СКАНДАЛ! Кога Агенцията за закрила на детето ще спаси децата с увреждания от Мая Манолова и майките й?!

Политика

СКАНДАЛ! Кога Агенцията за закрила на детето ще спаси децата с увреждания от Мая Манолова и майките й?!

81217
на 16.09.2020
СКАНДАЛ! Кога Агенцията за закрила на детето ще спаси децата с увреждания от Мая Манолова и майките й?!
Автор:   ПИК

Ужасяващ цирк се разигра днес във фоайето на Народното събрание. 

препоръчано

Нахлуването на майки под ръководството на Мая Манолова този следобед и наглият им отказ да напуснат доброволно фоайето в стария Партиен дом не е нито невиждано, нито неочаквано - още помним медсестрите, пак водени от Манолова, които искаха да скачат през прозорците на същата сграда. Явно родителките добре са заредили батериите - неотдавна те се завърнаха от скъпа ваканция на морето и сега с нови сили се впускат в нови приключения и панаири.

По-страшното е, че за политическата акция беше използвано момче с увреждания на количка. И това не е единичен случай. Без срам и свян, т.нар. майки водят непрекъснато деца на протестите. В пек, в студ, на инвалидни колички - нещастните момчета и момичета, които не са в състояние сами да взимат решения, са тотално експлоатирани. Вместо да предизвикат умиление и жал, каквато очакват, обаче, жестоките родителки печелят само неодобрение.

"Докога ще се позволява деца да се използват като жив щит и средство за изнудване в политически акции", пламнаха от недоволство социалните мрежи днес следобед.

Агенцията за закрила на детето до момента не е казала нито дума по скандала. Държавният орган незабавно трябва да се самосезира и да вземе отношение, както и да предприеме мерки по спасяването на малчуганите от Манолова. За нея очевидно домогването до властта е по-силно от всичко и е без значение с какви средства ще се постигне, но употребата на недъгави деца е повече от гнусно. 

Неслучайно писателят Христо Стоянов попита бившата омбудсманка по-рано днес: Госпожо, вие урод ли сте?

А майките? Тях системата не ги убива. Те сами се самоубиват.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това