Симона Загорова открива школа за млади таланти

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Симона Загорова открива школа за млади таланти

8876
на 29.06.2020
Симона Загорова открива школа за млади таланти
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Наследницата на фолк примата Глория и композитора Илия Загоров, Симона е на път да сбъдне още една своя мечта - да създаде певческа школа за млади таланти.

"За мен това ще бъде огромно удоволствие -  да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият творческите заложби. Така, че силно се надявам "Simona Zagorova Music Academy" скоро да бъде факт", казва младата певица.

препоръчано

"Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация, всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща", добави Загорова.

Преди дни младата певица завърши висшето си образование в НБУ с отличен успех, пише "Телеграф".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Иван Гешев с разкрития: Сглобката арестува невинни, за да манипулира изборите. ГЕРБ, ППДБ и ДПС не могат да напълнят листите си, реанимират стари муцуни! Чакам Борисов на дебат (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Иван Гешев с разкрития: Сглобката арестува невинни, за да манипулира изборите. ГЕРБ, ППДБ и ДПС не могат да напълнят листите си, реанимират стари муцуни! Чакам Борисов на дебат (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК