Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивни разкрития за аферата на братя Домусчиеви: Това е грозна схема на злоупотреба с държавно предприятие, опитват да си спестят десетки милиони неустойки! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивни разкрития за аферата на братя Домусчиеви: Това е грозна схема на злоупотреба с държавно предприятие, опитват да си спестят десетки милиони неустойки! (ОБНОВЕНА)

на 06.07.2017
5852
36
САМО В ПИК TV! Вицепремиерът Валери Симеонов с ексклузивни разкрития за аферата на братя Домусчиеви: Това е грозна схема на злоупотреба с държавно предприятие, опитват да си спестят десетки милиони неустойки! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
06.07.2017
36
5852

Заведох дело срещу Слави Трифонов и няколко медии, казва лидерът на НФСБ

Какво се крие зад спорната приватизация на Български морски флот от братя Домусчиеви, на каква стойност са нарушенията им и как държавата ще си търси правата по скандалната сделка? На тези въпроси отговаря ексклузивно пред камерата на ПИК TV вицепремиерът Валери Симеонов, който преди дни подхвана тежката битка за защита на държавния интерес по сделката.

Има ли задкулисни играчи в аферата и разчита ли на подкрепа от страна на колегите си в кабинета и на премиера Борисов по казуса, както и ще проверява ли и делата на други олигарси, участвали в приватизационни и концесионни сделки? 

Лидерът на НФСБ, който отговаря в кабинета "Борисов" 3 и за демографските въпроси, разкрива и как ще се бори с екшъните в ромските махали, интеграцията на ромите и образованието им.

Всичко започна миналата сряда, когато трябваше да внеса доклад за одобряване на сумата от 2,4 млн.лв,, за да се заведе дело пред арбитражния съд за БМФ, Кей Джи Маритайм шипинг на братя Домусчиеви, започна Валери Симеонов. 

Клаузите на договора се нарушават системно. Почти всички клаузи са нарушени и знаейки, че на 10-ата година от приватизацията ще има равносметка Домусчиеви завеждат арбитражно дело към БТТП, с което искат промяна на приватизационните условия да бъдат облекчени. След като 9 години условията са били такива и сега искат текущо да се променят условията, защото знаят, че трябва да платят 55 милиона лева неустойки, допълни той. 

След няколко промени на състава на Арбитражния съд, най-накрая се намира състава, който облекчава част от условията от приватизацията на братя Домусчиеви. Променя условията. Когато са закупили БМФ новите му собственици трябвало да запазят числения състав. Към 2018 г. той трябва да е 2300 човека. Към момента на закупуване е 2800 човека, показа документ Валери Симеонов. 

Кой се страхува от Валери Симеонов? Борисов да застане зад вицепремиера в битката с олигарсите

Кой се страхува от Валери Симеонов? Борисов да застане зад вицепремиера в битката с олигарсите

Кой се страхува от Валери Симеонов и защо националните...

на 04.07.2017

Ето какво каза още Симеонов: 

Те с брадвата са съкращавали здраво, има години, когато са рязали 1000 човека. Там са платили част от сумата, но дължат над 2,5 милиона за съкращенията. Те са съкратили 2700 души за девет години, оставили са без препитание тези семейства. 

Това е едно от изискванията на приватизационния договор. 

Второто е да запазят определен тонаж - общо колко площ трябва да заеме цялата флотилия на БВМФ 1,3 милиона бруто регистър тона. Този тонаж сега е към 800 хиляди. Липсват едни 500 хиляди, което е 40 процента. 40% от корабите са нарязани на скраб и са унищожени. Това е започнало още от първата година, когато те са закупили БМФ. Това е доказателство, че намеренията на приватизаторите са надали да запазят тази фирма.

Третото изискване е за инвестиция в закупуване на нови кораби. По справка към началото на 2016 г. те е трябвало да имат конкретни инвестиции - те са с 28 милиона по-малко. С други думи тези хора са съкратили 95 на сто от персонала, останали са някакви 124 нещастници, които по никакъв начин не могат да изпълнят функциите на БМФ. 124 човека това е смешно, това е съставът на една птицеферма. От голямото клане са останали 124 човека, последните мохикани. 

40 на сто от корабите са съкратени, какъв процент не са изправни, не се знае. Това показва, че и тези цифри, че имат 60 на сто от тонажите - не се знае дали изобщо съществуват.

Тези цифри ме накараха да алармирам. След 8-9 дена получих отговор и вече е заведена жалба във ВКС. Там ще бъде разгледано от българския съд", обясни Сименов.

На въпрос дали има подкрепата на правителството и премиера Борисов, той заяви, че това е видно. "След като парите са преведени, е ясно, че имам подкрепата. Важното е, че резултатът е налице и държавата не остави грозната схема на злоупотреба с едно знаково държавно предприятие да се реализира", каза той. Вицепремиерът обаче не се нае да отговори защо 9 години е схемата на Домусчиеви е действала и не са предприети никакви действия. 

На въпрос не се страхува от атаките, които започнаха определени медии срещу него след разкритията му за Домусчиеви, той отговори: "Не се притеснявам от атаки, как ще ме лепнат по сайтове, мен ме притеснява друго, че ако тази сделка за изкривяване на приватизационните условия, ако беше минала, то представете си какво става с всички приватизационни сделки. Тогава всички приватизатори ще искат да си променят условията. Ти подписваш при някакви условия и изведнъж искаш промяна, за да спестиш някакви пари. 

Нямам време да се втренча коя медия за кого работи - видях публикация в 24 часа - ясни са ми. 

Имам въпрос - защо спряха да ме атакуват за оградата. Задавате ли си този въпрос? Ще ви отговоря, а не като в слагаческите медии му задават угоднически въпроси.

Спряха да ме атакуват, защото заведох дело срещу Елена Йончева и я дадох на прокуратурата. Оттогава няма атаки, няма огради....От едно шоу продължават да се подиграват с моето име и също съм завел дело. Срещу в. Сега ми изопачиха думи за Бухенвалд и също съм завел дело. И ето, че спряха, нямат аргументи за съда.", заяви той и допълни, че винаги работи с факти и документи и затова не може да го атакуват - няма от какво да се притеснява. Това била и причината да няма как да оспорят думите и истините, които разкрива. 

За ромския въпрос, Симеонов заяви, че имат стратегия. "По образователния ценз ще разграничаваме семействата, които имат три деца. Цялото българско общество е настръхнало срещу това неправомерно използване на всякакви социални помощи.

Обикновеният полицай не знае кой да спира с палката. Обикновеният полицай се страхува да не би да остане без работа, ако спре Кайен-а на Илия Илиев от партия "Дром". Тези хора имат нужда от подкрепата на държавата, за да работят ефективно", каза той.

На въпрос дали правителството и коалицията е стабилна и ще застанат ли от ГЕРБ зад битките, които води, той каза: "Не са толкова прости и елементарни нещата между коалиционните партньори. Винаги има леко напрежение, но важното е, че ситуацията е стабилна и работата върви.

Ето например по туристическите въпроси може да имаме търкания, но се решават. Туристическият сезон трябва да бъде успешен. Не се вживявам като някакъв фактор в политиката, искам да си върша нещата.

На кого съм разбутал интересите в туризма? На някакъв Маджо, някакъв Радо Слънцето, някакъв Козел, все хора от сенчестия свят. Това не може да продължава. Тези хора с животински прякори трябва да спазват правилата", каза Симеонов.

"Не ходя с охрана, аз съм достатъчно опасен човек, за да ходя с охрана", отговори той на въпроса дали не се страхува, след като опитва да вкара държавата на териториите на подобни хора от ънъдърграунда.

И се върна на темата за коалицията: "Има един голям проблем в коалицията - с липсата на комуникация. Малко го закъсахме с работата. Имаме коалиционен съвет, но някои хора имат много работа, пътуват и не могат да присъстват на него, за да разговаряме оперативно и навреме по проблемите. А те се трупат и се губи връзката. Това не е добре.

Възникват някои въпроси, защото изглежда така, че някои хора не искат да се срещнат с теб.

Назряват много проблеми и реакцията е мудна, бавна.

Искам да има по-тясна връзка в коалицията, да има разбирателство и да няма прехвърляне на топката.

Това, за което сме тук в тези огромни социалистически тоталитарни сгради, е да реализираме програмата, която подписахме. Не е добре за нашата коалиция, когато 10 дни не може да се осъществи този коалиционен съвет. За нас не е достатъчно само общуването с премиера, както беше с Реформаторите, ние сме тук да вършим работа, а не да се харесаме на този или онзи.

Ние сме независима коалиция от три партии, които сме влезли в управлението, за да изпълним определена програма, както и да има нормална коалиционна комуникация.

И когато ме питате на кого имам подкрепата, аз се чудя какво да ви отговоря, ако забелязахте", намекна Симеонов за проблеми в коалицията, но после уточни, че в началото на идната седмица, ще има все пак коалиционен съвет, където членове са той и колегите му от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, а от страна на ГЕРБ - премиерът Бойко Борисов, Цветан Цветанов и на ротационен принцип Томислав Дончев и Владислав Горанов.

По темата за Домусчиеви, Симеонов уточни: "Ако трябва да бъдем точни, към настоящия момент не може да има прекратяване на приватизационния договор. Така е направен този неизгоден договор по времето на Станишев, че чак на 10-ата година могат да се разглеждат тези приватизационни изисквания".

На въпрос дали познава лично Кирил Домусчиев и защо не присъства на разточителните му балове и празненства, вицепремиерът отговори: "Мразя парвенютата, снобите. Какво ще правя аз по баловете на Домусчиев. Не мога да понасям дребните душички и хората се плъзгат по лустрото, които в някакъв момент сами започват да си вярват, че са много велики, за това, че по някаква не винаги законна причина като са били на 20 години са натрупали милиони и после са се плъзнали по веселата страна на живота, а после благодарение на държавни поръчки и приватизация са разширявали империята си. Аз такива неща не съм взимал, всичко сам съм изкалрал, кредити не взимам - колкото толкова".

На въпрос за отношенията с опозицията, Симеонов заяви, че никога не е приемал за сериозен опонент Корнелия Нинова. "Имам толкова много работа, че нямам време да си спомня какво е било миналата година.

Аз разполагам с екип от 7 човека. С тези хора трябва да движа нещата в 6 министерства, в 10 агенции. Тези хора работят толкова много, че не може да си представите. Дори искам да им благодаря, че въпреки това си вършат съвестно работата и са железни.

Със 7 човека, аз движа толкова неща. Така е преценено - 9 човека е целия щат.

Например на колегата Томислав Дончев са решили, че трябва да му дадат екип от 120 души. Лошо няма, радвам се за него, но при мен ето и работят много, въпреки че са много натоварени. Работим на предела на силите си. Ето и сега екипът ми работи, защото работното време не стига, а заплатите не са никак високи. В парламента са по-високи", призна вицепремиерът.

На въпрос дали се чува с премиера Борисов, той отговори: "Не контактувам с Борисов често. Чуваме се много рядкоу само ако е крайно необходимо. Няма място за лични отношения. Обичам да работя в нормална обстановка и отношения и дотам. Не обичам да губя на никой времето, и на мен не обичам да ми го губят. Само искам да работя нормално при добра комуникация и избягвам да влизам в лични отношения. 

Призна, че има много по-близки отношения с партньорите си от "Обединени патриоти". "С Волен Сидеров се познаваме от 1972 г., с Каракачанов също вече добре - от 4-5 години. Но и с тях напоследък често като се чуваме, нямаме време за друго. Случва се да се обадя в 9-10 часа вечерта на Каракачанов и се оказва, че и той като мен си е още в кабинета по това време", обясни Симеонов.

На въпрос дали му остава някакво време за личен живот, той отговори, че това е само през уикендите. Дори и тогава обаче ходи на проверки по Черноморието.

"Съчетавам полезното с приятното. Трябва да ви поканя някоя вечер под звездите, уж тихо и романтично и отляво и отдясно се носи музика и аз ходя, меря и засичам децибелите. 

При едни такива обиколки от нощни разходки пострадаха и камерите на телевизия СКАТ от тези, които ги създават децибелите.

Мутрите на Ахмед Доган счупиха две камери за една вечер в Созопол, когато снимахме нощния живот. А Пашата си седеше вътре в едно заведение и само разпореждаше на хората си какво да правят с нас. Пуснахме сигнали до прокуратурата и нищо. Но ето, че вече се променят някои неща - вече се говори открито истината за тази зловеща партия ДПС, говори се за престъпленията на част от циганските барони. 

Факт е промяната в благосъстоянието на българина и като казвам това сигурно ще предизвика взрив, но е факт. Заплатите се вдигнаха два пъти, откакто влязохме в Европейския съюз. Това са едни положителни процеси. В страната ни няма безработица. Това се вижда и всеки петък, когато стотици хиляди хора тръгват на море в Гърция.

Така че ние ще работим в тази посока и ще върнем законността. Вярвам, че ще продължат тези положителни процеси.

Надявам се да получа подкрепа от собствениците на ПИК, тъй като това е една изключително четена и следена медия, за да може да намерим разбирателство и сред читателите ви. Продължавайте да давате думата и на тези хора, които са обругавани и цензурирани като мен", завърши вицепремиерът Валери Симеонов.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(36)
1
С такъв умрял прецедент дето имаме, нещата ще стават все по зле.
2
А кога ще има следприватизационен контрол върху хиляди сделки от прехода. 100% са такива. Грабеж и измама.
3
Тази преватизация беше лъжа и ограбване има хора за горени живи НО ги пазят .БРАВО ВАЛЕРИ РОВИ И ПОКАЗВАЙ ТИ ЩЕ СИ СЛЕДВАЩИЯ МИН.ПРЕЦЕДАТЕЛ .ПЛЮЯТ ТА ТРОЛОВЕТЕ
4
Спокойно! Бат Бойко им реже лентите и е зад тях. Домусите да спят спокойни. Грабежът ще продължи, дори ББ и ГЕРБ ще намажат здраво.Сега Валери го играе лош, после Бойко ще дойде добър и ще загради своето. Честито на печелившите.
5
Г-н Симеонов, всички т.н." работодатели" са дребни душички, както вие се изразихте. Не само Домуса.
6
поредното доказателство за крадливата герберастка сган че трябва да бъде изметена на боклука
7
"Да се отнеме на България възможността да бъде Председател на Съвета на ЕС от 1 януари 2018 г. Това са предложили още преди месец евродепутати от Франция и Холандия. През последните дни към тях са се присъединили техни колеги от други страни заради корупционните скандали, които разтресоха държавата покрай НДК и други обществени поръчки. Това съобщиха пред Фрог нюз дипломатически източници."
8
КИРО , КОМФОРТА СВЪРШИ. НА КОЙ НЕ ПЛАТИ ТА ТЕ НАГЪЗИХА ТАКА , АМА КВО ДА ПРАВИШ , КАТО СПРЕШ ДА ПЛАЩАШ , И СИ АУТ. КАКВАТО НИЕ ДЪРЖАВАТА , ТАКАВА НИ Е И КОРУПЦИЯТА. НЕКОРЕКТНА. НО ТИ СИ СВИКНАЛ С ГЕЛА , ПРОСТО СПИРАШ ДА СИ МАЖЕШ ГЛАВАТА , А ПОЧВАШ ДА ГО ПОЛЗВАШ ЗА ЛУБРИКАНТ. ТАКА ЩЕ Е .ЛОШО Е ЧОВЕК ДА СИ ПОВЯРВА.
9
Някой като г-н Симеонов,трябваше да хвърли големия камък в жебясалото блато,за да се раздвижат охранените червеи,змии и други водни твари.
10
GO VALERI, GO...!!! GO TO THE END, AND SMASH SULTAN " DOMUS AGA" ...!!!
11
БМФ беше много богато предприятие преди Домусчиев беше собственост на Германска фирма тя е направила големия удар. Разградчанина е обирал трохите.
12
Коя е германската фирма? Най-вероятно и тя е на Домусчиеви! Ако се има предвид "KGMaritime" , то тя си тяхна и е заложено и в името - Киро Георги Мартайм!
13
До10ти.Симеонов за разлика от Дончев сам си е създал бизнеса.А,Дончев е на държавна "хранилка". Симеонов върши реална работна ,а твоя човек говори по медиите и резултат никакъв.За мен е важно реално свършена работа,а не какво сме щели да направим някога си,ама тоя ни пречел ама криза било и само празни приказки.Очаквай скоро да се опитат да очернят Симеонов,просто им бърка в далаверите. Y
14
Винкела ша шиба и гелосания, и жена му, и брат му - казвам ви от личен опит.
15
Братя Домусчиеви играят заедно с братята Боко и Цвък !
16
Защо ли ми се струва, че Пеевски се загледал в бизнесите със сателити и кораби...Не знам и аз. Сигурно и Боко харесва това?! Не че имат нещо общо, надали. Игра на Тронове и игрички на свинари.
17
АБЕ СМРАДЛИВЕЦ, ТИ КАК НАТРУПА СЪСТОЯНИЕ? ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ? МОЖЕ ЛИ ДА ДОКАЖЕШ ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ? Сигурен съм че при една ИСТИНСКА проверка ще лежиш поне 10 години в затвора!
18
Доживях да видя свестен управник който да се опълчи на олигарсите които доведоха България и народа до тази мизерия за което трябва да бъдат обесени.Време е хора да сме с такива хора като Валери Симеонов да ги пазим и подкрепяме защото злото е дошло и лесно няма да се отървем от него Трябва да подкрепяме и пазим хора като Симеонов.БОГ да го пази и да му даде дълъг живот Вярвам че не съм единствената на която е вдъхнал надежда че ще дойдат по добри времена за ограбената ни родина за погубените човешки съдби за прогонените ни деца!!Валери с теб сме.Хора да бъдем по смели ние сме много и сме силни а тези които ни разсипаха държавата са едни крадци които са по малко на брой и са нагли но ако ги подгоним дори само с тояги ще избягат
19
bravo
20
SHTE POJIVEEM I SHTE VIDIM. NA KOE BRAVO NA PRIKAZKITE LI? NEKA VIDIM DELA!
22
Съвет към Домусчиеви.Платете на ТВ Скат някой лев и всичко ще е по старому.Така Валерко плаши от 25 години.
23
Игрите ги играе бившият кадър на Маргените – Бойко Методиев Борисов заедно с Бегача от с.Шума и с активното съдействие на Главчо и Цвета от Мамарчево. Само че много им припари под краката: скандалът с НДК, протестът в Асеновград , контрапротеста на циганите от Столипиново, протестът на полицаите, на които БиБи и Бъчи не са плащали от 2012 г., тъпотията и бруталността на Главчо, непрекъснато проявявана в НС, унижението на дебелата Лили от премиера, опитът за опитомяване на президента от Боко, простащината на Цуци от с.Шума и манията му да смачка опозицията, манията на Цуци всички важни проблеми да преминават през НС дори това да не е предвидено по закон – повишаването на висшите офицери в звание, проблеми по министерства, проблеми от компетенцията на президента и т.н., маниакалното желание на Б.Б. и Цуци да основат държава на ГЕРБ… И всичко това в навечерието на европредседателството на БГ…
24
Къде са корабите ли? Ами сигурно са извадени от Българския регистър и плават под удобен флаг за да не плащат данъци в България и да се заобикаля законодателството? Затова най големия флот в света е Либерийския.
25
Кирил Домусчиев, собственик и спонсор на разградския футболен отбор Лудогорец, получи в последните дни на управлението на Борисов и концесията на пристанищен терминал Бургас-Запад. Решението на правителството беше взето на петъчното му заседание, заедно с много други, с което кабинетът Борисов разреши продажби на държавни имоти или отпусна средства за управлявани от ГЕРБ общини. Процедурата по отдаване на концесия на порта беше открита през есента на миналата година, като офертите бяха отворени в началото на месец февруари. Всъщност беше подадена само една оферта и това е тази на дружеството "БМФ-Порт Бургас", което е дъщерно на "Български морски флот". Бившето държавно предприятие "БМФ-Варна" беше приватизирано през 2008 г. от българо-немски консорциум, представляван от бизнесмена Кирил Домусчиев. По този начин Домусчиев се превърна в основен играч на бургаското пристанище. Концесията е за срок от 35 години и с годишно концесионно плащане в полза на бюджета от 900 000 лева. Терминалът "Бургас-Запад" е специализиран в обработката на контейнери.
26
В средата на март тази година държавата плати 1 млн. евро на приватизираното от братята Кирил и Георги Домусчиеви Параходство "Български морски флот". То изведнъж се оказа собственик на два етажа в сградата на Министерство на транспорта на ул. "Дякон Игнатий" в София. Нелепият казус бил заплетен около приватизацията на флота. Процедурата по намаляване на капитала на дружеството с балансовата стойност на въпросните помещения не била завършена. БМФ завело дело и в крайна сметка държавата трябваше да си плати, за да си изкупи обратно помещенията. Приватизацията на БМФ прокара пътя на собствениците му не само към ул. "Дякон Игнатий", но и към концесията на основните терминали на пристанище Бургас (по странно съвпадение и в двете сделки фамилията беше единствен кандидат). И докато новият стопанин там "БМФ - Порт Бургас" има почти 60 млн. лв. печалба за последните две години, с което влезе в топ 5 на най-рентабилните големи компании в страната, флотът има едър проблем, който надхвърля многократно бонуса, получен от преразпределенията на етажната собственост във ведомството на Ивайло Московски.
27
Инвестиционният фонд на Цветелина Бориславова Си Ес Ай Еф ще купи второ инфраструктурно съоръжение в Бургас. Става въпрос за рибарското пристанище, собственост на дружеството „Черноморски риболов Бургас”. То се намира в съседство с пристанището на „Фиш порт” за обработка на товари, което бе придобито от Бориславова през миналата година. Затова сега по сделката трябва да се произнесе Комисията за защита на конкуренцията, съобщава „Преса”. Схемата на новата покупка е свързана с придобиване на новоучреденото дружество „Мета фиш”, в което са апортирани терени, сгради и инфраструктура на „Черноморски риболов”. Общата площ на парцелите е 23 декара, върху тях са изградени складове, хладилни камери и магазин. Цветелина Бориславова се впусна да купува пристанищни съоръжения в Бургас от миналата година, когато придоби „Фиш порт”, където се разтоварват предимно цитрусови плодове и строителни материали. След реконструкция, сега клиенти на това пристанище са „Лукойл Нефтохим” и „Топаз мед”. /БЛИЦ
28
Браво г-н Симеонов! Връщате угасналата надежда на българите! Устоявайте с твърдата ръка на ЖЕЗЪЛА за справедливост и честност, защото правосъдието ни е най корумпираното в европа, откъдето трябва да се започне старта, а виновниците зад решетките! Заедно с новосъздаденото правителство се надявам да бъдете единни и сплотени за интереса на българите!
29
Браво г-н Симеонов! Връщате угасналата надежда на българите! Устоявайте с твърдата ръка на ЖЕЗЪЛА за справедливост и честност, защото правосъдието ни е най корумпираното в европа, откъдето трябва да се започне старта, а виновниците зад решетките! Заедно с новосъздаденото правителство се надявам да бъдете единни и сплотени за интереса на българите!
30
Симеонов като си тръгнал по пристанищата виж и на Цветалина Бориславова договорите
31
Симеонов е абсолютно прав. В арбитражният съд участва Дончо Хрусанов, преподавател по правни науки в два университета-СУ и Търновския университет. ВТУ предоставя на такива преподаватели и юристи привелигировани условия защото имат адвокатски и други кантори. Време е сегашното ръководство да започне преглед на тази сектор във ВТУ, защото той се очертава като държава във държавата и въобще не се съобразява вътрешните правилници на университета. Абсолютни печелбари, заедно с воя декан Сивкков, който стана професор във ВТУ а си остана доцент в СУ. Идват да четат лекции по три-максимум четири пъти в година , а получават заплати много по високи от останалия академичен състав.
32
Аз съм горд да работя като пенсионер в Техническия! Там доскоро беше РЕКТОР Професор Христов - от Държавна Сигурност! Още са там и тези. Борис Туджаров - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра “Основи и технически средства за конструиране”, Mашиностроителен факултет, Георги Попов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра ”Технология на машиностроенето и металорежещи машини”, Машинно-технологичен факултет, Емил Гарипов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра “Системи и управление”, Факултет Автоматика, Иван Момчев - от Държавна Сигурност, сега Декан на Факултета за френско обучение по Електроинженерство (ФФОЕ), Никола Калоянов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра "Топлинна и хладилна техника", Енергомашиностроителен факултет. Комисия за принадлежност на български граждани към ДС Решение № 2-70 от 18. 09. 2012 г. - Технически университет - София comdos. bg/Начало/Decision-View/p/view?DecisionID=457
33
Дайте да видим концесията на порт Бургас за 35 години за само около 1 милион такса на година,защото за последните 3 години и половина откато е подписана концесията печалбата на Домусчиеви е 100 милиона лева. Кому е нужно било да отдава на концесия пристанището при положение ,че се е знаело ,че тръбите за Южен Поток ще се съхраняват във Варна и Бургас и защо тези суми не са влезанали в държавата. Инвестиции 0 (нула).
34
ROBBER BOKO BORISOV = ROBBER KIRO DOMUSCHIEF + BROTHER + APPARTMENT COCKROACH TZVETANOV...!!! THOSE ARE CONTEMPORARY BULGARIAN GANGSTERS...!!!
35
vsi4ki sa sa pandelata nai mnogo domusa.
36
И какво излиза сега - "Лудогорец" е само индулгенцив за кражбите на Домусчиеви ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Ако са ви обидили незаслужено, върнете се и си го заслужете!

няма нови новини
Днес: 188
hot
най-четени новини в момента
сега
2681
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! На магистрала "Тракия" е страшно! Кола се заби в ТИР, жена е в болница! На 100 метра от мястото има втора катастрофа (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Редовната консумация на месо помага за свалянето на килограми
x