САМО В ПИК И "РЕТРО": Виктор Николаев помпи мускули в баровски фитнес на жълтите павета (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК И "РЕТРО": Виктор Николаев помпи мускули в баровски фитнес на жълтите павета (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

95129
на 08.09.2024
САМО В ПИК И РЕТРО: Виктор Николаев помпи мускули в баровски фитнес на жълтите павета (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тв водещият от Нова тв Виктор Николаев преди дни беше уловен от зорките погледи на папараците на "Ретро", докато се отправяше към един от най-луксозните фитнес клубове на жълтите павета – до старата сграда на парламента, на пъпа на София.

препоръчано

Николаев, чийто стил в ефир е винаги изчистен и професионален, и този път не изневери на себе си. Дори отивайки на фитнес, водещият на "Здравей, България" бе облечен в изгладена до съвършенство бяла риза и тъмни панталони. Внимание привлякоха зелените му мокасини, които добавят интересен акцент към визията му. С раница на гърба и шапка на главата, Николаев сякаш се опитваше да се слее с градската среда и да избегне ненужното внимание.

Макар че професията му е свързана основно с интелектуални усилия, Николаев не пренебрегва и физическото си здраве. Посещението му във фитнеса явно е част от неговия режим за поддържане на форма. На вид той е с крехко телосложение и вероятно е решил да заякне и да трупа мускулна маса. Интересен факт е, че той избира именно този фитнес клуб, който е известен със своята изключителна дискретност и висок стандарт.

Според колеги на журналиста много е възможно физическата му подготовка да включва и някакъв вид самоотбрана. Телевизионерът преди няколко години се беше превърнал в постоянна жертва на апаши, които многократно тарашиха дома и автомобила му. Журналистът се беше видял в чудо и се притесняваше както за имуществото, така и за живота си. По Коледа и Нова година през 2017 г. две кражби очерниха празниците на тв звездата, чиято кола беше разбита от крадци, които му отмъкнаха скъпата техника вътре, а след това джебчии задигнаха портфейла му със солидна сума пари в столичен мол.

Николаев е бил обиран и в родния си Разград, както и по време на работна командировка в Либия. По-старият му автомобил „Тойота“ пък беше откраднат на пъпа на София и след акцията се оказа, че возилото буквално се е изпарило, а полицията не може да открие следите му и до ден днешен. За късмет на Николаев при последната атака на крадците по настоящата му кола те задигнали само техника за няколко хиляди, но не и самия джип за близо 50 бона, който водещият си купил на изплащане, след като свиха предишния му автомобил. Съвсем логично Виктор и досега смятал, че криминалните прояви върху собствеността му може да са един вид провокации, свързани с работата му. Именно заради това решил да се пази и защитава както може. Апартаментите му в София пък били с поставен СОТ, а колата му – със защита от последно технологично поколение.

Възможно е също усилените му тренировки във фитнеса да целят и по-добър контрол над стреса или да са подготовка за някакви нови професионални предизвикателства. Така или иначе Виктор Николаев определено показва, че държи на своята физическа и ментална кондиция. Времето ще покаже дали тези усилия ще се отразят на неговите бъдещи телевизионни изяви или на личния му живот.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК