САМО В ПИК: Кирил Петков неразделен с младата депутатка, която уреди на 7000 евро заплата в държавна банка (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Кирил Петков неразделен с младата депутатка, която уреди на 7000 евро заплата в държавна банка (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

198970
на 20.11.2021
САМО В ПИК: Кирил Петков неразделен с младата депутатка, която уреди на 7000 евро заплата в държавна банка (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Политическата кариера на Кирил Петков май удря сериозно по брака му. Откакто го чучнаха за министър на икономиката в служебното правителство на Стефан Янев, а после и за лидер на новосформираната партия "Продължаваме промяната", която се счита за проект на Румен Радев, възпитаникът на "Харвард" прекарва повече време с млада юристка, отколкото със собственита си съпруга - кулинарката Линда.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Става дума за 31-годишната Лена Борисловова, около която през август гръмна голям скандал. Брюнетката, която е в юридическия екип на "Продължаваме промяната", бе вредена на тлъста заплата към Българската банка за развитие, докато Петков бе служебен премиер.

Съгласно договор на ББР от 01.07.2021 г. за правните си услуги Бориславова получава по 7000 евро без ДДС и то при положение, че банката разполага със собствена правна дирекция и никога досега не е разчитала на външен юрист.

Но и още са допирните точки на гласящия се за нов премиер Кирил Петков и младата адвокатка. Лена Бориславова е в ръководството на Сдружение "Българска Харвардски клуб", а и е завършила магистратура по право в "Харвард". След очевидно шурабаджанашкото назначение на Бориславова в ББР, тя вече е и депутат в редиците на "Продължаваме промяна", след като бе поставена плътно зад своя гуру Кирил Петков като кандидат-депутат на партията в 24-ти МИР в София.

Изглежда напористата възпитаничка на Харвардския университет е толкова ценен правен кадър на Петков, че той не се разделя с нея дори по време на предизборните си совалки из столицата, видяха папараците на ПИК.

Бориславова, която следеше по петите своя началник и в дните преди вота на 14 ноември, почти сигурно е прекарала сумарно повече време с него, отколкото той със собствената си жена.

По същото време, отново фотографите на медията ни документираха на кадри краткия престой на прицелилия се в най-високия пост в Министерския съвет Петков при жена му Линда. За да се подкрепи безплатно с напитка и здравословно десертче обаче Канадеца отиде сам, без любимата си млада юристка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК