САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

332307
на 16.09.2021
САМО В ПИК TV! Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков за политическия разпад при властта на Радев и мигранската вълна: Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков с горещ коментар за политическия разпад у нас, властовата криза и заплахата от нова афганистанска бежанска вълна у нас.

препоръчано

Реално партия на Асен Василев и на Кирил Петков няма. От същия тип е партията и на Слави Трифонов, те не ходят из страната, нямат програма. Ако някой е на гинко билоба, може да си възстанови какво е било преди, когато имаше големи партийни конференции дори за свиневъдството. Сега идват някакви непознати момчета, които показват сертификати и влизат в ръководствата на партиите. Това е огромен удар върху националната ни сигурност.

Не може да сложиш Атанас Зафиров, който идва от асоциацията по ръгби, за шеф на комисията по сигурността, ако в парламента е експерт като Велизар Шаламанов и да не ползваш експертизата му, коментира Чуков.

Кирил Петков чувал ли е, виждал ли е в страните, за които твърди, че познава, дали може министър да се яви без вратовръзка. Внедряването на Кирил Петков е пробив в националната сигурност, категоричен е Чуков.

Асен Василев и Кирил Петков са две момчета, спуснати ив витро. Всеки път, когато видя Кирил Петков, виждам човек, който подритва Конституцията. При Асен Василев и Спецов пък има някаква романтика.

Ако ги изберете, след две седмици ще започнете да ревете на умряло, както се случи с формата на Слави Трифонов. Нинова пък подготви младите кадри на БСП да бъдат изтеглени от Кирил Петков и Асен Василев, каза Чуков. Нинова тотално деидеологизира БСП. Лекции на младите кадри на БСП четеше Цветан Цветанов, той ли ще ги научи на лява политика. Друг лектор пъке бил във фондацията на Христо Иванов. Затова Кирил Петков може да твърди, че няма лява, няма дясно. Нинова отдавна се е простила с мечтите си да е премиер, затова ходеше от врата на врата, за да има правителство и да остане във властта. Отново ни се предлага гмо-продукт.

Всички започнаха да ругаят партията на Слави Трифонов, но тези момчета играят себе си. Те обаче не влязоха в омертата преди тях. Те обаче не са в играта. Ако погледнете повечето депутати в парламента не могат да са друго освен "слуга на народа", те не могат дори да са таксиджии. А хората на Слави не се страхуват да загубят това, което имат в парламента. Те са искрени въпреки езика и облеклото им.

Идеята на ИТН беше да взриви кадровия фундамент на парламента, те не искаха да правят правителство. Сега този фундамент много трудно може да се появи и да бъде избрана. Взривена е основата на политическата платформа, смята Чуков.

Ако искаме да сменим системата, трябва да се сменят кадрите. Това направи и Нинова с идеята за "дълбочинната държава". Сега се сменя фасадата, но концепцията на статуквото остава. Нищо не се променя. ИТН донякъде блокира този процес.

Не съм бил свидетел на разговора на Татяна Дончева с ИТН, но се разнесе страшна миризма. Повярвахме като наивници, че ще има хора, които ще се борят за по-добър живот. Това вече е смешно, казва Чуков.

На нас продължават да ни казват от "Козяк" какво да правим. САЩ се изтеглят от Афганистан, от Ирак, ще напуснат ли и северната част на Сирия. Това означава, че руснаците силово ще бъдат изтласкани оттам. Путин се е скрил не от ковид, а е отишъл в бомбоубежища. Това показва, че Русия е готова и на военен конфликт, анализира ситуацията Чуков.

24-25 година американците ще се изтеглят и от Европа, прогнозира Чуков. Основен партньор на Байдън остава Германия, вместо Великобритания, Турция и Полша. Затова се казва, че инициативата "Три марета" е срещу САЩ. Проектът "Глобална Великобритания" също е срещу САЩ, според Чуков.

Северен поток се случва, защото Германия ще държи енергийния хъб, затова го позволяват САЩ с оглед на новата си политика. До тях е и Франция. Затова е и интересът към Западните Балкани.

На Германия е необходима ЕС непркъснато да се разширява, защото ако се прегърне примерно с албанската, я задушава. Това го виждаме и в България. Сега имаме уникален шанс да си отиграем картите за Македония. Ако Германия е заинтересована Западните Балкани да влязат по-скоро в ЕС, това е против интересите на британците и на Турция. 

Чуков коментира и дали България ще бъде притискана да приемаме бежанци. Трябва да има оперативен щаб, който да е готов да посрещне този процес, коментира Чуков. Разузнаване, ДАНС, полицията, финансовото и дори транспортното министерство трябва да са готови да работят по 24 часа, каза Чуков. 

Той каза, че едва ли отново ще е кандидат за следващото Народно събрание, защото пише книга. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК