Силен циклон с дъжд и градушки наводни Гърция

Балкани

Силен циклон с дъжд и градушки наводни Гърция

32278
преди 4 часа
Силен циклон с дъжд и градушки наводни Гърция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гърция е под влияние на силен циклон с дъжд и градушки. Има наводнени пътища на островите в Йонийско море. Циклонът се движи към северната част на страната.

препоръчано

Властите предупреждават да се шофира внимателно по цялата пътна мрежа. Силни дъждове наводниха улици и пътища на остров Корфу. Пострадаха приземни етажи и магазини.

Спряха движението на автомобили по част от пътната мрежа на острова, предава още БНР. Наводни се хотел с туристи.

Днес циклонът се движи към Северна Гърция, като до края на деня силни дъждове и градушки се очакват в област Еврос. Да се пътува само при крайна необходимост, препоръчват от полицията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК