СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: От "Градус" завеждат дело срещу скандалния "свидетел" на Манолова

Акценти

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: От "Градус" завеждат дело срещу скандалния "свидетел" на Манолова

100922
на 07.05.2021
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: От Градус завеждат дело срещу скандалния свидетел на Манолова
Автор:   ПИК

Във връзка с направени и разпространени неверни твърдения от лицето Светослав Илчовски пред комисията за ревизия към 45-ото Народното събрание и медиите, "Градус" АД информира, че ще заведе всички възможни дела срещу въпросното лице и ще сезира компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения от него. Това заявяват официално от компанията след като вчера собственикът на компанията Иван Ангелов, заяви, че Илчовски е "Идиот и наркоман! Луд човек!".

препоръчано

Вчера гръмна новината, че въпросният Илчовски е дал т. нар. показания срещу премиера Бойко Борисов, който обаче категорично заяви, че дори не е чувал името му. Същото потвърди и министър Петя Аврамова, която той също опита замеси в скандала.

Куп потърпевши от Илчовски, които го обвиняват в побоища и кражби на земя в северозападна България, разгласиха скандалните му действия и заявиха, че става дума за атака срещу кабинета и известни бизнесмени, които той съди и опитва да изземе бизнеса им. Той се оказа и в топла връзка с кандидат-депутатка на Васил Божков.

Ето какво заявяват още от компанията:

Те уронват престижа и накърняват доброто име на "Градус" АД, причиняват на компанията и нейните инвеститори и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават неверни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на "Градус" АД, което може да се отрази негативно на тяхната цена.

Като компания с близо 30-годишна история "Градус" АД няма да допусне накърняване на доброто ѝ име, както и замесването ѝ в политически битки чрез разпространение на невярна информация, и ще търси правата си по съдебен ред.

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това