СКАНДАЛНИ ВОАЯЖИ: Депутати от БСП си пеят "И ловец съм, и рибар съм", ваканцуват по време на бойкота

Политика

СКАНДАЛНИ ВОАЯЖИ: Депутати от БСП си пеят "И ловец съм, и рибар съм", ваканцуват по време на бойкота

81966
на 26.02.2019
СКАНДАЛНИ ВОАЯЖИ: Депутати от БСП си пеят И ловец съм, и рибар съм, ваканцуват по време на бойкота
Автор:   ПИК

Летят с държавни пари на изложение за въдици и пушки в Австрия

Последвайте ни в Google News Showcase

Докато са извън парламента и твърдят, че не получават пари от НС, депутати на БСП посещават приказни изложения. Оказва се, че червеният депутат Иван Иванов е бил на екзотична командировка заедно с колегата си Йордан Младенов. Двамата са били в Залцбург, където са посетили Международно изложение „Лов и риболов”.

препоръчано

Билетите им до Залцбург са двупосочни, а по време на командировката от 20 до 24 февруари са положили и извънреден труд в събота и неделя. Цялото изложение се казва: „Международно изложение за лов и риболов, приключения и пътешествия.

„Направо приказно. Иванов и Младенов да се чувстват поканени, за да обяснят какъв опит са придобили с лова и риболова”, заяви Антон Хекимян по Би Ти Ви. В периода 20, 21 и 22 февруари Кристиян Вигенин също е бил в командировка, като е присъствал на сесия на ОССЕ във Виена.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК