Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК TV: Димитър Иванов проговори за инфарктния пленум на БСП и евролистата - разкри давала ли е Нинова 30 милиона на Миков да се откаже от лидерския пост (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Димитър Иванов проговори за инфарктния пленум на БСП и евролистата - разкри давала ли е Нинова 30 милиона на Миков да се откаже от лидерския пост (ОБНОВЕНА)

на 14.04.2019
111773
24
САМО В ПИК TV: Димитър Иванов проговори за инфарктния пленум на БСП и евролистата - разкри давала ли е Нинова 30 милиона на Миков да се откаже от лидерския пост (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
14.04.2019
24
111773

Пред ПИК TV Димитър Иванов коментира положително участието на Иво Христов в листата на БСП за евроизборите. 

"Решението на БСП е да хора от гражданската квота и според мен това е правилно. Може би имат общи тези по "Визия за България" с Иво Христов и затова са го издигнали. Той е силен международник с добра репутация, завършил е в Брюксел", заяви Иванов. 

За КСНС при президента, Димитър Иванов заяви, че въпросния КСНС не е бил добре подготвен и президента е трябвало да излезе с ясен проект за декларация. „Той излезе с отворени опции, като нямаше никакъв резултат“.

За разкритието на ПИК за събирането на паравоенните в хотел „Здравец“ в Тетевен, Димитър Иванов заяви, че познава Стоимен Стоименов, като го определи като мек човек. „Паравоенни не е правилно назнавание, това означава банди“ (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА)

За подписването на споразумение между БСП с КООСО, Иванов заяви, че това са организации на гилдиите, разузнавачи, военни и др. „Към никаква власт не могат да вървят. Те могат да подкрепят една или друга партийна платформа, за подобряване на тяхното социално състояние. Те могат да искат всичко. Нашата парламентарна демокрация е устроена на базата на парламентарни групи и избори“.

Както ПИК съобщи, БСП се коалира с 12 организации за подпомагане на социалистите на евровота на 26 май, след които е и Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната (КООСО). В нея влизат 22 паравоенни формирования на бивши военни и служители на злокобната държавна сигурност. А от своя страна тя е в пряка връзка с друга паравоенна структура "БРОД за България". По информация на ПИК, Корнелия Нинова е успяла да прокара тази точка и да бъде гласувано коалирането с тези организации.

В петък и събота всички тези паравоенни формирования се бяха събрали в хотел "Здравец" в Тетевен, където са редили бъдещия служебен кабинет на президента Румен Радев, провокирани от убеждението, че след европейските избори Бойко Борисов ще подаде оставка, както разкри ПИК TV на живо от Тетевен. Същите са и в основата на изграждането на бъдещата партия на Радев.

Речи пред бившите военни и тъмночервени куки от ДС са държали двама любимци на Румен Радев - академиците Георги Марков и Стефан Воденичаров, свързани със съюз "Единение", които се гласят за премиери в кабинет на президента.

За изпадането на Станишев от листата на БСП, Димитър Иванов заяви, че това ще се отрази добре за резултата на БСП, защото имала нужда от твърди позиции. Според Иванов, ако имало малка надежда Станишев да се коригира, то можело нещата да са по друг начин, защото е произведение на БСП, но през последните години лидерът на ПЕС бил сменил линията.

На въпрос, че Станишев не може да участва в листата на евролистата, а Деница Златева , която е втора е изработила самата конвенция, Иванов заяви, че Златева се е осъзнала.

„Аз съм един от малкото, които бяха против заговора да сменят Мишо Миков с Корнелия Нинова и сега тези заговорници са против Корнелия Нинова. Аз и на Корнелия съм го казвал това. Все пак Корнелия Нинова следва някаква червена нишка, а Станишев не следва нищо“, заяви Иванов.

За 30-те милиона предлагани от Нинова към Михаил Миков да се откаже от поста, Иванов заяви, че всеки може да обещае нещо и било абсурдно. „Такива версии са смехотворни и не може да им се обръща внимание“, допълни проф. Иванов.

По думите му всеки един от участниците в тази интрига е излъгал и такова нещо нямало. 

Иванов допълни, че това не било листа на Корнелия Нинова, но ако тя бъде бламирана, то ще има нов пленум. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(24)
1
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
2
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
3
и той ли изпълзя от дупката?
4
Много ми хареса: Златева се е ОСЪЗНАЛА!
5
Истината е ,че Нинова е предлагала 25, 000,000 лева кеш на Миков да се откаже , а не 30 ! Това за тридесет милиона е пълна и гнусна лъжа ! Това са точно 3000 пачки с банкноти от по 100 лева ! Нинова пробвала да ги носи, но не можала да вдигне куфера.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Голяма подредба: шпионин-държавна сигурност, шпионин-държавна сигурност!Сега е момента Станишев да си каже за какво уволни Нинова като зам.министър, а Радев да не мълчи за какво уволни Йончева,Гарелов и сега Иво Христов!Тези истини са полезни в борбата с корупцията,а не замитане на проблемите,като евродепутати!
8
ИВО : Бил е журналист в RFI–България и сп. „Europe Magazine“, издавано в Париж (2000-2001). Автор на политическата биография на Франсоа Митеран, издадена на български език през 2000 г. През 2001-2002 г. е редактор на предаването „Наблюдател“ с Тома Томов по НТВ. От 2002 г. е заместник-изпълнителен директор, а от 2003 г. – изпълнителен директор на телевизия ВВТ. Водещ на „Малки истории“ по БНТ от 2012 г. Автор в списание „L'Europeo“, вестник „Сега“ и списание „Тема“, кореспондент на Courrier des Balkans за България. Създател на сдружение „Солидарна България“ с едноименната фейсбук група. Бил е редактор в списанието за политически анализи „A-specto“ (2014). През 2016 г. ръководи политическата и комуникационната стратегия на кампанията на Румен Радев за президент. От януари 2017 г. е началник на кабинета на президента Румен Радев. HEДЯЛКО: Дядo му е бил пapтизaнин, цели двe години се е препитавал с кaшkaвaл в гората около Aйтoc. Три-четири месеца преди съратниците му в София да вземат властта на 9.09.1944 г. той е предал на полицията четирима от своята чета. Те са : братята Ивaн и Тoдop Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. През 1950 година той иска от ЦК на БКП да го признаят за активен бopeц против фaшишзмa и кaпитaлизмa. На същият плeнyм присъства и сepкpeтapят на ЦK на БKП Гeopги Чaнкoв, който казва следното: „ Другари, сред нас сега има един пpeдатeл. Той иска индулгенции, а предаде четирима наши дpyгаpи, които бяха разстреляни за да спаси кожата си. Ако вие не ми държите сметка, аз бих го застрелял веднага.“ Бaщaта на Heдялкo е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Aприлска линия, за възхвала на БКП, за прослава на Съветската apмия и т.н. Днес техният внyк и син Heдялко иска да оправя политика в България, да ни поучава, да ни назидава, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Първо, поздравление за собственикът на сайта ПИК ! Второ, много от потребителите в социалните мрежи се питат защо съм уволнил Иво Христов ? Това твърдение (само в този сайт) е невярно. Не съм уволнил г-н Христов. В Президентството той получаваше 2 400 лева заплата. Като депутат в ЕП ще получава 23 600 евро заплата , плюс още 4 000 евра за други нужди. И ще продължи да бъде началник на кабинета ми. Вероятно всеки желае такова "уволнение" за това ви го пожелавам.
11
https://www.youtube.com/watch?v=AjJjSDkyNvM
12
Елена Йончева,Велизар Енчев трябва да са в Европейския парламент и Европата най накрая трябва да чуе истинския глас на България...и ЗАЩО бг стадо е най бедно,мизерни,нещастно и мачкани стадо ... Никога повече РОБСТВО и ГЕНОЦИД от крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИ-СУДЖУЦИИИИИ по модела на цецу айдука,асансьорния и апартаментния БРОКЕР на СУДЖУЦИТЕЕЕ-КАЛИНКИТЕЕЕ БСП ПОБЕДА БСП ПОБЕДА БСП ПОБЕДА
13
Ще ориентира бързо новите червени депутати за кръчмите в Брюксел.
14
Аз съм дебела партизанска унука и се шибам с вожда.
15
КСНС не БЕ подготвен добре от шефа на стратегическия съвет Иво Христов !! А явно неговата цел и тази на президента БЕ да се отклони вниманието на хората и да не се наложи вето върху закона за мюсулманското вероизповедание ! И Радев и Иво Христов са чужди слуги
16
Законът за Вероизповеданията бе внесен от Цветанов и Карадаъ и гласуван от ГЕРБ И ДПС. Същите гласуваха и опрощаването на дълговете на Мюфтийство. Ако то беше минало,сега един уж политик щеше да има не само асансьор, но и джамия.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Защо да не покажете мнението
19
Гестапо , ако ме прекарате яз че ти земем античната колекция , ченге пръдливо , професоре библиотекарски!!! И на Черепо също , мамка ви Бекапейска...
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
И во Х ристов е висока топка, глупаво е изобщо сравнетието с тия провинциални недорасли жур налисти! На малкия му пръст не могат са се мерят, а и е с 2 западни езока, а не като нърха та Г е р б, дето 2 дуви на онглийски не могат да вържат!
22
Хотелът в който са се събрали опърпаните пенсионери е на Алексей Петров. Вижте си кой е той и направете извод какво се готви. Само че без кръчмар! От тези всички "паравоенни" /прав е Гестапото, че не е правилен термина/един двама имат парички. Всички други сънуват завръщането на партията-майка на власт , за да станат съветници /любима мечта/. Извадили са чеенетата от чашите и са отишли при Альоша /рожденото име на Алексей / Петров да пият по една ракийка на аванта.
23
Ха такааа..., пленуми до дупка КУРнело, докато ти разцепят тиквата и п*тката!!!
24
И МИТО ГЕСТАПОТО , ОТЯВЛЕНИ ФАШИСТИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8191
архив

- Как са се появили ирландските танци?
- Имало е много бира, а малко тоалетни.

няма нови новини
Днес: 124
hot
най-четени новини в момента
сега
2851
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов доволен от визитата си в Йордания: За няколко часа свършихме работа за три дни (ОБНОВЕНА)
x
ПЕТКОВДЕН Е: Честваме една от най-обичаните и почитани светици в България, а тези 10 имена трябва да почерпят
x