САМО В ПИК: Бременната Лена и ГЕРБ съсипаха Киро - никога не сте го виждали толкова отчаян и изнемощял (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Бременната Лена и ГЕРБ съсипаха Киро - никога не сте го виждали толкова отчаян и изнемощял (СНИМКИ)

374786
на 20.04.2023
САМО В ПИК: Бременната Лена и ГЕРБ съсипаха Киро - никога не сте го виждали толкова отчаян и изнемощял (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Много професионални и лични драми му се струпаха на Кирил Петков в последно време.

препоръчано

Въпреки заканите да вкара 130 депутата в Народното събрание, "Продължаваме промяната" остана на второ място на изборите на 2 април, а сега му се налага да се коалира с ГЕРБ. За капак - навръх Великден бившият говорител на кабинета му и негов "парапет" пред Airbnb-квартирата Лена Бориславова и нейният годеник Мирослав Иванов потвърдиха разкритието на ПИК, че очакват бебе. 

Тази негативна серия, последвала изморителната предизборна кампания, като че ли е съсипала съпредседателя на "Промяната". 

В последния ден от първото заседание на парламента, започнало миналата сряда и приключило, за щастие, днес с избора на Росен Желязков за председател, бившият премиер седна на депутатското си кресло посърнал и в минорно настроение.

Кирил Петков изглеждаше апатичен и немощен, а огромните торбички под очите загатнаха за поредица от безсънни нощи. Случващото се около него видимо не му представляваше особен интерес и присъствието му в залата бе просто по задължение.

Петков не взе и нито веднъж думата от парламентарната трибуна по време на разискванията за избор на председател. От "Продължаваме промяната" говориха единствено Асен Василев, Даниел Лорер и Явор Божанков по изключение, тъй като имаше спор с бившите си съпартийци от БСП.

На фона на върхушката от професионални и лични драми, в чиято центрофуга се намира Кирчо в момента, Лена Бориславова продължава да се навърта из парламента. Както е известно, тя подаде заявление за оставка, но поради забавянето на избора на председател, и днес й се наложи да се яви на работа като депутат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК