САМО В ПИК! Евродепутатът Николай Бареков хвърли бомба пред медията ни - може да се яви на евроизборите в коалиция с Волен Сидеров

Интервю

САМО В ПИК! Евродепутатът Николай Бареков хвърли бомба пред медията ни - може да се яви на евроизборите в коалиция с Волен Сидеров

104243
на 07.10.2018
САМО В ПИК! Евродепутатът Николай Бареков хвърли бомба пред медията ни - може да се яви на евроизборите в коалиция с Волен Сидеров
Автор:   Асен Рашков

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Възможно е партията на Николай Бареков "Презареди БГ" и "Атака" на Волен Сидеров да се явят заедно на евроизборите догодина. Това разкри ексклузивно пред ПИК евродепутатът Николай Бареков.

препоръчано

- Г-н Бареков, покрай инцидента със съпругата на Волен Сидеров - Деница (ВИЖ "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"), стана ясно, че вие сте провеждали среща с председателя на парламентарната група на Обединени патриоти. За какво беше тази среща?

- Група националисти и патриоти се събрахме, за да разискваме как да направим такъв политически проект, който да спре мигрантите в България и да спре всякакви чужди елементи, които влизат у нас като в разграден двор.

Точно затова и инцидентът със съпругата на Волен Сидеров беше много странен. Първо направихме срещата, в следващия момент се прибираме мирно по къщите си, а този инцидент се случва почти в центъра на София, какво да си мисли човек?

- Евроизборите наближават. Ще се кандидатирате ли отново за евродепутат?

- Все още са далеч. Не съм решил още какво да правя. Решил съм, че ще участваме. Аз съм единственият легитимен представител в България на европейските консерватори. Само моята партия е член на Алианса на консерваторите. Задачата, която аз имам поставена от моите колеги от цяла Европа, е, че ние трябва да направим силно консервативно обединение, което да спечели трима или четирима евродепутати на предстоящите избори.

- Затова ли се обърнахте към Волен Сидеров?

- Разговорът с Волен Сидеров тръгна оттам, че той е най-старият патриот и консерватор на политическия терен, с над 30-годишна практика. Беше нормално да се обърна към Волен Сидеров. Най-приятелски сме водили тези разговори. Те бяха във връзка с конференция, която организираме по линия на европарламента и европейските консерватори. Ние сме съдомакини на конференцията, на която ще има високи гости от чужбина. И то не от крайните десни формирования, които по принцип плашат едва ли не българския политически естаблишмънт, а говорим за хора, които са признати в цяла Европа, в целия свят, които са приети в Белия дом от Тръмп, които са уважавани и ще дойдат у нас, за да покажат, че консерватизмът в България е ключово решение на проблемите.

- Означава ли това, че на предстоящите евроизбори ще се явите заедно с "Атака" и Волен Сидеров, за да спечелите тези трима или четирима евродепутати, за които говорите?

- Това ще бъде най-добрият начин да бъде спряно ДПС. Това мога само да кажа.

- Тоест, има такъв вариант?

- Има го като опция. Това е една от опциите и това ще бъде най-добрият начин - с подкрепата от цяла Европа, да бъде спряно ДПС в България и да бъдат спрени мигрантските вълни, които вече се разхождат по улиците на София.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК