Вход
София
Времето в София -6 o C

САМО В ПИК TV - Лидерът на СДС Румен Христов: Софиянци не са елементарни хора, бързо ще открият фалша, който се крие в "независимата" кандидатура на Мая Манолова (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV - Лидерът на СДС Румен Христов: Софиянци не са елементарни хора, бързо ще открият фалша, който се крие в "независимата" кандидатура на Мая Манолова (ОБНОВЕНА)

на 28.08.2019
44539
38
САМО В ПИК TV - Лидерът на СДС Румен Христов: Софиянци не са елементарни хора, бързо ще открият фалша, който се крие в "независимата" кандидатура на Мая Манолова (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
28.08.2019
38
44539

Лидерът на СДС Румен Христов разкрива какъв е замисълът за сключването на споразумение с ГЕРБ за взаимна подкрепа на двете политически сили и на местните избори, след като показаха успешно сътрудничество на вота за Европейски парламент и изпратиха 6 евродепутати в Брюксел.

"Решихме да бъдем по-делови, още повече, че премиерът имаше ангажименти. Не беше помпозно, беше делово, още повече, че работихме по това повече от два месеца. И подписахме споразумението", заяви Христов, отговаряйки на въпрос защо вчера при подписването на предизборното споразумение с ГЕРБ не бяха поканени журналисти. 

Румен Христов отбеляза, че с ГЕРБ ще търсят разбирателство в отделни общини, където имат общ кандидат и обща листа. В други общини ще се търси обща кандидатура за кмет. Остава и вариантът за подкрепа на балотаж, ако един кандидат на ГЕРБ или СДС се явява на втори тур. 

"Искаме да обединим десния вот. СДС си дава сметка, че не е тази партия, която печели София от първия тур. Искаме нашите последователи да имат своето представителство в местната власт", отбеляза той. 

Относно предизборната кампания за кмет на София той заяви: "Столицата е много важна. Битката, която предстои, е битка за дясното. Аз съм убеден, че дясното е по-добре за страната. София е знаков град и смятам, че дясната демократична общност няма да допусне да имаме ляв кмет в София. Аз напълно споделям мислите на Борисов - когато се смяташ за алтернатива, визирам БСП, как ще издигнеш кандидат, издигнат от "инициативен комитет". Защото ако изгубят, ще кажат - тя не беше наш кандидат".

Христов отбеляза, че дори иска Мая Манолова да участва в изборите, защото не се притеснява от нейната кандидатура, а и спечелената битка за София срещу нея ще е още по-приятна.

Лидерът на СДС Румен Христов: Няма да издигаме свой кандидат за кмет на София

Лидерът на СДС Румен Христов: Няма да издигаме свой кандидат за кмет на София

СДС няма да издига свой кандидат за кмет на София, но ще...

на 23.08.2019

"Подводните камъни в тази битка са свързани с формации, които претендират да са "автентично десни". Ако на втори тур отидат представител на левицата - в лицето на Мая Манолова и госпожа Фандъкова, която е представител на десницата, те ще подкрепят Манолова, защото били "срещу статуквото", заяви Христов.

Той заяви, че с ДСБ имат различия, които са преодолими и в името на голямата цел трябва да бъдат преодолими. "За мен основният опонент на десницата е левицата и най-големият проблем в управлението на България през последните 70 години е управлението на БСП. 23 области се управляват от ГЕРБ, 4 от Реформаторския блок - трима от тях са ярки представители на СДС и един от ДПС - в Кърджали. Ние обединяваме усилия да ограничим появата на БСП в повече градове, а СДС има задачата да избере повече свои представители на важни позиции в общинската власт".

Румен Петков заяви, че не бива да се поддават на манипулациите на БСП и да влизат в "капана им" с "общия фронт". 

"Какво означава за Мая Манолова "независим кандидат"?! Все едно да кажем, че господин Петър Стоянов или Александър Йорданов, който стана евродепутат, са "независими". Госпожа Манолова беше острието на БСП, дължи изцяло кариерата си на тази партия. Но софиянци не са толкова елементарни хора, ще открият фалша, който се крие в "независимата" кандидатура на Мая Манолова. Вярвам, че госпожа Фандъкова ще бъде един добър кмет в третия си мандат", заяви Христов.

На въпрос кой я "натиска" Мая Манолова към властта, той отговори: "Когато един човек реши, няма какво да го спре. Нямам представа защо показва колебания. Аз казвам, че е добре тя да участва в изборите и да я бием".

"БСП иска да даде битка на десницата и да се върне в някои областни градове. Те не се готови да управляват България, независимо, че бяха опозиция, те не си взеха техните поуки. Пък и при всяко тяхно управление има проблеми, имаше и фалирала държава", заяви още той.

Запитан дали Йорданка Фандъкова ще тръгне на битка срещу Мая Манолова, той отговори: "Решението за това е изцяло на госпожа Фандъкова. За мен тя е един изключително достоен човек. Никъде не съм чул за нея да е корумпирана. София има нужда от един честен политик, каквато е госпожа Фандъкова... Всичко, което беше направено, не е малко, позитивно е. Може и още, ние затова понякога критикуваме ГЕРБ. Но то е различно от това, което предлагат претендиращите за властта, "червените".

Румен Христов отбеляза, че главната цел на обединението с ГЕРБ е да сплотят сили за победа във възловите градове - София, Пловдив, Варна, Бургас. "В София може би ще отидем на обща листа. Предстои окончателно решение на Градския съвет на СДС по отношение на коалирането", коментира още Христов.

Според него "Вестта за смъртта на СДС е силно преувеличена. Оказахме се жилави и устойчиви. Да, електоратът ни не е голям, но е солиден и сплотен. Нашата главна цел е да се спре похода на БСП към местната власт".

Христов заяви още, че СДС не се обезличава, коалирайки се с ГЕРБ: "Важният въпрос е - с кого управляваме. Като няма начин, търсиш най-близките до теб, за да реализираш своята платформа и идеология".

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
ГЕРБ и СДС ще млатят БСП-едерасите по тиквите докато докато ги ошашавят напълно. Само с Борисов напред
2
Банкянския клоун що се крие от народната любов и го вардят една дузина гавази от НСО
3
Краставите магарета и зад девет баира се сдушват!!!
4
Някога имах симпатии към СДС,но след обединението им с ГЕРБ, те вече не съществуват за мен. Впрочем, те отдавна не съществуват и се чудят към кого да се залепят.
5
А,на Деса,кой и варди кюлотите?!
6
антидържавниците и популистко - болшивишкото движение на Мая стършила , Корнела загрубялата и Радев национал - популиста ...пролетари от КРУШАРЕ ..!
7
Днес виждам последното софийско безумие. За електрическите тротонетки са поставени метални заграждения по платното.Като че ли в София не идва зима. Как ли ще се чисти платното при тези заградки. Софийската община явно иска вече безснежни зими, и целогодишно ползване на велосипеди, протонетки и незнам какви ли идиотщини.
8
ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ. НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ВЕЧЕ В ПРОВАЛИЛАТА СЕ СДС...…...
9
Народа чака оставки от парламента, правителството, общинския съвет,а тръгнали съюзи да правят.СРАМ И ПОЗОР
10
Абе вие на избори ли ще ходите или ще се плюете РУМЕНЧО Удавника се хваща за сламка ама вие не сте и сламка
11
ДА ТЕ Е@А И УБИТИЯ БАЙ Х@Й
12
Единствената разлика между политика и престъпника е ,че първия ,е официален ,държавен престъпник с имунитет и за него няма НК и прокурора Гешев.Тези май разбраха ,че вкупом , излишни станаха.
13
Нещо много кахърни всички на снимката, защо така? Явно не си вярват на тъптиите, които говорят и знаят какъв ще бъде резултата.
14
А ние отдавна открихме фалша, че си демократ, защото знаем, че си долнопробно червено агентче на ДС, също както и повечето от твоите нови комунистически партньори от ГЕРБ, ама нейсе...
15
Никой не ги варди и можеш да завреш тъпия си сурат вътре и да провериш тъпако !!!
16
В кой трамвай сте се качили цялото СДС?
17
Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също и тя с 8 бона 8000лв. заплата на държавна хранилка и пак Общата рита срещу власта. Само как Мая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняк на
18
отговор на коментар
НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ВСИЧКО НАПИСАНО. ВЯРВАЙ САМО НА ДОКУМЕНТИТЕ. ЖУРНАЛЯТА ТАКА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ...….
19
СДС е проект на червените комунистически изроди да овладеят властта след Тодор Живков, а банкянският галош е личният масажист на простака от Правец. Ето за това се сляха тези проекти на ДС в една милиционер крадлива коалиция, водена от ДС престъпници.
20
Наистина софиянци не са елементарни хора. Повечето са отвратени от Фандъкова.
21
22
https://blagoevgrad.regiona.bg/%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%b2-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be-%d0%b5-%d1%81%d1%82%d1%80/
23
ПО време на ЧУМАТА ,диви ПРОЛЕТАРИ от Крушаре взеха знамето от читалището със символа на Априлското въстание “ Свобода или смърт “ и го развяхя по най безскрупулния начин на шосето ..Ето това е пример как НЕ трябва да се прави протест по този маргинален , ДИВ и лумпено - невеж начин и Радев и БСП увличат точно такива ЗЛИ и НЕУКИ ЦЪРВУЛКОВЦИ ..!поздрави от Петър Пешев от София ..БЪДЕТЕ ДОБРИ БЪЛГАРИ и ИСТИНСКИ ХОРА !
24
Къде е тръгнал с един файтон избиратели? ПАДЕНИЕ и то в съюз с ГЕРБ!
25
Чрез Деса Разпоретината, ПрокопиеФи са си купили Чехлю Радев, който ще ги помилва, когато ги осъдят! До сега Чехлю е помилвал над 660 престъпника! Има си тарифа за помилванията, поредната далавера, след Указите за гражданство и пропадналата сделка за Грипените! В момента Президенството е ЕООД Деса Общата и сие мутрафони!Колкото и да се пени истеричната Нинова,БСП отива в историята!Нали е куха и алчна лейка,Корнела бяга по пътя на Костов!Чрез нахалство и скандали към собствен прогрес, време е за сготвяне по Техноимпекски на Свинята лакома.Дори и пъцулчетата около нея не я понасят,но ги е страх,защото ако Нинова я сготвят,заминават и те като клакьори!Наздраве другари и Амин!
26
Абе ПИК, тази снимка на Мая, дето баба Ива - клошарката е публикувала на "Петте кюшета" ли е или на "Женския пазар"? На "Петте кюшета" трамвай 20/22 май не оди. А? Или поредното фалшименто от Вас?
27
Абе и аз не съм за Манолова, но от 4 години ТЯ НЕ В БСП , така че вие вечен претендент за постове Румен Христов не сте прав, и КАКВО ако не партийна нечия кандидатура, или ще и направят случка като на Иванчева за да покажят на хората че САМО ПАРТИЙЦИ могат да се кандидатират, нещо си зациклил в горния етаж.
28
Баба Ива отново не е в час. За какъв Румен Петков става реч? Кви пет лева ма бабо Иве?
29
SDS zaslujavat uvajenie , za razlika ot DB I Da Bulgaria .
30
Крадец до крадец майнольо!Такова бутане и плюване пада за да се наредят на хранилката!Нищо не се е променило,стила на подмазване е същия.Това. са правили бащите им това правят и те.
31
Преди да коментирате дъщерята на Манолова ,защо не коментирате децата на гербери ,които са членове на бордове?
32
Ха, ха, ха, веселата предизборна част започна и с какво самочувствие и гордост говори кочияша на файтон-партийката, наследница на отишлото в забвение наритано, стъпкано и спукано синьо балонче,ама какво да прави човека, като така трябва да дума, за да си заслужи суджучеца,иначи глада ще продължи и ще е лошо!
33
Кой ли ще гласува за вас,мръсни подли измекяри? Излъгахте милинони,вървете на майната си...
34
Христов , я кажи къде е сега твоят шеф в Бургас /може да сте малко но крадете като за световно/
35
Този Руменчо Христов да каже колко му е членската маса, да не се окажат един файтон хора
36
Няма и един файтон! Мястото на капрата е свободно, оставили са го за неврастеника Московия Пепи да им подсили дружинката с малко бял прах. А христовия Румко е отколешен лакей на агент Сава сарайски и години наред лиже насрания му задник!
37
Кое в същност е основното на местните избори Местната власт е по близо до проблемите на хората по местоживеене Наслушахме се на пропаганди и агитации на бсп НО КОЯ Е бсп партията която е в най дружески отношения с партията на Путин Единна Русия партията на руските олигарси Е на тази партия ще поверим местното управление на общините На тази партия която вкара 500хиляди руснаци по цялото българско черноморие които търсят как да се вклинят в местното управление НЕ НА БСП и нейните НПО Да на ГЕРБ и партньра СДС които нямат нищо общо с Костов и неговите "демократи"
38
Седесаро-Герберските ликвидатори на България след 1992 г. "пак" се прегърнаха ,целунаха и продължават разрухата на страната !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5850
архив

Мъж се прибира от работа по-рано, влиза в апартамента и веднага чува от спалнята гласа на жена си и на шефа си. Тихо-тихо се измъква обратно и си мърмори: – Уф, сега трябва и да му обяснявам какво правя тук в работно време!

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1450
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Как да укрепите връзката си според зодиака
x