Само в ПИК! Здравословни проблеми бавят решението на Тодор Батков за "Левски"

Футбол

Само в ПИК! Здравословни проблеми бавят решението на Тодор Батков за "Левски"

9646
на 21.06.2015
Само в ПИК! Здравословни проблеми бавят решението на Тодор Батков за Левски

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Здравословни проблеми са забавили решението на Тодор Батков за бъдещето му в "Левски", научи ПИК. От известно време адвокатът не се чувствал добре и това наложило да си направи пълни изследвания. Батков имал проблеми с кръвното налягане. Съветът на докторите бил категоричен - "По малко стрес и повече почивка".

препоръчано

Батков се почувствал зле след злополучната загуба на "сините" от Черно море на финала за Купата на България. Постепенно здравето му се влошило и това наложила да бъдат направени необходимите изследвания и да бъде предприето медикаментозно лечение. В последните седмици адвокатът се е подложил на диета и е заменил истинските цигари с електронна.

Очаква се в средата на седмицата Тодор Батков да обяви решението си за "Левски". По всяка вероятност адвокатът ще прехвърли делата на клуба в ръцете на настоящия председател на УС на "сините" Иво Тонев. Очаква се Батков да обяви официално и какво смята да прави с основния пакет акции на "сините", който продължава да държи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК