Славия прати слаб Лудогорец в бокса

ЧАС ПИК

Славия прати слаб Лудогорец в бокса

9192
на 28.08.2015
Славия прати слаб Лудогорец в бокса

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Лудогорец отново зацикли в "А" група, след като не успя да победи гостуващия тим на Славия. Мачът от 7-ия кръг завърши при резултат 1:1.

Попадението реализира Вирджил Мисиджан в 56-ата минута. Холандецът опъна мрежата с премерен удар покрай стража на гостите Кирев, след колективна грешка на двамата централни бранители.

В 87-ата минута Антон Карачанаков изравни, след перфектно изпълнен пряк свободен удар, пише sportal.bg.

Извън титулярите за "орлите" отново остана националът Владислав Стоянов.

До самия край на първата част нямаше нито една опасност пред двамата вратари. Футболистите на Едуард Ераносян и Иван Колев на няколко пъти се пробваха на превземат противинковата врата с изстрели отдалеч, които не намериха целта.

Играта на Лудогорец не вървеше. Домакините сътвориха смислена атака чак в 45-ата минута. Марселиньо центрира към Клаудио Кешеру, който стреля с глава, ноМарио Кирев бе заел добра позиция и спаси.

Секунди по-късно фалцов удар на Александър Василев профуча на сантиметри от страничния стълб.

Славия може да се похвали с добро изпълнение на Антон Карачанаков от фаул, но за късмет на "орлите" топката не навести вратата на Милан Борян. "Белите" бяха беззъби в атака, но за сметка на това в защита играха компактно и подредено и не оставиха шанс на звездната селекция на шампионите.

В 55-ата минута гол на Кешеру не бе зачетен заради засада.

В 64-ата минута бомбен удар на Кишеру срещна горната греда.

В 76-ата минута Вандерсон нацели десния стълб.

В самия край на срещата Андрей Препелица направи непростим пропуск. Румънецът бе оставен напълно непокрит, но не уцели вратата от няколко метра.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК