Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК TV! Михаил Миков с разтърсващи разкрития за изчезналите милиони на БСП и подмолната борба на Корнелия Нинова да удържи лидерския пост: Има риск от фалит! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Михаил Миков с разтърсващи разкрития за изчезналите милиони на БСП и подмолната борба на Корнелия Нинова да удържи лидерския пост: Има риск от фалит! (ОБНОВЕНА)

на 12.06.2019
165104
37
САМО В ПИК TV! Михаил Миков с разтърсващи разкрития за изчезналите милиони на БСП и подмолната борба на Корнелия Нинова да удържи лидерския пост: Има риск от фалит! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
12.06.2019
37
165104

Бившият лидер на БСП Михаил Миков прави разтърсващи разкрития за подмолната битка на кликата на Корнелия Нинова в дните преди провеждането на заседанието на 49-я конгрес на столетницата, което трябва да констатира оставката ѝ и да я извади от "Позитано" 20.

САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова

САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова

Скандалите и трусовете в БСП не спират. Преди 49-ия...

на 11.06.2019

"Проблемът на БСП в момента е в разделението на партията. Начинът е да обединяваш, а не да разделяш. Състезанието трябва да е честно, а не да се разцепва партията. Не бива да се говори за лустрация и да се махат опитните лица", заяви Миков. Показателно според него е, че срещу Нинова вече са хората, които избрали и подкрепили Нинова - Георги Гергов и Красимир Янков. 

"Въпрос на личен избор и на достойнство е откъде ще излезе Нинова. Всеки човек преценява според собствения си морал. Няма смисъл обаче да се коментира как е било в миналото и как е бил направен изборът. Изнасянето на такива неща, като това, което Бриго Аспарухов направи с информацията за плащането за поста, вредят на партията. Той го направи като част от атаката срещу мен на онзи конгрес", каза бившият червен лидер. 

На въпрос на водещата защо Румен Овчаров го е потупал по рамото и му е казал "Нищо лично, брат", Миков напомни какво е направил и на последния пленум. "Той направи сравнение с Жан Виденов, но то е крайно некоректно, защото партията жертва Виденов, за да оцелее, докато сега Нинова иска да жертва партията, за да оцелее тя. Но хората на пленума нямат толкова къса памет и затова реагираха бурно срещу това сравнение", коментира още той. 

Според него БСП ще продължи да бъде силна, дори да не печели избори и ще търси начин да бъде коректив в политиката и да мисли преди всички за социално нуждаещите се хора. 

"Партията има колективни органи и не бива да се въвежда такова вождистко управление. Сега на конгреса се надявам да намерим сили да върнем силната роля на органите на партията, а не те да се противопоставят един на друг. С опита за пряк избор се унижава конгреса и изведнъж някой им качва етикета, за да конфронтира партийните членове срещу органите. Да намалиш силата на органите, за да управляваш еднолично", анализира действията на Корнелия Нинова Миков. 

"Загубата на изборите се дължи на погрешна политическа оценка на ситуацията и това беше вярването, че има почва за предсрочни парламентарни избори. Чрез негативен вот към Борисов очакваха след европейските избори той да се превие. Това ги заблуди и не направиха кампания за евроизбори, а обърнаха погрешно кампанията. Оказа се, че "Апартаментгейт" не е достатъчен БСП да бъде припозната като алтернатива на управлението. Сега таази грешна преценка, открива тежки времена пред БСП. На местните избори очевидно ще бъде трудно", обяви още бившият лидер на столетницата.

Миков определи като грешка и излизането от парламента на червените депутати, защото това ги е лишило от трибуна. 

"Липсата на субсидия ще доведе и до много тежък финансов проблем в партията, което е вече много видно", уточни още той. 

 Миков отрече слуховете, че той и други хора, които са срещу едноличното управление в БСП, искат коалиция с ГЕРБ. 

"Борисов ми предложи постове, обединение в името на държавата, но аз отказах и заявих, че голяма коалиция в България не може да работи. Това обвинение с днешна дата е абсолютно смешно, защото аз вече съм отказвал подобна коалиция. Но пък се видя, че само да викаш високо аз съм против ГЕРБ и ще спечеля изборите, не е достатъчно да спечелиш изборите. Това се видя. Трябва да имаш политика, която да ти осигури доверие и да покаже, че можеш да управляваш", каза Миков.  

Телевизията на Корнелия Нинова клевети Пеевски, Цветан Василев споделя във Фейсбук (СНИМКА)

Телевизията на Корнелия Нинова клевети Пеевски, Цветан Василев споделя във Фейсбук (СНИМКА)

Банкерът-беглец Цветан Василев разкри във фейсбук тежките...

на 11.06.2019

"Фактите са известни за всички и няма нужда и аз да ги коментирам. Това не дава повече сила на БСП", отговори Миков на въпрос за приватизационните афери на Корнелия Нинова и обвиненията за пране на пари на Елена Йончева. 

На въпрос за прекия избори и дали някой изобщо знае колко за членовете на БСП, Миков заяви, че по негово време са били около 100 хиляди. За да бъдат преброени, той е започнал позвъняване и търсене по структурите и тогава се оказало, че има починали и заминали и неактивни хора. "Исках да направим електронен регистър, да е ясно колко партийни членове имаме, какви са - лекари, архитекти. Това не става. Сега обаче идва въпросът как ще се прави пряк избор, като не се знае колко членове има и кой ще гласува. Спешното провеждане на такъв избор поставя под въпрос легитимността", заяви Миков.

Той бе категоричен, че в момента няма никаква уставна възможност да се направи такъв избор, нито пък има начин Нинова да оттегли оставката си. 

"Когато нещата придобият водевилно-фарсов характер, вредата е много тежка и БСП олеква и няма кой да й вярва, че е готова да управлява и да направи по-добър живота на хората", анализира ситуацията още той. Миков бе категоричен, че Нинова трябва да посрещне с достойнство съдбата си и да направи най-доброто за партията.

"БСП няма да стане по-силна или да се обедини, ако тя оттегли оставката си. Не ми се ще да правя аналогия със СДС навремето. Там имаше всичко, което сега се случва при нас. Само анонимни профили във фейсбук нямаше. Проблемът на Нинова е, че тя работи с анонимни профили, вместо с авторитетни хора. Анонимните профили, колкото и жлъчни да са, не могат да ти дадат доверие", категоричен бе той, разкривайки отдавна известната истина, че куп червени тролове бранят из медии и социални мрежи Корнелия Нинова.

На въпрос къде са 25-те милиона на БСП, които са взети само от субсидии през последните две години, без да се брои членския внос, Миков каза, че вече е с тревога е съобщил това на пленума. 

"Казах, че трябва спешно да се съберем по темата бюджет. Исках да се преразгледа разходната част и дейностите. Аз работих с два пъти по-малко средства, като имахме и задължения, но въпреки това изкупихме и вестник "Дума", изплатихме и имоти. Всичко това правехме с цепене на стотинката на две и затова не бяха долюбван верятно. Сега трябва да се види тези субсидии къде са отишли, защото трябва да връщаме и пари от субсидиите. Това трябва да стане веднага, защото има риск от изпадане в неплатежоспособност", каза Миков, но не пожела да коментира дали има полза от телевизията.

Той е поискал да се направи и отчет за дейността й, както и бюджета, за да стане ясно какво допринася, но предвид резултатите, той изрази съмнение. 

Бившият лидер заяви, че не желае да прави прогнози за имената, които ще бъдат номинирани за мястото на Нинова. "Нека оставим това на съвестта, на морала на членовете на партията и на конгреса", коментира Миков. Той бе категоричен, че конгресът като върховен орган има право да избира лидер и те ще решат.

Според него е недопустимо и изгонването на медии от която и да е партийна централа, както направи Корнелия Нинова с ПИК TV. "Когато говориш за демокрация и медийна свобода, подобни действия са недопустими", категоричен бе Миков. 

Вижте цялото интервю на Михаил Миков пред Ива Николова във видеото на ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
отвориха Архива на Затвора в Панкрац,Чехия.Пик разследвайте
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Мишо, да не си махмурлия бе пич или си на малко в момента
4
е в тежък нокдаун и ще последва тежък нокаут на есен!
5
Вас трябва да ви изгърбят най малко с 300 000 .....
6
Жан Виденов беше единствения що-годе свестен и разумен политик от червената партия. Затова и другарите му спретнха подобаващо и по ленински преврат и изритване от голямата политика и на негово място възкачиха основния приватизатор и унищожител на България - другаря Иван Костов и сивия му кардинал - другаря Муравей Радев. Резултатите са на лице. Видната им ученичка и последователка – дугарката Нинова прилапала Техноимпекс в едно с алчната Йончева и клепоухия Каун всячески отклоняват вниманието, бавят правосъдието, мъчат се да замитат следите от разбойническата приватизация и още по- успешно затриват и последните остатъци от комунистическите наивници и пенсионирани баламурници !!!
7
Свинята К0рни уж щяла да даде оставка,ама другия път!Първо щяла да си направи правила за избор,като т.1 Лидерът на БСП да е жена с мъжки хормони и мустаци. т.2 Името да започва с К0р и да завършва на Нелия ! т.3 Да не се извършва финансова ревизия на касата ! т.4 Офшорката Офроуд на Вирджините да стане официална каса на БСП ! т.5 Да се броят само гласовете за К0рнелия Нинова,останалите да се обявят за невалидни! т.6 Да се ползва опита от гласуването на Позитано за листите,като водещо!
8
Ейййййй, мръсни куч.и синове-комунисти , Борисов много пъти ви е предлагал да работите за България , а вие не сте се съгласявали ,защото сте искали да продължите да грабите народа си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е престъпление към българите и никога няма да ви бъде простено !!! Борисов затова е голям държавник , затова хората му вярват, затова винаги ще ви побеждава ,защото човекът е истински българин и мисли за държавата си.! Докато ,вие, низши същества-социалисти, сте като чорба с попови лижички - лигава пом.ия !
9
Миков не е прав. Каквато ще да е Корнелия при нея що годе БСП се държи и става поне за спаринг партньор на Герб. Ако старите амортизирани дихатели от рода на Гергов, Миков, Станишев, Овчаров и останалите вземат връх и изгонят Нинова БСП изчезва.
10
Никакви дихатели не могат вече да спасят партийката БСП - окончателно се е плъзнала по урвата - падането е неспирно и окончателно! Викайте попа ....и към гро.бището!
11
ЦИГАНКА.....
12
Да , ама не! След като толкова се плюе Нинова, значи БСП е добре и ГЕРБ прави всичко възможно да я махне, с такива пияндета и червени милионерчета!
13
Станишев и пияндето вън мот БСП
14
Нима нямат счетоводна отчетност на членския внос? Броят на членовете на БСП е известен с точност.
15
Гербери и бесепари-сите са от една комунистическа гвардия. Само ДПС-единствената демократична партия може да ги прати в аут завинаги-елементарна аритметика е. А с годините цифрите все повече ще се променят. Явно другарите не се и усещат.
16
Миков, който съсипа вътрешното министерство няма ли срам да се показва? Такава наглост.
17
Съд народен народен съд за бсп и за тераориста от руската гимназия в коматево
18
На местните избори няма да вземе почти нищо. ГЕРБ е новото БСП и печели в селата и червените градове
19
В момента редовите членове на БСП ( такива които ходят по събрания и си плащат чл. внос ) са пенсионери ( бивши членове на БКП). Те са ръководени от бивши "комсомолци" възпитани в номенклатурно поведение, т.е ядене и пиене на корем, крадене на спестени партийни и държавни пари, уреждане със синекури длъжности и разни други благинки за сметка на "просролюдието" /дебилите/. Това е уважаеми "другари" ситуацията. Другото е просто "пунта мара"!
20
Импексовата курабия и шайката и, си обра собствената каса а седнала за корупция да говори. Какво ли ще стане, око се докопат до държавната хазна, и дали няма ли да се се повтоят, Лукановата и Виденовата зима, а може би и Орешарския грабеж, за който е виновен Мая Латерната, с костинбродската си афера !! Затова ли Румен Пъпката иска да си назначи Импексов Прокурор, който да не закача него, Барсалата и кучката Йо за да си крадат наволя!! ......................................................................................................................................... Но Аз ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс струвящ десетки милиона, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!!
21
Мисля, че ФЪФЛЬОТО го е закъсал за пари, щом пристана на ЖЪЛТУРИТЕ. БЕГАУИ си у КУЛА БЕ МУШМОРОК.
22
Корни, бъди мъж, подаде веднъж оставка, върви си!
23
По-голям мръсник от този няма. До вчера яде и пи с БСП , а сега ги плюе. Хайде засрамете се ,бе. Нямате ли морал бе.!
24
Недю тъпото пак се изказа неподготвен! Кога питам аз, ще осветлим семействата на подобни нему гнусни писарушки?
25
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Трябва да опитате сега, за да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка...........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
26
Абе, Миков, ако съм социалист, никога ме бих се обединил със СтаниШеф и отрепките около него. БСП загуби изборите единствено защото включихте в листата джендър-другарчето на Пеевски.
27
В неделя чеверме-цоциалистите ще завъртят на шиш импексовата свинкя, после ритуално ще я изпапкат! Да...Бузлуджа ще плаче за нея и козичката на баба Дора!
28
Г-н Гарджев, Миков е от малцината, на когото му пука все още дали БКП-то ще оцелее - стадото повярва на Курнинова след Станишевата криза, но тя с нищо не оправда стадните очаквания - троловете й проповядват усърдно пропагандираните постулати за анархия, революция и принципа "стАни ти, да седна Я", макар и мимикрирани под благообразни лозунги и популистката й "Визия за България". С театрално подхвърлената "оставка" "младите болшевики-крумчовци" целят не вашия и моя "просперитет", а собственото си оцеляване по върховете на лапането в БКП, макар и амбициите им са заграбването на общонационалното ЛАПАНЕ - както през последните 70 години, впрочем. Къде отиват вашите и моите интереси? Точно болшевиките в лицето на Курнинова са последните, на които и през ум не им би хрумнало нито за вас, нито за мен. Единствено градивната алтернатива е БКП-то да си съберат накуп акъла и инстинкта за оцеляване, да спрат врътките за преизбиране на шизофреничната СТАЛИНинова - не за да печелят каквито и да било избори, а просто да оцелеят в политическото пространство.
29
След алкохолният делириум, заклетият трезвеник се изказа. Къде????? В платеният от свинаря и Герб сайт кенеф. Дерзайте другари от Шайката.
30
Никога не сме чували колко са действителните членове на БСП Тази партия се представя винаги като коалиция с различни имена Симпатизантите и ту се губят ту се появьват в повече като наказателен вот срещу ГЕРБ които винаги след избори започват с повишаване на такси и данъци което е не добре за ниско платените работещи граждани да не говорим за мизерните пенсии Последен пример още не сме получили повишението от 5 .7 % и вече се появи увеличение на тока с 3-4 % .А БСП това са наследниците на старата БКП тази която извърши преврата срещу .Живков но само със покровителството от КПСС и после се отдаде на социалистическия капитализъм раздържавяване на държавната собственост и присвояване на икономиката благодарение на управленческото положение на своите политически и най вече репресивни органиV След извършената денационализация на икономиката и собствеността БСП се превърна в партията на работодателите милионери и за да оправдае идеологията на социализма която де факто не съществува на практика прекръсти думата национална буржоазия на бизнес елит Думата социализъм вБългария съществува само в устата на социалистическия елит в народното събрание Във всяко свое изложение обръщението НИЕ СОЦИАЛИСТИТЕ или ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ звучи нелепо смешно гротеско. Връзката на БСП с партията Единна Русия партията на руските олигарси показва необратимостта и да бъде социал демократическа партия Приказките че са наследници на партията на Д Благоев са жалък опит да се представят като социалдемократи
31
Из По На Срахте се!!
32
На автора на този матриал от ПИК му е изчезнал акъла, който и преди това не му е липсвал. М.Миков е ПУНТА МАРА!
33
Пик, на умряло куче нощ вадите! Имаме Радев, БСП има 5 дупедата а Герб 4 без и 5 със брутално негърмотния и ненадежден Слабаков! ДПС - 4, ДСБ - 2, СДС -1. Толкоз. Що се касае до другото, накрай ваната, Отело чакаще Дездемона и когато тя отказа да си среже вените, той й натисна главата под водата и скоро учакваме доктора да констатира фактите и да състави смъртния акт. ДА!!!!
34
отговор на коментар
Ако Жан Виденов е добър политик аз съм марсианец. Ти живял ли си по времето на Жан Виденовата зима или само си чул. АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Защо правите хората на улави. напиши в гугъл Жан Виденов и виж какво ще излезе...Аз работех в БТК по времето на твоя Жан и взимах пет, повтарям ПЕТ долара заплата. Ти на това ли му викаш кадърен политик...ТОЗИ БЕШЕ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ, ПОВТАРЯМ НЕДОНОСЧЕ. И СЕГА ТАКИВА КАТО ТЕБ МИ ГО НАВИРАТ. КАКТО КОМУНИСТИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ЧЕРНОБИЛ НЕ Е ИЗБУХНАЛ, А ТОВА БИЛО ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ...НЕНОРМАЛНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
KAKA - NA PARTIYATA MAMATA EVA........AIDE , KAKO , U DOMA
36
От всички вождове на социалистите досега, най-достоен се оказа Мишо Миков и не защото е ценител на добрата капка, а защото е с ангелска душа, да е жив и здрав. бг
37
Се наричам и да лапам всякакви чепове денонощно обичам. Светъл пример за мен е моята водачка курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 15110
архив

- Кажете ми, докторе, толкова ли е лошо да се пие по една чаша преди ядене?
- По принцип не, но вие явно ядете твърде често...

няма нови новини
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
сега
1416
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов със знакова реч в Солун (ОБНОВЕНА)
x
ТЕХНОЛОГИЯ: Ето как се търси "сродна душа" и колко са те
x