САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия Нинова със златни очила за 10 бона (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК И "РЕТРО": Корнелия Нинова със златни очила за 10 бона (СНИМКИ)

208268
на 10.05.2020
САМО В ПИК И РЕТРО: Корнелия Нинова със златни очила за 10 бона (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Златни очила за над 10 хиляди лева притежава лидерката на социалистите Корнелия Нинова. Модните подвизи на шефката на БСП нямат край, а най-голяма ѝ страст след колекционирането на бижута са рамките за диоптрични очила.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Те са неизменна част от визията на Нинова, която от години има проблеми с очите. Тя обаче не склонявала да се подложи на лазерна операция, която да избистри зрението ѝ, а предпочита ежедневно да носи диоптри. Докато повечето хора се задоволяват само с един чифт, който пазят и ползват до живот, за шефката на "Позитано“ 20 купуването на очила се е превърнало в страст, особено ако те са произведени от прочутата френска модна къща "Картие“.

Социалисти споделят, че в личната си колекция Корнелия имала поне 3 ювелирни модела на марката, които са част от лимитирани серии. Справка показва, че единият от чифтовете, изработен от злато, струва 2698 долара, или 4823 лева.

Другите два модела на "Картие“, с които бесепарката често грее на тв екрана, също са част от прочутата римска колекция на марката, в която отново златото присъства като материал в изработката, и съответно струват 2176 лева и 2000 лева.

Според запознати Нинова лично избирала и купувала аксесоарите от изискания магазин на "Картие“ в центъра на столицата. След като бутикът за кратко хлопна кепенците, Корнелия се пренасочила към друга, не по-малко скъпарска марка, а именно "Гучи“.

Най-новите очила на социалистката, с които тя напоследък често се появява в парламента, са част от предпоследната колекция на италианската марка и все още могат да бъдат купени в интернет срещу сумата от 545 долара, или 974 лева. Явно толкова е похарчила Корнелия за въпросните рамки в актуалната според модните корифеи форма "котешко око“.

Във въпросните суми обаче не влизат цените на стъклата на всеки един от чифтовете очила, които Нинова притежава и носи. За тях тя отделно хвърляла стотачки, като винаги се възползвала от най-висококачествените материали, а за някои от диоптрите плащала и допълнително за затъмняващи се стъкла. Така не ѝ се налагало да сменя цайсите със слънчеви, когато излизала на открито.

"Уж защитава бедните и онеправданите, а се кичи с аксесоари и бижута за хиляди левове“, коментират социалисти по повод високия стандарт на живот на председателката на БСП.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК