СКАНДАЛНО: Разкриха треньор-педофил в спортен клуб

СПОРТЪТ ДНЕС

СКАНДАЛНО: Разкриха треньор-педофил в спортен клуб

20946
преди 5 часа
СКАНДАЛНО: Разкриха треньор-педофил в спортен клуб
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Треньор по лека атлетика във Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки, съобщава "Булнюз“.

препоръчано

Педофилът е 31-годишният Георги Тодоров от Враца. Той е треньор в спортен клуб “Павел Павлов“ в града под Околчица. Учителят по спортната дисциплина принуждавал 11-годишно момиче да му изпраща свои снимки по бельо. Скандалният случай е от 11 октомври. Тогава детето получило похотливи съобщения в месинджър от своя треньор.

Малолетното момиче се изплашило и веднага споделило на родителите си. Потресените от случващото се хора подали жалба в полицията. Служителите на реда светкавично започнали разследване по случая. Бързо открили Георги и го извикали за разпит, при който той не отрекъл и признал, че е искал голи снимки от малолетното момиче.

Педофилът, който е фен на футболен клуб Левски, е бил задържан в полицията за срок до 24 часа.

Възможно е това да не е първото и единствено дете, пред което Георги използва служебното си положение, за да задоволи извратените си фантазии. Хубаво е родителите, чиито деца тренират при него, да им обърнат повече внимание и да им проверяват телефоните, тъй като е възможно от страх или срам да не са споделили за неудобна ситуация, в която са поставени.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че...
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК