Вход
София
Времето в София 24 o C

СКАНДАЛ! Искри в ефир заради джендъра! Социоложката Румяна Коларова се скара с Борислав Цеков: Лъсва балканска простотия

СКАНДАЛ! Искри в ефир заради джендъра! Социоложката Румяна Коларова се скара с Борислав Цеков: Лъсва балканска простотия

на 12.02.2018
35679
33
СКАНДАЛ! Искри в ефир заради джендъра! Социоложката Румяна Коларова се скара с Борислав Цеков: Лъсва балканска простотия
Автор: ПИК
12.02.2018
33
35679

Социоложката Румяна Коларова и шефът на Института за модерна политика Борислав Цеков се сблъскаха по темата джендър и Истанбулската конвенция. 

"Чакаме сега КС да се произнесе за Истанбулската конвенция. Ако се пристъпи към ратификация, ще е истинско политическо убийство. Ако не я ратифицират, от Брюксел може да има санкции, но все пак политиците ги избират хората, а не Брюксел", каза Борислав Цеков, който е доктор по конституционно право в Института за държавата и правото при Българската академия на науките. 

Конвенцията е за насилието и за нищо друго. Трябва да се фокусираме към големия проблем с домашното насилие, то не се вижда, но е голям проблем, смята Коларова. 

Аз също съм участвал със становище по тази дискусия, и да, в центъра на конвенцията е насилието над жени. Това, което предизвиква възражение е, че в някои неясни текстове имплицитно се съдържат джендър идеологии. Тази джендър идеология създава много сериозни опасения и обществото беше взривено, посочи Цеков. 

Това е хиперболизиране на темата, защото всъщност текстовете там, вътре, са за социално приписвани роли на двата реални пола, които съществуват, контрира Коларова. 

Понятието джендър беше легитимно понятие до 90-те години. То се състоеше в това, че биологичният пол има социална настройка. Когато се изкриви идеята и се наложи откъсване на едното от другото, което да налага децата сами да избират пола си, се получи проблем, посочи Цеков. Това, което правят в момента соросоидните либерали и джендър идеолозите, те изкривиха понятието либерализъм и приеха неолиберализмът, коментира още той. 

ШОК! Депутати пяха джендър неутралния химн на Канада

ШОК! Депутати пяха джендър неутралния химн на Канада

Депутатите в Канадския парламент пяха заедно новия,...

на 09.02.2018

150 години съм следяла дебата между консерватори и либерали. Да ми говорите за гнила либерална идеология, това е балканска простотия. Няма такова нещо джендър идеология, отсече Коларова. По думите й се е вдигнала излишна врява по ковенцията и се надява КС да рационализира дискусията. България никой не я кара да въвежда джендър, смята тя. 

 Конвенцията откъсва социален пол от биологичен, конвенцията съдържа проблем и той се вижда и в други държави, контрира Цеков. 

Коларова коментира и трусовете във властта. Обединените патриоти са като орел, рак и щука. Между тримата лидери са се натрупали доста реплики, посочи тя.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(33)
1
Защо всички БСПеерасти и Чалми, ги е страх толкова от думата джендър. За мене всички мъже с малки пи/шки които бият жените си защото им е малко достойнството, ги е страх от думата джендър като дявол от тамян. Моя дядо има три педи к/р и не мие докосвал с пръст. Коа жена би избягала или би била непослушна от тоя дар, питам аз всики БСПеераз!!
2
Как е възможно тази объркана женица Румяна да е шеф на нещо като катедра по политология, както я представиха. С ужас може да се констатира, че болшинството, при това измислени и по заслуга хабилитирани лица и преподаватели в СУ са на хранилката на Сорос. Не се чудете защо образованието ни е в такова унизително състояние. При такива преподаватели толкоз, че и по-лошо
3
е твърде елементарна и неубедителна в желанието си да оправдае джендър идеологията.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Истината е, че колкото и соросоидните и брюкселски подлоги да напират и да лъжат грозно в защита на конвенцията, хората добре разбират страшните последствия от нейното приемане. Отвратително е да плащаш заплатите на хора, които те предават и продават
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
псевдо жени от сорта на Цачева, Габриел, Захариева е една от главните апологети на джендър философията. Въпросът е дали ще допуснем тези недоразумения на природата да влияят фатално върху бъдещето на нашите деца!?!
8
Социоложка била казала....... Че дай и на социоложката 50 социални пола и спирай да я мислиш.
9
С такива преподаватели СУ скоро трябва да бъде закрит.Иначе много гнусна в желанието си да е убедителна в нещо което знае че е против истината.Колкото и да мрънка и да гъгне просто е отвратителна със всяко свое показване по телевизията.На всички им стана ясно че това са предатели на българите и радетели на чужди интереси .Защо не се застъпи тази фуста към посегателствата срещу възрастните хора от насилие,срещу корупцията,срещу съдебна система и прокуратура.Смешна работа. Иначе БЛЯ БЛЯ........БЛЯ.
10
Да ви е....а мамата държавата загива младите хора бягат а тия всеки ден се занимават с някакви педераси за това ли ви плаща бг народа
11
тази па ча е човек на джендъра Плевнелиев, той я беше назначил за министър! естествено че ще е ЗА, нали е на хранилка на америка срещу България и отворено общество!
12
... рубладжия, поради което си пада и малко прост по балкански. Коларова му го отбеляза накратко.
13
99% от тези, които се плюнчат около конвенцията, за да я критикуват, не са я чели или не са я чели на френски, един от официалните езици на ЕС. В оригинала на английски думата „gender“, която означава „граматически род“, на френски е преведена като „genre“, което означава абсолютно същото – граматически род, мъжки или женски, защото в някои езици няма среден род. И ако някой прочете цялата конвенция, веднага ще му стане ясно защо гньетавата крушовишка дрънда опищява орталъка и не дава дума да се продума за ратификация. В конвенцията не само се забранява насилието над жени, но СЕ ЗАБРАНЯВАТ ИЗРИЧНО БРАКОВЕТЕ С МАЛОЛЕТНИ, нещо, което бърка в дирника на най-многобройния позитански електорат. Това действие на биволицата в постменструален период е толкова антибългарско, че повече няма накъде. Целта ѝ обаче не е само неприемането на конвенцията, но и ежедневния саботаж на председателство на България. Само че дъртата пача не си е направила добре сметката – никаква армия няма да пресече Дунава, за да я въдвори на власт! Честито!
14
Taia dartofelnica zaslujava da ia obesiat buplichno zaradi tezi gluposti,koito se opitva da vnushi na horatam, ne ia e sram..
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
АА,НЕМА СТИГА,ДОКАТО М Ъ Р Д А Т Е! ! !
17
ТИКВАТА Е ПЕЕЕРАС и иска да ни набута ПЕЕЕРАСЛЪЦИТЕ СИ.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Която,Който или Което ида си ,щом толкова искаш нека занапред eдин ден всичките ти деца ,внуци и правнуци да си сменят пола/джендъра... .
20
Червената баба е мъж, но много и се иска да е жена.
21
ТАЯ ГОСПОЖА ОБРАТНА ЛИ Е ИЛИ И ПЛАЩАТ ЯКО ДА ДРЪНКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ Я ДА НЕ СЕ ПЪЧИ ТОЛКОВА ТУКУ ВИЖ Я НАБИЛИ
22
Тази е като плевнята долен соросоид
23
Другарко,нима България няма закон за защита от насилие ? Нима в Конституцията на РБ няма такива текстове ?Нима в правосъдната ни система няма закон за защита от насилие ? Или ти не смяташ ЖЕНАТА за ЧОВЕК ? Ако е така ,това е друг въпрос.Кажи си другарко ти като отявлена комунистическа отрепка как искаш да си защитиш ЕВРЕЙСКИТЕ ЦИОНИСТКИ приоми срещу БЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА РАСА? Негри ли обичаш другарко...???Обичаш негри...Имало балканска простотия ???? Свободна си да напуснеш балканите и да заживееш в САВАНИТЕ на Уганда,Камерун-Гана и прочие..Там няма балканска простотия ? Има СПИН,Канибализъм и 7 годишни човекоподобни деца с автомати калашников пушещи трева ? На кому го крепиш на балканите ?Аз ще кажа : АМАН ОТ ЕВРЕЙСКИ ПОДМЕТКИ И БОЛШЕВИШКА ИЗМЕТ АНТИБЪЛГАРСКА
24
Тази отвратителна сврака е на хранилка на НПО "Отворено общество" и специализациите и постовете, които е заемала ги дължи на подкрепата на НПО на Сорос, така, че драги българи тя е един отявлен еничар и друга позиция от нея не очаквайте!
25
Крайното фиксиране върху третостепени теми по важност като конвенцията, издава пълната комплексарщина на местните , наричани дебили от господарти им. Всеки, който е против е обикновен ... подсъзнателен гей или плод на анадолска любов в семейта му селяндурска среда.
26
Коларова, освен че страда от сексуална недостатъчност, страда и от умствена такава! Елементарна, повърхностна и злобна, избива комплексите си с глупава всезнайковщина. Това, че медиите й дават трибуна, говори лошо за тях и за критериите им - никоя уважаваща себе си медия не би я поканила, за да слуша смехотворните й "прозрения".
27
Грозна пристрастна сврака!
28
Децата ви автоматично стават собственост на закона и няма да може да ги възпитавате както искате. Лесно ще ви ги отнемат и дори по донос.
29
koi iadal diploma sram za neinata maika zasramise i se skriii
30
тоя грозотия ,хванала паяджина отдолу що не припне до рогоносеца роско та с едно двойно дилдо да се накефят ами се занимава с глупости
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Когато в н-ското студио на определена тв гостува една грозна,застаряваща фльорца,градусите се вдигат да върхът на скалата,защото децибелите са непоносими. Изплюва всичко вкарано й в кратуната,след което се отбива на мястото, от където си взема белият плик и така до следващата оргия.Много хора получават сърцебиене и стомашни киселини,когато видят тази пръкнала се тук и там.
33
Ако не й харесва балканската простотия, да си върви в заветния и обетован Израел. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

В: Преди да извършите аутопсия, проверихте ли пулса? 
О: Не. 
В: Проверихте ли кръвното налягане? 
О: Не. 
В: А проверихте ли дали диша? 
О: Не. 
В: Тогава възможно ли е пациентът да е бил жив, когато започнахте аутопсията? 
О: Не. 
В: Как можете да сте толкова сигурен в това? 
О: Защото мозъкът му беше в един буркан на масата. 
В: При тези обстоятелства възможно ли е пациентът да е бил жив преди започването на аутопсията? 
О: Възможно е, ако е бил адвокат.

няма нови новини
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
сега
1512
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов с важна новина за ужилените от "Олимпик" (ВИДЕО)
x
Мирисът на лимони ни помага да се концентрираме
x