фондове и върху злоупотребите с ДДС, защото това е данък, който е уреден в европейското право с директиви на ЕС. Това е главното. 

- Тоест всяка държава запазва своя юридически суверенитет? 

- Съдебният суверенитет, държавният суверенитет на страните от ЕС принадлежи само на тях и никаква европейска прокуратура не може да се намесва в правораздаването на суверенните държави извън тези няколко зони, които споменах и които са в правомощията на европейската прокуратура, съгласно първичното законодателство и право на ЕС. Нищо повече и нищо по-малко.

Така че онези, които заблуждават гражданите, че едва ли не българските прокурори ще имат свой началник или някаква горна инстанция в Брюксел или го правят злоумишлено, или от некомпетентност.

- Вие изненадан ли сте от позицията, която взе българското правителство, заявявайки, че ще подкрепи Лаура Кьовеши? Бившият конституционен съдия Георги Марков заяви пред ПИК, че премиерът е подведен от същите хора, които са го подвели за Истанбулската конвенция, а Лаура Кьовеши не е нищо друго, освен една Истанбулска конвенция?

- Става смешно как българските политически и партийни водачи се надпреварват да се докарват в Брюксел и пред българските граждани с подкрепа за фалшивия герой Кьовеши.

Все пак министър-председателят го разбирам от гледище на това, че прие една-единствена кандидатура, той търси да позиционира българското правителство в Брюксел по един подходящ начин.

В крайна сметка за мен тази позиция на България в подкрепа на Кьовеши е безполезна и погрешна.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(36)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Той и Бори Цеков се провали като корифей по конституционно право защото в мутромиливионерската държава се наложи Банкянска конституция при пълно мълчание и съгласие на лакейте на Първия. Лаура Кьовеши удря точно корупцията по високите етажи и търговията с влияние на правителството. Затова не ви харесва.
4
Тиквата се нацапа и като видя,че Кьовеши ще стане прокурор на ЕС и той се присламчи там,ама ще вде хурката.
5
Дeбeлян явно много се страхyва от Кьовеши, щом така от ПИК квичат срещу нея !!!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
BOIKO PAK GRESHISH SOROS E VRAG NA EVROPA NE ZA PROTEJETO MY
8
Кой си ти бе, Цеков? Боклук нещастен! Кьовеши, ако е соросоидка, то ти си отпадък на Пеефски, който го е страх от възмездие за съсипаната от него и Боко България.
9
Щом ти говориш така,значи жената си е много читава!!! Мишките започнаха да се показват но Европа не е Булгаристан!!!!
10
Нечистоплътното саитче „Чур“ отново се овъртоли в оплюване на кандидатката за европейска прокурорка. Шиши пак е раздал грешни опорки.
11
Тук, в този "високо професионален" сайт, когато се плюе против някого масово от продажни и малоумни креатури означава, страх от бъдещи разследвания и проверки, които ще покажат колко се е крало, краде и ще се краде. Румънката вкара в затвора над 300 управника в Румъния, стане ли Главен европейски прокурор, хората на Баце да му мислят, както и самият Той, Шкембе воеводата, Цвъко, Свинетка и още стотина висши крадци от властниците.
12
Точно така!Щом платена мажоретка-лизач на Дебелян и Боко е против Кьовеши,значи тя е идеален кандидат! Само така!
13
Поредния с измишльотините си ! Доказано е , другарьо , че обвиненията срещу Лаура Кьовеши са балон и сега най - голения ѝ враг и най - властен политик в Румъния , Ливио Драгня , е в........затвора !
14
Какъв доктор си бе, Цеков? Ветеринарен? Даже не ставаш и за отглеждане на свине, седнал да плюе Кьовеши, за да си подмива н@срания г@з и този на работодателите си прасчовци.
15
Защо не се скриеш някъде бе царско лай-но ???
16
Зализан, много ги разбираш тия работи -особено като си на разпивка на някоя яхта/виж близкото царско минало./
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Цеков, ти си соросоид, сега хвърляш кал върху Лаура???
19
Жалък кобургси лакей и политическа проститутка! КОЙ си ти, че да даваш оценка на Лаура Кьовеши бе, нищожество зализано с боядисаната коса? КОЙ? Лаура Кьовеши спаси на европейските данъкоплатци два милиарда, които бяха откраднати от подобните на грберастите престъпници в Румъния и вкара 200 от тях в затвора! Румънката вече получи оценката и одобрението на целия Европейски парламент, кобургско нищожество, ясно ли ти е? Така че, твоето мнение, както и онова на доносника на ДС - агент Николай интересуват само този сайт, никой друг!
20
Мишлетата са истерия
21
Не чувствуваш ли,че се превърна в една латерна,един пенкилер,който разделя българите с брътвежите,които ги четат само определени,неориентирани в живота си твои себеподобни.Когато никой не ти иска мнението,просто се скрий и не отнемай от почивката на хората.
22
НАПРАВИЛ КАЗВАТ ИНСТИТУТ ЗА...НЕЩО,СИ....ЯВНО, ПЕЧЕЛИВШ ИНСТИТУТ...
23
Laura Codruța Kövesi ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ,,, ще има възмездие.....
24
Нали БСПдирастията и тия кретени от Дай България я искаха тая Кьовеши, сега друга песен запяха, а Кучката Йо с тия три къщи за гости, направо се подмокря от страх!! ......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басейни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Кви-и-и-к!
27
ЗАЩО НЕ КАЖЕ, ЧЕ В РУМЪНИЯ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СА МНОГО ПО ВИСОКИ ОТ НАШИТЕ... А НИЕ КАТО НЯМАМЕ КЬОВЕШ ЗАЩО СМЕ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА... ТАМ ВЯМА АСАНСЬОРИ СТИГАЩИ ДО ХАЛА... ЦЕКОВ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ПООБРАЗОВА ПОВЕЧЕ И ТОГАВА ДА ПРАВИ КОМЕНТАРИ....
28
Ся аз правя това което ми кажат шефовете, щот съм прост, щом казват Къовеши тогава Къовеши да е. Пък и ми обещаха да не ме барат, ся Пендалко реве щото на спонсора му Дебелян румънката ще му разплаче майката затова e тоя рев. И на мен почва да ми писва от тоя кенеф тук, затова спирам парите. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ иначе Пендалко пари нема да знаеш хахах Конгратчулеишън дебили.
29
отговор на коментар
Тресе се само твоят г-з !
30
Кьовеши е поредният кьорфишек за борба с корупцията. Правомощията й са ограничени до управлението на еврофондовете, всички останали въпроси остават за Цацата, съответно Гешев. А и тя самата ще се кротне, защото най-големите корумпета за еврофондове са брюкселските бюрократи - имат запазени 10-15% от всяка отпусната помощ. Чакайте да дойде Лаура да ви оправи!
31
Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето
32
Не мога да разбера,бе „pik.bg",като пускате статийки с платени тъпи изказвания и опит за хвърляне прах в очите на хората,по-хубаво ли ви става?Наистина ли си мислите,че някой се връзва на тия лъжи тук и опит да се манипулира общественото мнение?И,айде стига с тия платени калинки,че на всички ни се е пригадило вече и от вас,и от ЦИК,РИК-ове и вс.ви платени мишоци на държавна хранилка!!Айде,пътя....че вече е нетърпимо!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Преди да коментирате, трябва да сте безупречно наясно с фактите. Лаура Кьовеши не е никаква унгарка, а румънка, омъжена за представител на унгарското малцинство в Румъния. По-късно се развела, но си е запазила неговото фамилно име. Нарочно ли пропускате, че нейните пълномощия ще имат отношение и към прането на пари? А внушенията на този самодоволен "юрист", че тя била соросоидка и че се провалила в борбата с корупцията в Румъния, са брутални лъжи.
35
Преди да коментирате, трябва да сте безупречно наясно с фактите. Лаура Кьовеши не е никаква унгарка, а румънка, омъжена за представител на унгарското малцинство в Румъния. По-късно се развела, но си е запазила неговото фамилно име. Нарочно ли пропускате, че нейните пълномощия ще имат отношение и към прането на пари? А внушенията на този самодоволен "юрист", че тя била соросоидка и че се провалила в борбата с корупцията в Румъния, са брутални лъжи.
36
Я, по добре прочетете речта на Тръмп пред ООН--- https://pik.bg/тръмп-с-призив-към-света-гордейте-се-със-страните-си-пазете-суверенитета-си---бъдещето-не--news872312.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24701
архив

Скандал между пияни блондинки в дискотека: - Виж се, ма - на крава приличаш! - Пък ти и на крава не приличаш! - Кой? Аз ли не приличам?

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1489
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Полицията обяви резултатите от акциите срещу джигитите на пътя
x
ЗАГАДКАТА Е РЕШЕНА: Учени установиха какви мъже търсят жените
x