Вход
София
Времето в София 8 o C

САМО В ПИК: БСП във финансов колапс - Корнелия фалира партията! Червената Мадам харчи за нова лимузина. Нейна роднина от Крушовица коли и беси в партийния бар

САМО В ПИК: БСП във финансов колапс - Корнелия фалира партията! Червената Мадам харчи за нова лимузина. Нейна роднина от Крушовица коли и беси в партийния бар

на 24.08.2019
120368
49
САМО В ПИК: БСП във финансов колапс - Корнелия фалира партията! Червената Мадам харчи за нова лимузина. Нейна роднина от Крушовица коли и беси в партийния бар
Автор: ПИК
24.08.2019
49
120368

БСП е в практически фалит. Столетницата е изправена на ръба на оцеляването си и вина за това носи председателката й Корнелия Нинова, научи ексклузивно ПИК от свой много доверен източник на "Позитано 20".

В същото време, докато тя харчи огромни суми за нова кола, партийната телевизия и воаяжите за изнесените заседания на партията из страната, в червените редици тече масова сеч на кадри. Мотивът - няма пари, партийната каса е празна и са необходими съкращения.

"Това е един ужас, това е една кошмарна жена! Никой не смее да гъкне срещу нея. Тя води партията към дъното", разкриха недоволни от начина на управление на БСП от Корнелия Нинова.

Наскоро Нинова назначила своя близка от Враца за управител на партийното кафене в централата на "Позитано" 20. Роднината на родената в Крушовица червена лидерка скандализирала партийния актив и апарат с просташкото си поведение. Дамата дори си позволявала да гони стари партийни кадри от кафенето, просто защото не й харесвали или пък ги била чула да коментират нещо по адрес на Корнелия Нинова. Освен това езикът й бил каруцарски и изпълнен с вулгарности.

Самата Нинова обикаля из страната за изнесените заседания, които реши да прави, с чисто нова лимузина БМВ. Купуването й станало с пари от и без това изтънялата партийна каса малко преди партийните субсидии да бъдат намалени до 1 лв. за всеки действителен глас. Освен това тя и близките й хора отсядали в скъпи хотели, естествено отново за партийна сметка. За партийна сметка минавали и разходите, които всеки един от тях правил, както и тежките софри, около които вечер сядали Нинова и верните й хора.

И докато червените редици се тресат от безумните харчове и парите, които червената мадам пръска с широки пръсти, то по места партийните организации са изправени пред угрозата да се самозакрият. Причината е банална - пълната липса на пари, за да се плащат заплатите на сътрудниците, секретарите, наемите и режийните разходи. В близък до София град в канцеларията на Градския съвет на БСП на работа са останали единствено председателят и неговата секретарка, която не е получавала заплата от няколко месеца. Това я принудило да пусне предизвестие за напускане и след броени дни там ще остане само шефът на местната структура. 

"Няма пари. Някои хора направо съкратихме, други сами се махнаха. Пред този проблеми не е изправен само нашият съвет, а всички градски и областни съвети. Безпаричието е повсевместно. Няма хора, които да работят. В някои от офисите в Северна България няма никой - те се отключват един път в седмицата от някой депутат, защото са използвани за приемни от тях", описват апокалиптичната ситуация из червените редици в страната потресените социалисти.

На многократните апели на председателите по места към Корнелия Нинова все пак да се отпуснат някакви пари, за да се тушира напрежението и спре напускането на утвърдени партийни кадри, от "Позитано" 20 им казали: "Пари няма, няма и да има. Оправяйте се, всеки да се справя сам!". 

Червените редици вече се стягат за нечуван изборен погром на местия вот през октомври. Опитните хора, които са провеждали изборите през годините, вече не са на работа в партията. На техните места и то не навсякъде, Нинова спуснала свои довереници, които обаче били абсолютно непознати и неразпознаваеми от симпатизантите на БСП по места, което от своя страна предизвикало силни брожения и вълнения след тях.

Червената каса свети в червено от пускането на партийната телевизия. Средствата, които за хвърлени там, са като воденичен камък и дърпат БСП към дъното. Освен това журналистите там прибирали всеки месец тлъсти заплати за напълно непрофесионално изработени репортажи. Директорът на телевизията Любомир Коларов имал двама заместници. Една от тях е медийният съветник на Нинова Бояна Бозаджиева. Тя пък получавала две заплати - една от БСП и друга от партийната телевизия.

И в партийния печатен орган "Дума" положението не било по-различно. Пак с довода, че няма пари вестникът е свит до 16 страници. Хонорарите и заплатите на работещите там на граждански договор са драстично намалени - от 800 лв., те били сведени до едва 200. И на фона на масовото напускане на добри журналисти, главният редактор Ивелин Николов си е назначил цели трима заместници. 

Положението на БСП с финансите стига дотам, че социалистите нямат възможност да върнат вече надвзетите пари от партийната субсидия. Защо Корнелия Нинова трябваше да се разкарва напред-назад и с нова лимузина, да харчи луди пари за бензин и други неща, след като спокойно всички заседания можеха да се направят в София, коментират още шокираните от наближаващия край на столетницата нейни симпатизанти.

Сподели:
Напиши коментар »
(49)
1
Поредна лъжа на питека Heдялко за радост на питеците. Eбaлa съм го в гъзъ пръшав.
2
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
3
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Само Семейно не Поединично на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
...............АИДИ ГЕШЕФ ФКАРАИ КУРНЕЛЕИ У ЗАТВОРА !........ТУРИ И БЕЛЕЗНИКИ........И......5 ЧАСА НА АСФАЛТА !........НО.......ГЕШЕФ НЕ БАРА КУРНЕЛЕИ......ШО СА УТ ЕДНА ПАРТИЯ ?..........НЕ.......УТ ЕДНА КЛАССА !.......ТЕЯ РАБУТИ ГАНЬО ГИ ЗНАИЕ ?.......ИЛИ Е МАЗОХИЗ !......
6
...............КОИТО НАИБЕ БУКВАЛНО У ЦАРЕБИЦАТА НА ХАЛИТЕ КУРНЕЛЕИ Е НАРОДЕН ГЕРОИ !..........
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Какво може да се очаква от дъртата крушарска гювендия, която на млади години за да приватизирана импекса като млада палава седесарка е лапала на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла
9
И твоят ''пръшав'' задник ще се засмее като на член на БСП на кьор софрата-банкет на Бузлуджа когато го посетя,но защо товарищ не пишеш каква Е лимузината на Ездачката но със сигурност е ''Волгата'' на бай Тошо или е казашкия звяр ЗАЗ-966 А ТУРБО на Хрушчов...или се е подвела по ''Нихилизма'' със който ни плашеха по Живково време та си е''купила'' някое изгнило БМВ,АУДИ или Мерцедес и то бронирани във завод ''Краснъй Путиловец'' Москва тъй като това поне го могат......Та ПИТЕК можеш да се окажеш самия ТЪЙ товарищ....????
10
А така Недо делчото, удри здраво и Монетния двор ке удри, маат се гологаните за ПИКаенето ви тук.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Тая чумава св'иня кога ще ляга под ножа?!?
14
Трите ,червени махленски кляфки Курнелка Нинова,Мая Костинбродска и Леночка Милийончева превърнаха българската политика в женска седянка и гъши пазар,това са новите чудомирови свахи - кака Сийка ,Бона Кевина и Кица Събчовата.Слава Богу ,че начело на държавното кормило е Бойко Борисов- недостижим еталон за мъжкар джентълмен,добър стопанин,неуморен съзидател ,брилянтен дипломат и велик държавник!
15
ЗАПОВЕД: ДА СЕ ЗАСИЛИ ОХРАНАТА НА МАНДРИТЕ! ОЧАКВАТ СЕ НАПАДЕНИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ С ЦЕЛ КАЖБИ НА СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ ЗА ПОКРИВАНЕ НА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ПАРИ ОТ КАСАТА / ТЯ Е ЛИЧНА НА КУРВОНЕЛА / НА "ЧЕСТНИТЕ" КОМУНЯГИ.
16
Шумкарите са моя грижа!
17
:( Крaднeла има пaчки, пaчки по стoтaчки, пaчки за лaпaчки ... У, дa опyсtее и крaдливщинaта слaнинeста... ::( Крaднeла има пaчки, пaчки по стoтaчки, пaчки за лaпaчки ... У, дa опyсtее и крaдливщинaта слaнинeста... :(
18
Иво, ти ли си ма, стар бонлук! Ако беше свястна нямаше да си разведена! И ти ли за морал говориш?
19
Ей голяма болка Ви е Корнелия, защо не погледнете властта щв какъв разкош живее, колкото до фалита на БСП не беретегрижа
20
Видимо от сутринта цялата дружина на Недьо е стомашно и устно неразположена. Дри/ните излизат от устите им, не изотзаде. Смрад и простотия! Явно са в съдружие с Кака Кури, защото след всеки позив на диарията тя става още по-силна. Колко трябва да ти е увреден мозъка за да пишеш тук таква по;;ия!! Явно Недьо е крайно увреден.
21
Нинова - Меринджей на годината.
22
Няма такъв смях.Тая глава на раменете ти,служи ли за мислене, или само е за равновесие.
23
Аз за Нинова и за бсп няма да се кахъря.
24
Чудо невиждано! Починалият следовател от Специализираната прокуратура, чийто некролог бе обруган- Йордан Костадинов, се е подписал в подкрепа на Иван Гишев за главен прокурор и то 40 дни след смъртта си. Следовател Костадинов е починал в средата месец юни т.г. На 25 юли т.г., т.е. 40 дни след смъртта на следователя Йордан Костадинов, името му, „саморъчно“ написано, цъфва в списък на подкрепящи кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, пише "Афера".
25
Освен едно голамо БРАВО ,нищо друго не можем да кажем за др. Нинова !!! Така емава байката на БСП-то ,както никой друг до сега !
26
Абе оПИКани джурналисти, говна!ника ви няма почивен ден. Питам се, как и с кого живеете, имате ли съпруги/съпрузи и деца? Как ги целувате и поздравявате с тези гнусни усти, какъв пример им давате и възпитавате?
28
Данке, и тази нощ ли си спала на мокро?!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Това ще е новото мото на изборите наесен!!Кой и с какъв акъл би гласувал за тая разпасана лелка,дето не може да оправи една червена кочина с 200 прасета на Позасрано,а пери джуки да “оправя“ цяла една държава!! Иначе по човешки аз съм ФЕН на Корни щото така ева мамицата на тая паплач,както Сталин,Хрушчов и Брежнев не биха могли даже чрез килим от трупове!!Трябва да и се признае,че е тайното оръжие на Командира!!Разказа им играта от А до Я!!Дерзай Корни,мислено и емоционално сме с теб!!Закопай надълбоко столетницата,проклетница!!
31
За свирки
32
За свирки
33
Така е, тая майкопродавка и на мен ми сви субсидията и сега не знам как ще си издавам газетата...
34
БСП-то ше разтури ,a Крум Дончев следобед ше и го тури !
35
До което се е докопала Импексовата курабия, всичко е ограбено и фалирано. Представете си Барсалата да се докопа до държавата, какво ще остане от нея!!
36
Обичам я тая другарка бе. Да затрие всичко червено. А иначе повръщам от гнус като я видя.
37
Мръсни и гадни гербери.....нямате почивка бе.....
38
Дреме им на бкп ТАТИ и мама, а СИНЧЕТО в герб. В провинция мама, ТАТИ, син, жена, и 2 маленки им влизат у домове многобройни 10 000. От 1944 все същото си е. Ама трябва дечица със сигане у-ще. Тогава ще заоеят, че не всичко е пари, А приятели напуснали град и родина. Не е шега, но толко им акъла, че в глави им са само пари, егоисти им казвам аз. Народ променен е вече.
39
АХ! КАКВА НОВИНА?КОМУНИСТ ДА КРАДЕ? НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ !
40
И АКО Е ИСТИНА ИНФОРМАЦИЯТА НАИСТИНА ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА НИНОВА И ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ ДО СЪСИПВАНЕТО НА БКП т.е.БСП.
41
Мечтите са безплатни, ПИК! Помечтайте още два месеца!
42
За първото ПОЛУГОДИЕ, БСП получи по 13 лв. и 20 ст. на глас! ...........Това означава, че на годишна база имат по 6 лв. и 60 ст. на глас. Шест лева и шестдесет стотинки са напълно достатъчни - стига този който ги разпределя да не се казва Г-жа Лъжа!
43
Тези хора от БСП не могат да управляват собствените средства,а искат да управляват общини и държава.НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ!
44
При липса на данни най-простото обяснение се приема за вярно, а лъжата се приема за истина, докато се докаже истината за лъжата. Така че: Не хаби думи за онзи, с когото е безполезно да се говори, защото: Мъдрият човек и от врага извлича полза - КСЕНОФОНТ
45
толкова може циганката от Крушовица ...амбулантна политика от ден до пладне и после ПРАС- ТРАС и край --
46
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. — Катон Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител. — Махатма Ганди
47
...да си сложа една снимка на Корнела в гаража! На въпрос към приятел , защо държи снимка на Сталин , отговорът бил..." Няма човек , който да е избил толкова руснаци, колкото този грузинец"! Успех Корнела !
48
Подозирам че я държат още за да могат да прелеят от електората в някоя друга партия. Най-вероятно гласят Слави да приватизира каквото остане от БСП.
49
Слави е бивш КУ-КУвец - Нинова е настоящо КУКУ, така че едно обединение вместо "Няма такава държава" може да се нарече: "НЯМА ВЕЧЕ ТАКАВА ПАРТИЯ"!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16368
архив

- Мамо, мамо, а как завърши филмът по телевизията? - Хладнокръвният убиец сложи трупа във ваната, заля го със сярна киселина, изчака да се разтвори и пусна водата, за да изтече в канала? Хайде, миличко, заспивай, сънувай сладки сънчета!!

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2465
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков заби щерката на разстреляния висаджия Нарциса
x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - На Близнаците ще им върви по вода в службата, лъвовете да не поемат рискове
x