САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за 14 януари - Раците жънат успехи, емоции завладяват Скорпионите

Животът днес

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за 14 януари - Раците жънат успехи, емоции завладяват Скорпионите

9882
на 14.01.2021
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за 14 януари - Раците жънат успехи, емоции завладяват Скорпионите
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Настроени сте критично към всичко и всички и ви е обзела апатия. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в липсата на хармония във вашите отношения. Възобновете прекъснати делови познанства и създайте нови. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа.

ТЕЛЕЦ

Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша вреда, до степен да се депресирате. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта си мечтаете за почивка, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Ще ги приключите в ранния следобед, а след това използвайте времето си за развлечения, стига да нямате ваши задължения, които също чакат да ги приключите. Постарайте се да не сте в непрекъснато противоречие с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си.

РАК

Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете измами, които да ви ощетят финансово. Бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите с трудностите на вашето работно място. След като се приберете от работа останете с близките си и се отдайте на почивка.

ЛЪВ

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със задълженията си на работното си място, за да си спестите неочаквани проблеми.

ДЕВА

При делови срещи и разговори не давайте необмислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания.

ВЕЗНИ

Материалните ви успехи зависят от вас самите в този ден и добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в отношенията не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете трудностите в деловото общуване.

СКОРПИОН

Заради емоцията, в чиято власт сте, е най-добре, ако е възможно да си останете у дома. На работното място резултатите няма да бъдат очакваните. Не възлагайте големи надежди, че ще се следвате стриктно планираните задачи. Ще разкриете нови възможности за професионална изява.

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са успешни, но не на всяка цена и с всички позволени и непозволени средства. Поставете основата на материални успехи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро инвестиции, без да сте обмислили предложението, което ви отправят днес. Не пътувайте.

КОЗИРОГ

В този ден, дори и да ви се иска да се похвалите в никакъв случай не споделяйте плановете си и не се доверявайте на вашите колеги. Ако си позволите емоционално и агресивно общуване ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят единствено вреда. Не спорете и не се заяждайте.

ВОДОЛЕЙ

В този ден всички ваши колеги ще ви подкрепят, ако не сте импулсивни, заядливи и настроени критично, въпреки че ви е трудно да се владеете, ако усетите, че нарочно се опитват да ви ядосват и да ви вменяват вина. Днес се радвате на успешни делови контакти и бързо приключване на професионалните задачи. Вечерта заведете семейството си на ресторант.

РИБИ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на хобито си, ако сте си взели почивен ден, но може да се наложи да отидете в ранни зори на вашето работно място заради неотложни задължения и веназпна отпуска на ваш колега. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. Пригответе се за удари от неприятели, ако сте се хвалили с постиженията си.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това