САМО В ПИК: Кошмарен рожден ден за Деси Радева – президентшата отложи почерпка на "Дондуков" 2 заради арестите на най-верните хора на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК: Кошмарен рожден ден за Деси Радева – президентшата отложи почерпка на "Дондуков" 2 заради арестите на най-верните хора на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

370009
на 09.07.2020
САМО В ПИК: Кошмарен рожден ден за Деси Радева – президентшата отложи почерпка на Дондуков 2 заради арестите на най-верните хора на Румен Радев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Кошмарен рожден ден се очертава за Десислава Радева, след като прокуратурата влезе да обискира кабинетите на най-верните хора на Румен Радев, които бяха и задържани - Пламен Узунов и Илия Милушев.

препоръчано

Двамата се оказаха и в ареста - Узунов единият за търговия с влияние, а Милушев за изнасяне на секретна информация.

По традиция президентската съпруга е трябвало да почерпи щедро подчинените си и работещите на „Дондуков“ 2 и ПИК научи, че е имало подготовка за това. Но арестите и обиските осиуетили празненството и Радева дори не посмяла да излезе от резиденцията днес.

Както медията ни показа на живо от сутринта, дори и Румен Радев се яви почти на обяд на работа и се шмугна тайно покрай медиите. Спецоперацията съвсем е провалила плановете на Деси Радева. Самата тя пък не посмя да се яви в президентството, където обикновено прекарва деня си плътно до Румен Радев.

Както медията ни съобщи, трусовете на "Дондуков" 2 не свършват с арестите на най-верните хора на президента. По непотвърдена информация секретарят на Румен Радев Димитър Стоянов, по-изместен като Митко Есемеса, е бил освободен от длъжност, но указ за това все още няма. Така на практика Десислава Радева остава единственият близък и доверен човек на президента, над който облаците се сгъстяват още повече не само покрай разкритието, че си е чатил тайно със замесения с търговия с влияние Пламен Бобоков, но и заради разкритието, че се разследва шпионска афера на "Дондуков" 2, по която бе арестуван приятелят му от военните години Илия Милушев.

 

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - Ива Николова му подари тест за наркотици, той не го направи! Заплаши депутати от ГЕРБ: Ще видите какво ще стане с вас (НА ЖИВО)
ново
Днес: 246
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това