САМО В ПИК! На метри един от друг: Стоянка Мутафова и Ламбо се борят за живота си - икони на Дева Мария и Свети Стефан пазят комедийната прима

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК! На метри един от друг: Стоянка Мутафова и Ламбо се борят за живота си - икони на Дева Мария и Свети Стефан пазят комедийната прима

38857
на 15.11.2019
САМО В ПИК! На метри един от друг: Стоянка Мутафова и Ламбо се борят за живота си - икони на Дева Мария и Свети Стефан пазят комедийната прима
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Икони на Дева Мария и още няколко светци, сред които нейния покровител свети Стефан, пазят Стоянка Мутафова в реанимацията на Военно-медицинска академия, научи ПИК. Със съдействието на директора на ВМА ген. Мутафчийски 97-годишната актриса бе преместена от Правителствена болница "Лозенец" в четвъртък.

препоръчано

За разлика от майка си, дъщерята на Стояна, Мария Грубешлиева, вярва в Бог. Затова и в този критичен за театралната прима момент, Муки се моли ежеднеминутно на всевишните сили майка й да се възстанови след тежката операция на жлъчката. "Постоянно се моля мама да се оправи. Много разчитам на Бог да я изправи отново на крака", признала пред познати Мария Грубешлиева тези дни.

Още когато Муки била много малка дете, нейната баба Екатерина Мутафова я водела всяка седмица на черква. През целия си живот, самата Стоянка едва ли е стъпвала повече от 10 пъти в църква. Живата легенда на родния театър е споделяла, че не знае какво е Бог и в черква никога не може да се моли, заради празнотата и рутината, която усеща у свещениците.

Въпреки безверието на Мутафова, Муки таи надежди, че пред майка й има още живот и заради благословиите, която отправял най-редовно към майка й лично патриах Неофит. Той е единственият духовник, който Стояна почита. Всеки път, когато двамата се засичали някъде, Неофит благославял Стояна за дълъг живот и кариера.

Припомняме, че Мутафова е на легло от 21 октомври, когато бе оперирана по спешност. В болница "Лозенец" откриха гной в жлъчката. Опциите пред Стояна са били две - незабавна операция или реална опасност спомагателният орган на храносмилателната система да се спука и комедийната прима да си отиде буквално за няколко часа.

В реанимацията на Военно-медицинска болница, но в отделна стая, се бори за живота си и Стефан Данаилов. Ламбо бе приет с белодробен проблем в началото на миналия месез.  През лятото той се подложи на операция на тазобедрената става след падане, миналата година разкри, че страда от Паркинсон, а 4 години по-рано пребори тежко онкологично заболяване.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК