СДС: Днес е един хубав ден за българската демокрация!

Политика

СДС: Днес е един хубав ден за българската демокрация!

29972
на 10.07.2020
СДС: Днес е един хубав ден за българската демокрация!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес дойде голямата новина, която очакваме от толкова години – приемането ни в ИЕРЕМ 2. Сигналите в последните дни, че това ще се случи, мобилизираха за поредната ожесточена съпротива противниците на пълната ни европейска интеграция. Станахме свидетели на последните отчаяни опити на БСП и нейните производни проруски партии да попречат на поканата на България за чакалнята на Еврозоната, като създадат усещането за нестабилност и гражданска протестна вълна. Главни действащи лица бяха Нинова, Манолова, проруската партия "Възраждане" - с подкрепата на президента и за съжаление на хора, които неоснователно се определят като десни! Това заявяват в своя позиция от СДС.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ето какво подчертават още от синята централа:

Тези опити не попречиха на дългогодишните усилия на България и волята на настоящото правителство да доведат до успешен край влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната. Залогът за членството ни там е голям, защото ще донесе само ползи за гражданите и бизнеса. Еврозоната не е просто „клуб на богатите“, а гарант за финансова стабилност и сигурност и невъзможност да се прилагат прийоми от прехода, които доведоха да фалити на банки и обогатяване на шепа хора за сметка на измамени вложители.

Влизането ни в чакалнята на еврозоната е голяма стъпка към най-важната цел, която ние като партия си поставяме – българските граждани да са европейци не само по принадлежност, но и по доходи.

Еврозоната е територия на солидарност и взаимно подпомагане.Когато България стане част от нея, ще може да се възползва от всички възможности и механизми.

ЗА и ПРОТИВ членството ни в еврозоната е разделителната линия между тези, които искаме България да бъде европейска и другите, които мечтаят да я видят като евразийска държава!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО) СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК