Вход
София
Времето в София 26 o C

САМО В ПИК! Георги Харизанов с тежки думи към Румен Радев - за критиките му към европредседателството, историческия абсурд президентът да е в опозиция и реакцията на Борисов

САМО В ПИК! Георги Харизанов с тежки думи към Румен Радев - за критиките му към европредседателството, историческия абсурд президентът да е в опозиция и реакцията на Борисов

на 03.07.2018
122565
73
САМО В ПИК! Георги Харизанов с тежки думи към Румен Радев - за критиките му към европредседателството, историческия абсурд президентът да е в опозиция и реакцията на Борисов
Автор: Асен Рашков
03.07.2018
73
122565

Нов скандал е на път да избухне в политическите ни среди, след като президентът Румен Радев отправи остри критики към българското европредседателство в момент, в който министър-председателят Бойко Борисов представяше отчет в Страсбург за постигнато през последните шест месеца. Потърсихме политическият анализатор Георги Харизанов, който коментира тежките думи на държавния глава и реакцията на премиера.

Няма почивен ден за завистта на Румен Радев

Няма почивен ден за завистта на Румен Радев

Време е Румен Радев да отговори: президент, който...

на 03.07.2018

Интервю на Асен РАШКОВ

- Г-н Харизанов, как ще коментирате критиките на президента Радев по повод българското европредседателство?

- Президентът Румен Радев сам се постави в ситуация да е опозиция на властта, а не да бъде власт. Това първо принизява институцията, тъй като той е избран, за да бъде власт, а не да е опозиция на властта, второ принизява цялото му говорене, тъй като хората вече очакват той да критикува правителството. Вече си изгради ролята на опозиционер и трудно може да вземе завоя и да каже каквото и да било положително, защото това ще означава за него предаване на някаква позиция, отстъпление, крачка назад и ще се окаже, че досега невинаги той е бил прав.

Очаквах Румен Радев да критикува европредседателството, но през цялото време се забавлявах с тежката липса на аргументи за тази критика.

- Неаргументирана ли беше тази критика на президента Радев?

- Нека й направим разбор в отделните сегменти. Президентът каза, че България се е фокусирала върху Западните Балкани и е забравила Западна Европа в момент, в който Бойко Борисов лично формулира политика за бежанците, която е на път да бъде приета от цяла Западна Европа. Тази политика започва да се приема дори и вътре в държави като Германия - че мигрантите са незаконно проникнали в Европа хора, че те нарушават нашите закони, че трябва да бъдат депортирани обратно там, откъдето са дошли, и че ние трябва да започнем да охраняваме нашите външни граници безмилостно и съобразно законите.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Радев удари европредседателството с парен чук (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Радев удари европредседателството с парен чук (ОБНОВЕНА)

Външният министър Екатерина Захариева участва в...

на 03.07.2018

В момента, в който България формулира тази специална общоевропейска политика, която в един момент ще се окаже изключително важна за оцеляването на Европейския съюз, Румен Радев казва, че ние сме едва ли не забравили Запада и сме се фокусирали само върху Западните Балкани, което освен тежка политическа глупост, е и дълбоко невярно и той много добре го знае.

Вторият аргумент - липсвали конкретни приоритети и постижения. Един от приоритетите, който беше заложен в хода на българското европредседателство, преди то да започне и преди темата за Западните Балкани да постигне трите си исторически успеха, беше темата за кохезията. По линия на кохезията за следващия програмен период България е постигнала 9% увеличение на средствата, които ще дойдат от Европейския съюз. Тези 9% се изразяват брутно в около 1 млрд. евро. Ако това не е конкретика, не знам по стандартите на президента Радев и хората, които му пишат речите, кое е конкретика.

- Защо се стигна до това разминаване между тезите на Румен Радев и фактите, за които говорите?

- Има тежко противоречие между тезите на президента Румен Радев и фактите. Аз не казвам, че сегашното управление е съвършено. Нищо, което е създадено от човека, не е съвършено. Не казвам, че сегашното управление няма своите слабости, но начинът, по който президентът критикува и тежкото разминаване между неговите критики и фактологията, започват да правят твърде голямо впечатление и ние за първи път сме в историческия нонсенс и абсурд да имаме президент, който е в опозиция.

- С каква цел президентът отправя тези критики към европредседателството в момент, в който всички евролидери признават успеха на нашата страна?

- Нямам никаква представа. Той прилича на някаква мека форма на протестър, на човек, който критикува винаги и под всяка форма без никакво уважение към фактите и истината. Това е ролята, която той и хората от неговия екип са му избрали ,така че той все по-често ще става комичен, работейки в тази си роля.

Оставете похвалите на евролидерите. Много голяма част от тези похвали са протоколни. Много голяма част от тези похвали са по задължение, те са част от протокола и дипломацията. Аз ви казвам в конкретика - България казва, че е много важно присъединяването на Западните Балкани, много е важно тук да има мир, държавите да се разберат помежду си и да живеят в мир и добросъседство. Никой не вярваше, че преди шест месеца, никой, включително и президента Радев и хората, които му пишат речите, че първо ще има договор за добросъседство между България и Македония, второ ще има договор за добросъседство и за името между Македония и Гърция, трето, че Сърбия и Косово ще седнат в София на една маса, ще си стиснат ръцете пред камерите и за пръв път от години ще нормализират отношенията си. И четвърто, че Македония ще получи членство в НАТО и дата за стартиране на преговори за членство в Европейския съюз.

- Пренебрегна ли президентът тези успехи, които Вие споменахте?

- Никой не е вярвал преди шест месеца, че това е възможно. Аз напълно разбирам ревността и завистта на президента. Тя е напълно основателна, той има много за какво да завижда на изпълнителната власт, но това че той става все по-голям неприятел на истината и фактите, започва да прави все по-неприятно впечатление. И ще започва да прави неприятно впечатление, включително и на хората, които го подкрепят.

- Това критично говорене на Румен Радев може ли да срине имиджа му - както неговия, така и на президентската институция?

- Това задължително ще стане. Хората не са глупави. Над 80% от българските граждани одобряват начина, по който протече председателството и постигнатите резултати, така че огромна част от тези 80% ще ревизират рязко отношението си към президента. Никой не е гласувал, за да има президент протестър. Хората гласуваха, за да имат президент управник и стратег, какъвто Румен Радев очевидно не е.

- Днес премиерът Борисов представи отчета на българското председателство пред евродепутатите и като че ли неглижира думите на Румен Радев. Правилно ли постъпи министър-председателят като не коментира задълбочено критиките на държавния глава?

- Това беше правилен ход. Когато едната страна се опитва да принизи ролята на държавата, иронично това е държавният глава, човекът, който според Конституцията олицетворява българската външна политика, когато този човек злослови и принизява начина, по който България проведе председателството на Съвета на Европейския съюз, аз мисля, че на този език не трябва да се отговаря. Прав е премиерът да не желае да влиза в този разговор и е абсолютно прав да не слиза на нивото на държанието на временно изпълняващия длъжността президент на България.

Сподели:
Напиши коментар »
(73)
1
Европа ни хвали, може да се разбере, доколко е адекватна Европа.
2
Македонският премиер Заев заяви в телевизионно обръщение по повод Договора между Македония и Гърция: „Македонски език, македонски народ, македонец, македонка, са защитени и гарантирани веднъж завинаги. Няма вече договори, при които се избягва македонският език.“ ++ След Втората световна война, по нареждане на Георги Димитров, започва акция, в която българите трябва да се записват македонци. Такъв предателски акт в историята на България в мирно време дотогава не е имало. Но сега този предателски акт беше надминат от г-н Бойко Борисов, който като европредседател, съдейства активно за признаването на македонски език и македонска нация и дори навсякъде се хвали с този свой принос. Окончателно се изпълниха решенията на приетата в Москва „Резолюция на Коминтерна по Македонския въпрос“ от януари 1934 г. с която се дава насока за признаване съществуването на отделен македонски народ и македонски език. Е, как Корнелия Нинова да не завижда на успехите на г-н Бойко Борисов в пълното изпълнение на „Резолюция на Коминтерна по Македонския въпрос“?!? Това, което Сърбия, Гърция и Русия се опитваха да постигнат безуспешно повече от 85 години, г-н Борисов го реши само за едно Европредседателство!!! ++ Зоран Заев пред македонския парламент: „Имаме ясни доказателства за нашата македонска идентичност, за нашия македонски език, в продължение на векове и столетия. Ние постигаме стремежа на нашите предци да бъдат признати от всички като македонци, говорещи македонски.“ (http://www.segabg.com/article.php?id=909641) ++ Путин: „Денес во Русија е свечен ден - денот на словенското пишување, а пишувањето дојде кај нас директно од македонската земја.“
3
Това криминално проявено лице няма моралното право да критикува президента. Сега всички шайкаджии ще скочат мощно в защита на Баце, но това няма да им помогне. Колкото и да не им се иска Президента набира скорост и народа го обича и уважава повече от техния главатар.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
то може само,да яде джолани босо и да пие шербет...
6
ПОЗОР!!! НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!! ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!!!!
7
Гошо много си противен,гаден си
8
Да вземе Бичето да се поразходи из СЗ България и да разбере, че не банкянският бидон, а президенгът е прав. Защото от това преЦедателство народът не разбра нищо, и стана още по-беден. Похарчени - "само" 200 милиона, файда - йок! Е, като изключим откраднатите милиони и безкрайните и безсмислени разходки тиквите из Еуропата - разбира се, пак за наша сметка!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
ми то немаше ора в залата кьде са евродепутатите с високите заплати да рькопляскат ние от тях се учим да не ходим на работа
11
Руменчооо-Руменчо,пълна шматка си! Ако си карал така и самолета,как не си се пребил до сега? Не ставаш!
13
А бре пикливи идоти, този пиклив И КРАДЛИВ НАПОИТЕЛ ЛИ ЩЕ ДАВА МНЕНИЕ!Пастирката каква бЕШЕ?Я поканете и ченгето Коритаров, Беновска, все една пасмина сте! ЯВНО ПЛАЧА ЗА ЦЕНЗУРИРАНЕ , НО НЕ МОГА ДЪ ТЪРПЯ ФАЛШИВИ НОВИНИ ОТ ФАЛШИВИ ХОРА!
14
В тая измислена институция явно по цял ден се чудят какво да правят. Освен плямпане и нравоучения в стил ЗКПЧ както и скитане напред назад , до сега нищо смислено и в полза на България не е сътворено там.Целия народ ги хрантути, а ефект "0" /НУЛА/ и даже "00" !!!
15
Тикв@т@ па включи главния л@йномет срещу истините изречени от Българския Президент по повод приключилото преЦедателство!
16
Срамно е да пускате коментари на Гошо тъпото защото мани че е тъп ама и обича да подкара дива /напоителни системи/ та от там сега му викат и Гошо жадното ама за парички
17
Този не го ли назначиха на мястото на Антон Тодоров (или Тодор Антонов беше...) ....? Нещо като щатен ,,защитник на успехите,, на ГЕРБ...
18
КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДИН ФАТМАК. ТОИ МИСЛИ С КРАКАТА СИ И РАСЪЖДАВА С НOСА СИ , ОТ НЕ ГО НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ НИЩО ГРАДИВНО ЗА БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО.
19
Всяка дума на президента е вярна и национално отговорна.Каква е ползата на народа, когато евро господарите хвалят слуги и послушковци!
20
ШАЙКАТА СЕ РАЗЗБУНИ ХАХАХА, АЛОУ РЕДАКЦИЯТА ,БЪДЕТЕ ПО-ОРИГИНАЛНИ С КОМЕНТАРИТЕ БЕ.....МОЖЕТЕ И ПОВЕЧЕ.....
21
Докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка и протежето и - фатмака докопал се до власт.
22
До 21.Ясно, че си от шайката анти комунисти, ама защо защитаваш рнегат, бивш комунист!
23
Такива като този 21 АБЕ да си ВИЗМАТ ХАПЧЕТАТА БРЕ!
24
питате Харизанов дали е вярващ сигурно ще каже,, да , но в църквата сигурно се моли на ББ, а не на Бог!
25
Докато всички работеха, истинският генерал и "втората дама", обикаляха кръчмите, ядоха, пиха и се веселиха и чакаха да свърши европредседателството, за да започнат да критикуват и леят злобата си. Защо нищичко не свърши другаря президент през тези 6 месеца ? Защо той не работи по темите, по които днес критикува правителството ? Опита се да си припише Западните Балкани, но.... не му се получи. Поне да си беше замълчал... И без това, той няма мнение по важни въпроси.
26
Дон Джолан съвсем истеряса от нищоправене! Бесен е че дори не попитаха за него а и Деска не поканиха да си развее пачата! Как няма да е недоволен, няма да признае че е господин Никой и за това се превръща в господин ЛЪЖА! Търкулнало се лъжливото рапонче, намерило си лъжливата пачавра импексова! Да го видим на конгреса на БСП, как ще защитава г-жа Лъжа :)))))
27
А ти мухльо с дългия пост какво искаш, станалото през 1945 е факт, сега какво война ли искаш със съседите.Пръв ти обаче ще идеш на фронта.
28
Престъпник, коментира мутра. При това доказан и осъден престъпник.
29
Що се държи все едно са му взели (комисионна та от) грипенчето....?
30
Приемаме,че ГЕРБ и бат,Бойко не са се представили добре по време на председателството ни.Не го хвалят,не го потупват по рамото европейските лидери,дори го критикуват по някои теми.Какво ще стане тогава в България.Тогава "президента" на българите,БСП-то,Курнито,камарилата им,"десните протестъри,красиви и умни" софийски отрочета ще ревнат като един,че ГЕРБ и Бойко за нищо не стават,не могат един форум да организират,че сме се изложили пред европейците и още и още,до задъхване.Така,че и каквото да бъде и тако,и вако,комунделите ,явни и скрити,ще бълват от червените си червиви уста бълвоч,а от червените си задници гувна.Там им силата..
31
Пак е на предната редица като Матросов Поема всичко от куршуми до х... е само и само да предпази вожада си и "шайлката"
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Президент Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова са руски резиденти прокарващи съветите на Путин за излизането на България от Европейския съюз и НАТО и преминаването вЕвразия под пълен руски диктат.А последствията са обезлюдяване на България и заселването на руснаци .Ако Русия бе за положителен пример то всички българи щяха да работят и живеят и учат там А защо 500 000 руснациживеят в Българиянека президентът да обясни на народа
34
Артелчик с очилца, сричкува написаното му от ВКР съветници! Интересите му са джолани, доволствия, някоя комисионна ако може да прилапа. Има ли разлика между Тома Белев и Ради Десин? Повече са приликите, особено физиката и безидейността! Да им е жив и здрав и да радва пенсионираните партийни секретарки и тиловаци! Артелчик е бил и във ВВС, разпределял порциона ;;)
35
отговор на коментар
Лапай му дебелата, крива патка на Антон Тодоров, мухльо шибан!
36
Токова му е пипито на хасковският каун,той не е виновен акъла му е толкова,представете диспут бат'Бойко и Радев(хасковският помак)
37
Айде, юруууш червени (турско сини) бюнбюли !!! Нападайте !!! Кутев паша е взел малко алтъни от султан Доган и ще има кьор-софра ! Заредете шишанетата с рядка дрисня и започнете словодрискането ! Лично Курнелка баш ханъм ви гледа !!! Юрууууш !!!
38
Ега ти кретена е Шербета Фърчилов, по голям кретен и дебил излезе от Импексовата барсала. Шербета си мисли, че като плющи пиарката си която беше назначил във ВВС на две заплати, е хванал Бог за мъдете.!
39
30. ти в час ли си бре, човече. софия нищо общо няма с провинцията и обратно. или някои само за личните облаги са готови на всичко. аз ще ти кажа за червените, и какво от това, те днес имат фирми, а нима в дясно нямате, всички сте ... не е хубаво да обиждаме. първа частна банка, знаем, бкп я , и сега е в първа инвенстиционна банка, айде от бкп е, нима един от президентите, франгаджии, а сега казват самите млади, теса от старите помаци, ние сме от новите, айде кажи ми, че както е тръгнало вече българи работят на цигани, знаеш ли това, стягайте се след някоя година, ще им работите, няма къде да отидете, най-умните на държавна, всичко останало при тях, ще се молите за хляба си, това не са ви в бг фирми немците, те плащат добре, защото за тях хилядарка са нищо, пред двадесет хиляди, турчин български в Германия в НОИ, 9 х.евро, при започване, ай ти специалист, стягайте се, но в бг пазарът е малък, и там проблем, земята се изкупува знаете от кои, от малцинствата, не е шега работата, мечката като заиграе в комшиите и при вас ще дойде, има време, сега някои са над 50, ама на 60, или с 4 000 пенсии от нс, виж така може, всякак може, никой не го е грижа за народа, кой да да дойде няма да се оправи, те купуват, те строят хотели, магазини, всичко е в тях, парата е у тях, и както казва бай драган, кой има пари ще живее, а кой няма---35 и от фашистите и от тях има много алчни, а и убийци, важно е да си човек, с голямо Ч, но днес отсъстват, няма ги, всеки гледа как да те измами, и не мисли, че си... и т.н. почнете от зъболекари, защо не издават касови, защо в магазин не издават касови, много неща има за правене, проверяване, защо работят мнозина в сивата икономика, как и при какви далавери с нотариуси се изкупуват земята на дедите ни, навсякъде корупция, а не червени и сини, няма цвят, има корупция, и то навсякъде, накъдето и да се обърнеш, не съм голословен човек, 36. Ти у ред ли си? Какъв помак е Президента Радев. Чистокръвен старобългарин. И ако не знаеш, ще ти обясня, в този регион живеят старобългари и от тракийско потекло. Вторите са много изстрадали, а тези дори не обичат тракийците, не визирам г-н Радев, не го познавам, но от неговото село са върли антикомунисти, а са от БЗНС, земя са им отнели, животни, каруци и сие. Трябва ли аз да ви казвам, вместо да е обратното, защото съм прост човек, неграмотен, неук, всичко надолу. Но поне , което ви пиша, според мен, а всеки има право да прави заключение. Старобългари са също ББ, ЦЦ, единият е от Банкя, а другият Татарин, но вторият си пада явно по Родопите. Там има агнешко, чевермета, потури, и всичко скрито в тях хо-хо-хо. Малко шега, но във всяка шега има някаква истина. Не съм упълномощена от името на Президента, не го познавам, но от този край отлично, от селяните , от Хасковският край и да ви светна, навремето, когато бяха млади, когато старобългарско момче разбере, че си от тракийски род-дават ти пътя, дано светна 36, кво искам да ти кажа, тракийците от 1923 християни винаги са били подритвани, за разлика от вас старобългарите. А кои са ББ,ЦЦ,РР и сие, а , що не и Нинова, там в този Плевенски, Врачански, Видински , кажете, студени хора, не се обиждайте, Родопа Планина, гладен и на улицата няма да те оставят, този Татарин е от нашите, и Ямбол са от Родопата, И много често Хасковски каун, помак, Каун да, но Помак Не е. Както казват помаците, нито сме българи, нито сме турци, ние сме помаци. Иди и разбере, с една ръка е, на Димитровградският пазар продава, имат фирма за анцузи, той най-добре ще ти каже, а това е-ние имаме фирми, ние имаме големи къщи, ние имаме пари, ние не сме мързеливи, и никога не си оставяме родителите в старски домове , а до последните дни си ги гледаме, сами си правете заключение. Единни са, уважават се, помагат си , за разлика от българите и така стягайте се, че ще им работите на бензиностанциите, тирове имат, ще ги карате за малко пари, ще разтоварвате тировите им, за 20 лева на ден, строят блокове, купуват ли ги тук не зная, но цените им са много високи, а заплатите не отговарят...на циганите ще чистите мазетата и какво ви кажат, по хотелите същото, ще се молите, но и турски учете, не слушайте политиците, от вън идват богатите и вие трябва да знаете, ако не вън, гонят ви от работа, и това мога да ви го докажа. един юрист, има още един изпит, на 23 години, езикова английската е завършил, започна работа, и не знаеше турски, отвън жената, и вън, не съм националист, и затова не е нужно в огъня масло да се налива, и от двете страни има националисти, ако искате работа учете турски, в бургас зъболекари, бизнесмени, там идват, и научиха турски, разказват родителите им, учители в икономиката, трябва да се учи, колкото повече езици, толкова по-добре, а не математика, оставете математиката, те циганите и без теореми са на ти с математиката на димитровградският и всякакви други пазари, умни са циганите, след демокрацията заминаха по полша, чехия, а сега в германия, холандия и с парите иди говори с тях, живеят си, и тук и навън, а вие говорете платени ми тролове за комунисти, много сте малки, може би и не родени, но аз да ви кажа, във всички партии, ако не те, родителите им са от комунистически..., системата ги задължаваше, а както казва х, тати беше член по времето на живков в бкп, не ходи на събрания и веднага го изключиха от бкп. а аз истинкки случай. тати също беше член на бкп, защото работеше в поделение, макар и като ..., първи братовчед от друг град, дори не са се познавали, избягал от гърция в Америка и през 70 г. го бяха привикали и искаха да го изключват от бкп, но му се размина. и от фашистите, свят ще ви се завие, убивали са млади, на 20 години, важно е да си добряк, Престанете с Корнелия. Нали 10 години не е тя. През тия 10 години ви изкупиха , трябва ли да назовавам, предприятия, а сега строят хотели, нищо лошо за турците, но и българите са лоши хора, когато похвалиш турците и ще те унищожат за нула време, то и българи вече не останаха в дълбоката провинция, турците също напускат българия, те са еродирани, виждат, и всеки гледа да се спаси, дали в голям град, или навън, навън искат много часове и яко се работи, кой може да издържи е добре, но за там също заминават малцинствата по 10-20 от едно село мохамедани, и след това навън си помагат взаимно, същото е и с турците, и с циганите, а българи оставен сам, е, здраве да е ви казваме, парата винаги е била на първо място, а жълиците , картофите в кого са, вие сами си отговорете, кой би отишъл при клошар, никой, но при чорбаджията сали, всеки, алтъни имат, алтъни, както казва един турчин, нямаш теле, нямаш нищо, данс и те са заедно, в изнасилвания, кражби, и всичко, и на тях не им стигат 3 хилядарки, и при мама и тати идват и от тях да цоацат, пълна комедия, не искам лично ние, аз и мнозина избори, защото както казва др. от велико търново и 5, и шести и седми все ние герб ще печелим, сега аз казвам заедно със слав трифончо, барабар ще сте, скрити лимонки, копанар майка съм,
40
Каня Шербета и негова селска пръчка на вечеря. Да повика и Импексовата си господарка, има и за нея. Сега сера десерта, да им е сладко.
41
скедващия 'Европредседател' - Австрия каза че 'Западните балкани' била измислена тема която не съществувала...
42
Давайй Радев мачкай шайката на суджуците и разбойниците и той престъпник Харизанов го вкарй в затвора там му е мястото ама шайката го извади
43
АБЕ ТУК МНОГО СУДЖУЦИ БРЕ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ
44
ПИК, защо ни губите времето с д-билът Харизан+? По-добре го пратете на хирург да му извади вебратура от газът, защото сам бърка с пръсти да го вади, а го набутва по-навътре. Изчислете, и ще видите ,че така е по законите на механиката и хидрологията. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
45
Ку не му помогнете, ши фани рак да душата ...
46
Пред 2011 г. гледах първото от четирите наказателни дела срещу подсъдимия тогава Георги Харизанов. Както знаете съдебният процес започва със снемане на личните данни на подсъдимия. Харизанов заяви, че не осъждан, не семеен, с основно образование, изп. директор на "Напоителни системи" ЕАД и член на Съвета на директорите на дружеството. В обвинителният акт на прокуратурата ( 142 стр.) беше записано, че лицето е извършило кражби от държавно предприятие в качеството си на длъжностно лице: Пари в брой от касата - 40 000 лева, под формата на служебен аванс и 112 000 лева от продаден скрап, също собственост на фирмата. За тези престъпления законът предвижда от 6 до 8 години затвор. Тогавашният прокурор Кокинов инициира спогодба между прокуратурата и подсъдимия. Идеята е била на тогавашният премиер. Осъдих Харизанов на 3 години затвор с изпитателен срок от 5 години и го лиших от право да заема държавна длъжност за 10 години. По време на делото Харизанов върна в касата на дружеството 37 000 лв. Приключвам. Ще бъде интересно за вас да знаете какво отговори Харизанов на въпроса ми защо е откраднал 280 тона метални изделия от фирмата на която е директор. Ето неговия отговор: "Уважаеми г-н Съдия, ако аз не бях прибрал металите това щяха да го направят циганите". Не мисля, че един сериозен сайт като този трябва да дава трибуна точно на този човек
47
До къде ни докараха Борисов и партийната му шайка, един крадец на 10 милиона народна пара не получил правосъдие за да прави пиар на великия международник и да плюе и цапа морални, родолюбиви и неоцапани с кражби хора Харизанов срещу Радев, каква герберска пародия с предизвестен край
48
Още едни 200 милиона към сметката на бедните българи, колко ли от тях са за Лилето и шайката, познайте?! А чужди специалисти се чудят как е възможно европейска България да е с по-ниска минимална заплата от Китай?! Баце, Баце.....много лоша работа
49
Над 1,2 милиона ще плати българския данъкоплатец заради безумието на ЦвъЦвъ заради МВР пикчърс по делото "Октопод".Нека тъпаците пак гласуват за ГЕРБ
50
Довчерашен клиент на българската прокуратура,дава оценка от кухата си позиция на президента на България Румен Радев. Цецо, озъпти си кучетата,намали им дажбата,защото идва времето и деня когато теб ще заръфат по голата кратуна.
51
Има си платеносуджученото, наведено и поръчково ПИК-ливо сайтче една дежурна, хигиенна кофа с миризливи парцалчета и когато трябва да се излъска "милото" герберско образче, винаги се вади първото по ред парцалче на напоителното, крадливо недоразумение и циркът с коментарите по негов адрес започва! Жалки,затихващи ,поръчкови нещастници!
52
За председателството добре,пиха,ядоха и си отидоха.За народа няма трюфели, има по-високи сметки за ток,парно,бензин и газ,а и 5,6 лв. увеличение на пенсиите.Къде е положителното?
53
Да се четат коментарите тук е наказание за интелигентния човек. Всички знаем за Харизанов, без образование, съден за кражби, пребит с тръби за гадориите, но приютен при Суджуците за главен фекаломет. Асистират му Биков, Антон Тодоров, партийния поет писал оди за БКП, Гърневски, една красива журналистка която така е завряла муцуната си в задните части на Островитянина, че се питам как ли диша. Факта, че тук е събрана цялата редакция на сайта, по стила ще ги познаете, показва колко прав в оценките си е Радев, за балона Председателство. Ще има ли някой от тази редакция са напише, с какво това председателство подобри живота на обикнивения човек у нас? От 01.07. получихме увеличения на основни фактори за стандарта ни с което забогатяхме ли, а слуги от ПИК? Обедняхме още. Да сте чули от Монокнижника за успехи в икономиката, образованието или здравеопазвснето? Няма и да чуете. Важното било, че дори и една кола не е загаснала??? Смях се с глас!!! А популярните 40 милиона от бюджета да се хранят Брюкселските зелки, ще плати този народ, който е лъган и краден от Шайката. Здраво им бърка в отакованите задници Радев, истината боли. Колкото и да се задушава народното недоволство, каквато и цензура да се налага, Радев казва истината. Жалкито е, че от ЕС знаят за корупцията в България която разви човека от Банкя и с която ни закова на първо място по бедност, смъртност и бандитизъм. За 9 години успя да прогони 1.5 милиона млади хора, които отврати от себе си и политиката която вече се нарича геноцид. Рано или късно балона Борисов ще се спука. Тогава ще лъсне цялата истина за пораженията които ни е нанесъл със своята необразованост, егоизъм, тъпота, алчност, продажност и предателство. Вървим към Трета национална катастрофа която ще платим скъпо и прескъпо. България е пред финасов колапс. Четете анализите за западни неутрални икономисти.
54
КОЙ ,КОЙ, ПАК ТОЯ !!!!ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН , ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА!!!
55
Харизанов е политическо МЕКЕРЕ! Платен шут на Цветанов и финансиран, чрез НПО! Това е положението! Винаги на разположение! Нещо като Коритаров от преди 10-13 години! Гладен и жаден!
56
КОГАТО НА ВАРНЕНСКОТО ПРИСТАНИЩЕ АКОСТИРА ТУРИСТИЧЕСКИ ЛУКСОЗЕН КОРАБ,ПЪЛЕН С ПЕНСИОНЕРИ ОТ ГЕРМАНИЯ,САЩ И ДР. ГИД ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ДА НЕ ХОДЯТ В ГРАДА,ЗАЩОТО....БУЛГАР-БАНДИТ, Е КАКВО ДА КАЖЕМ ПОВЕЧЕ.БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЕСТНА ,КАТО УЗАКОНЕНА БАНДИТСКА ДЪРЖАВА....ПОЗОР.
57
А бе ПИК-а тоя необразован човек е бил обвиняем за убийство, кразби и ред престъпления. Отървавал се е по политическа линия, защото е бил момче за мръсни поръчки на управляващите (вярно, че не е бил сам през годините и сега - може да се огледате в огледалото). Тоа тоя ли ще ни го бутате за морален еталон.
58
ДО ВСИЧКИ ПИСАЛИ ПРЕД МЕН. ЗАЩО МУТРАТА ПРЕМИЕР НЕ МОЖЕ ДА СТЪПВА В АМЕРИКА. ЦЕЦО ХОДИ ДА СЕ МОЛИ ОНЯ ДЕТО СТАНА ЗАМ ВЪНШЕН И ТОЙ ХОДИ ДА СЕ МОЛИ. НО Д ТРЪМП ОТСЯКЪЛ ТАКИВА НЕ МИ ТРЯБВАТ. КАКВА РАБОТА СЕ ВЪРШИ. НИКАКВА. ФАЙДА ОТ ЕВРОПРЕДАТЕЛСТВОТО. НИКАКВА. ЗА НАРОДА КАКВО. НИЩО. СЕГА НИ ГОТВИ ЗА ЕВРОЗОНАТА. ТАМ ВЕЧЕ ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН. ВСИЧКО ЩЕ Е ПО 2 А ЗАПЛАТИТЕ НА 2. ХАЙДЕ ГЕРБАДЖИИ КАЖЕТЕ НЕЩО
59
Само ПИК не разбра, че харизанов не е нито анализатор , нито политолог, а най обикновена мутра. В ГЕРБ е пълно с мутри, милиционери и комунисти.
60
Този фатмак изобщо няма покритие с функцията на "президент", той просто е един злобен, комплексиран и завистлив селянин!!!!!
61
Де се е чуло и видяло президент да хули соБствеата си държава, като критикува правителството й, което народът е избрал? Радев ми прилича на куче, което само знае да лае. Нинова го избра, защото той е послушник на жените и лесно ще го управлява. Сложи му един драскач на клевети и той /Радев/ срича НАПИСАНОТО в публичното пространство. ВИЖТЕ КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАХА ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО И НИ ГО НАТРЕСАХА И ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО ГЛАСУВАТЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ- СТИГА ВЕЧЕ РОСЕНОВЦИ И РУМЕНОВЦИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ ЗА ПОЛИТЕ НА ЖЕНИТЕ , СЛУШАТ ГИ КАКВО ИМ ГОВОРЯТ И ИЗПЪЛНЯВАТ МИСЛЕЙКИ НЕ С ГЛАВАТА, С КОЯТО ТРЯБВА!
62
ВЕЧЕ СТАНАХА ЯСНИ РУСКИТЕ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ. МНОГО Е СТРАШНО, КОГАТО САМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА РУСКИТЕ КАГЕБИСТИ НАЧЕЛО С ПУТИН!
63
VNIMAVAITE IDVA VI KRAQ,TAPI KOMUNISTICHESKI LIMPERIDI BOKLUTSI\
64
Глупости - вижте пред колко се перчи нашия Ганьо В ПРАЗНА ЗАЛА - КАКВО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО БЕ ЛОБИЗЪМ И ВИЖТЕ КОЛКО СМЕ ДОБРИ стига с тия медии , които са се надупили бъдете коректни народа вече го вижда и стига го цитирахте защото вече и децата ви псуват .Всички сте от един дол дренки и трябва да ви махаме като подкрепим протеста и на тия които прокудихте защото са учени и умни и милеят за Родината си която вкупом съсипахте
65
отговор на коментар
ОТ ПРОСТИ ХОРА,КАТО 58 НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ МОДЕРНА И РАЗВИТА ДЪРЖАВА. ЖАЛКО
66
Това посмешище на политолог няма ли вече да се скрие!
67
Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек незавършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Сега директор на тв-Европа...Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова... И още нещо. Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Незнаещият езици, в Европа изглежда като глухоням, отделно от нелепото му дебилно присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване. Срам ! Та, какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?
68
ПИК, защо пак този ни го натрапвате! Този зъл и неприятен за гледане злобар постоянно плюе за да се хареса на ГРОБарите, също като вас, затова ли? Повръща ми се от вас!!!
69
В ДОМА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЗДОМНИ ЛИЦА В КРАСНА ПОЛЯНА ,ПРЕЗ ЗИМАТА А И ЛЯТОТО ВЕЧЕР СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ЧОВЕКА,БЕЗДОМНИ,КОЛКО ПРАВИ ТОВА НА МЕСЕЦ? А ЗА ГОДИНА? В БЪЛГАРИЯ ИМА СТРАШНА БЕДНОТИЯ,КОЯТО СЕ ПРИКРИВА ОТ КМЕТСТВОТО,ФАНДЪКОВА И ДРУГИ СЛУЖБИ.СМЪРТНОСТТА СРЕД БЕЗДОМНИТЕ ХОРА Е УЖАСЯВАЩА,НАМИРАТ ГИ В ТРАФОПОСТОВЕ,СТАРИ ,НЕОБИТАЕМИ СГРАДИ И ДР.В ДОМА В ЛЮЛИН Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ,КОРУПЦИЯ,НАРКОТИЦИ,ПРОСТИТУЦИЯ......СТРАХОТИЯ.НАСТАНЕНИТЕ ЖИВЕЯТ ПРИ УЖАСЯВАЩИ УСЛОВИЯ,С-В-ИРКАТА СТРУВА 2 ЛЕВА А Е-Б-АНЕТО 4 ЛВ.ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А КОПТОРИЩЕ И ВСИ
70
БСП паертеята на българските капиталисти опоскали всичко държавно и постовили на колене българският народ да се мъчи експлоатирайки го вече чрез социалистическия капитализъм излъгаха българския народ с оф избран президент който до сега нищо друго не е направил освен заръките на вице президентката че ако се отклони от начертания му път от БСП ще бъде свален и разжалван Явно го държат чрез някои известни тям зависимости на каишка Итой няма къде да мърда Аосвен това му приписват рейтинг на най високо ниво за нищо не свършена работа и той си живурка с прословутата първа втора дама харчейки народната пара но срещу владтта която му плаща от бюджета Какво конкретно е направил президента до сега нещо градивно на ползу болгаркому народу.??????????????Да се чуе!
71
Тоз ХАРИЗАНОВ е дребен мошенник, преди няколко години задигна ПАРИ от сейфа на НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ, а сега олизва дебелия мазен космат гъз на БОЙКО. Тоя ако го видите, му теглете една майна най-malko!!!
72
Гечито Харизанов - рядък некадъ..ик, платил си мястото във Водни систели и естествено, ликвидирал ги, е поредното мекере в българската политика. Тъжно е, когато такива като нещо им се дава думата и се лансиран по медиите. ТЕЖКО НИ, ХОРА, ПРОСТА..И като Харизанов ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.... НЯМА БЪДЕЩЕ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, ЩОТО ТО ОТ 2001 ДЪРЖАВА НЯМА....
73
Ей ПИК от какъв взимате интервю,какъв е този икономист,политик, спортист ли.Този не беше ли осъден с присъда,и лежал в ВМА за побой.Че играе тенис с мафиота на държавата играе.Пик много сте зависима.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Минувачка крещи на полицай:
- Пред очите ви играят на комар, а вие просто отминавате!
- Госпожо, търсете глупаци някъде другаде! Вчера изгубих сто кинта и нямам намерение да опитвам пак.

няма нови новини
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
сега
2207
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
10 неща, с които родителите съсипват брака ви
x