Вход
София
Времето в София 14 o C

СРАМ: Лозан Панов обслужва частни сборища на подсъдими олигарси срещу властта и правосъдието. Съдник №1 и Черния лебед унизяват съдебния парламент

СРАМ: Лозан Панов обслужва частни сборища на подсъдими олигарси срещу властта и правосъдието. Съдник №1 и Черния лебед унизяват съдебния парламент

на 18.04.2019
39041
25
СРАМ: Лозан Панов обслужва частни сборища на подсъдими олигарси срещу властта и правосъдието. Съдник №1 и Черния лебед унизяват съдебния парламент

Позорни сцени разигра на вчерашната си камерна сбирка на протестърската структура "Правосъдие за всеки" заедно с формацията на подсъдимия банкер беглец Цветан Василев с мутренското наименование "Боец", които се издържан от подсъдими олигарси.

Оказа се, че правосъдието на тия хора изобщо не е за всеки, а само за избрани и подбрани, както участници, така и медии, а най-вече за лично ползване на съдени, осъдени, подсъдими и запорирани олигарси от всеизвестният кръг олигархични протестърски медии с ярък комунистически уклон, известен като кръгът "Капитал" и присъдружните му Би Ти Ви и Нова телевизия.

Но най-скандалното в това позорище бе присъствието на оскандаления шеф на ВКС Лозан Панов, който бе поканен да открие сборището, сред което се мъдреха отявлени комунистически наследници и днешни поборници срещу прокуратурата тип Люба Кулезич в компанията на собственика на сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян и техните мазно възхитени погледи.

Какво общо имат Кулезич и Бабикян с правосъдието, освен че са натоварени с тежката поръчка да попържат прокуратурата, та да изкарат подсъдимите си за злоупотреби в особено големи размери господари, никой не може да каже. Впрочем последният е редовен гост на друг неспокоен поборник срещу държавното обвинениу - Сашо Диков, в същата телевизия, в която се препитава и Кулезич.

И тримата разбират от правосъдие колкото камила от бални танци, но целта на тези глашатаи изобщо не е правосъдието, а собствената им прехрана, за която са готови на всичко, тъй че не представляват никакъв интерес за никого. Но така сбирката на "Правосъдие за всеки" и "Боец" влезе в шизофренната ситуация сами да си говорят, сами да се слушат и сами да си ръкопляскат.

По-любопитното е каква е целта на шефа на ВКС Лозан Панов, който се появи като гуру на "частно събитие", както обясниха сбъркала едрокалибрените му пазванти, застанали на вратата и още един човечец със свински обеми, който заяви на недопуснатите до залата медии, че ги пъдят, защото били "свински".

Лозан Панов вече минава границите на всякакво приличие и институционално търпение. Той вече месец упорито отказва да обясни заради какви зависимости се е обвързал със собствениците на скандалната фирма "Артекс", които са станали негови кумове само четири дни, след като оглавява ВКС.

Отказва да обясни как се е сдобил срещу мизерните 26 000 лв., без да се брои обзавеждането, с хасиендата на брега на морето на Галата.

Отказва да декларира имотното си състояние по надлежния и задължителен за всички публични личности ред пред Сметната палата и да обясни несъответствията между заявените материални и финансови активи в нея и реалните, за което е осъден да платиглоба в размер на 1000 лева.

Самият факт, че осъден стои начело на най-върховния съд в държавата буди, меко казано, озадачение. Още по-голямо озадачение буди фактът, че същият този осъден съдия не просто надменно отказва да даде обяснения не само пред обществото, но и пред колегите си, а пуска клетата си женица да злепоставя съдебната власт и прокуратурата в същата онази присъдружна протестърска телевизия Би Ти Ви. Всеизвестната като Черния лебед жена явно не е наясно, че като съпруга на шефа на ВКС има право да му пере чорапите и да му мие чиниите, но не и да се произнася за правосъдието у нас, понеже е абсолютно никоя в тази сфера.

Още повече, че изобщо да не е ясно с какво се препитава тази дама при положение, че издава някакво незнайно вестниче на немски веднъж месечно с плачевния тираж 2000 бройки. От пазарна гледна точка това означава, че тя не е в състояние да плати дори печата на изданието, камо ли да плаща по 500 евро на самата себе си като обитател на апартамента, купен на безценица от "Артекс" уж на нейната фирма, където живее заедно с Лозан Панов.

Дори децата са наясно, че това е чиста проба данъчна измама и че разследващите органи трябва много изкъсо да се заемат с нея, защото в случая не става  дума за някакъв селски тарикат, а за шефа на ВКС, който се произнася последен по редица дела.

Как е възможно човек, който участва в явна схема за данъчна измама, да стои начело на Върховния касационен съд би трябвало да отговорят от Висшия съдебен съвет. Още повече, че когато членовете му попитаха Лозан Панов дали вярва в съдебната система в България, той демонстрира острата си форма на социопатия и крайна степен на наглост, като просто стана и напусна заседанието.

За сметка на това същият този безкруполен човек вчера най-нахално се появи на частното сборище на олигархични сдружения и се впусна да го открива като неизвестно какъв, след като храбрите пазванти отказаха да допуснат голяма група медии. Няма съмнение защо - защото грантовата организацийка оправдава щедрите подаяния на "Америка за България", за да злепоставя българското правосъдие и българската прокуратура с крайна цел да ги овладее.

След това събитие под егидата на съдията Лозан Панов тази тяхна мечта изглежда все по-химерична, като се  има предвид, че на масата  за акредитация на участниците в сборището останаха поне 40 недокоснати баджове с имена на поканени, които не се появиха, и поне 20-на баджове на подбрани медии, които обаче също не дойдоха. 

Висшият съдебен съвет обаче не може да остава безразличен към подобни солови изпълнения на шефа на ВКС, тъй като той би трябвало да е представител на независимата съдебна власт и  да не се забърква в политически акции, за каквато става дума  в този случай. Още повече, че въпросният Лозан  Панов като шеф на най-върховния съд в държавата председателства заседанията на съдийската колегия на ВСС.

Той е категоричен, че няма да подаде оставка. 

Висшият съдебен съвет обаче е длъжен да убеди всички граждани, че правосъдието в държавата е безприистрастно, политически необвързано и наистина за всеки, а не за избрани и подбрани. И има всички правомощия да освободи Лозан Панов от поста и мъките му да се прави на магистрат, при положение, че той е политическо лице, както не веднъж го е доказал.

Защото именно Висшият съдебен съвет го назначи на този пост макар и при твърде странни обстоятелства. И тъй като странностите около него се сгъстиха до степен, в която вече представляват интерес за разследващите органи, време е същият този съвет да вземе мерки не само за собствената си репутатия на унижаван от Лозан Панов орган, но и за репутацията на цялото правосъдие, докато хората не са започнали да го раздават спрямо разсеяните висши магистрати по улицата.

Авторитетът на Лозан Панов отдавна е под нулата. Сега на карта е авторитетът на Висшия съдебен съвет.

Време е обществото да види дали ще успее да го защити или ще продължи да се намира в състояние на "право седи, криво съди".   

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(25)
2
А бе защо най-честният издател и журналист не допуска коментари под материалите си. Това не е ли цензура? Изтриват се цели коментари, половината са обявени за нецензурни!
3
...ЗАЧЕНАХ ГО КАТО ПЛОД НА МАХЛЕНСКИ БАС...И ПИЯНСКО ОНАНИРАНЕ...ЗАТОВА МИ Е ТАКЪВ, СИНА...
4
За това сме на 111 място .тук обичат монолог не диалог..
5
Стара истина. Каквото е дървото, такъв е и плода. От трън трънка, от подлец подлец, от плужек плужек.
6
ШАРИ Фифти-Фифти на К-опелетата от ГДБОП и К-урвите от ДАНС и Няма Кой те Барне! СИМБИОЗАТА Между К-УРВИТЕ от ДАНС и К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП: К-УРВИТЕ от ДАНС Набелязват Жертвата,Събират Информация за Нея, Семейството,Приятелите и Бизнеса му,След Което Изпращат Данните на МУТРИТЕ от ГДБОП ! К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Извършват Изнудванията, Рекета,Отвличанията,Убийствата,Кражбата на Имоти,Фирми и Бизнес ! В МВР Само К-ОПЕЛДАК ! В ДАНС Само К-УРВОЛЯК !ТРЕПИ,МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Най гнилата ябълка съдия-милионер да им е жив и здрав соца охраниха се добре!
10
Falchiva novina .
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Той ни пееше по митингите: - „Комунизмът си отива, спете спокойно деца.” И ние спахме. А те не спаха..
13
Управдано е първо Тиквата да падне, а после Лизан да мо спукат трътката в пандизо. За къде да бърза?
14
Никой не може да унижи ВСС повече, отколкото той самият се унижава с глупавите назначения, вътрешните интриги и пълната липса на ефективност. Време е да се направи проверка на имотите на членовете на ВСС и банковите им сметки. Ако не - скоро ще научим за сметките им в чужбина от една друга европейска медия. Тогава ще спрем да се чудим защо откровени престъпници са оправдани, а невинни са вкарани в затвора да десетилетия.
15
Точно заради такива нищожества , "черни лебеди" и некадърни алчни съдии , които се смятат за недосегаеми в хората се затвърждава убеждението за несправедливост и двоен стандарт , за жалост всичко рефлектира в/у изпълнителната власт , докато подобна нагла мърша не бъде "изметена" от своите , никой няма да вярва в правосъдната система .
16
Най четен е защото и потребителите и останалите журналисти в страната си правят майтап с него. Подхвърлят го, бъзикат го... Да чули и видели някой от колегите му да го подкрепи ? Даже брат му е изцяло срещу него. Heдялко е един обикновен мръсник и напълно завършен тъпак. Вие виждате , как той публично си вкарва езика в гъзъ на трътлестия Питек от Банкя. И по цели дни не го изкарва. Та има ли нормален човек , който на всяка цена ще окепазява всеки който понечи да каже дума против Пунта Марата от Банкя, освен шматката Heдялко ? За това казвам, eбeтe го в гъзъ продължавайте напред.
17
ПИК уреди кочината за свобода на медиите между Етиопия и Мали. Сигурно скоро ще има разследване на селтиците, от ОЛАФ как мутенското правителство разпределя средствата от ЕС за мутренските медии да изопачават истината и да хвалят управата на престъпниците.
18
Какъв соц.бе,олигофрен.Л.Панов е на 48г.Какви тъпанари има тук,не е истина. . .
19
Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си ог- ромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от съдебната част от държавата. ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квали- фициран Сарай , т.е. - харем, действащ под прикритието, на действуващия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган, който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът . От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съ- дии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четири- надесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях . Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави . 58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разлика- та межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) . Сега разбрахте, защо в този ни писмен акт, за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с жен- ския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !) Още по-харемиризирано е положението например в Мон- танския Окръжен съд – 6 : 0 (жест на нула) в полза на же- ните . Същото е това катастрофално за мъжете съотношително положение във всичките съдилища в страната . - А как става номерът с харемизацията на Върховния харем и постояния приток в него на свежа женска плът, с такива „перфектни” юридически и граматически познания, та чак децата от втори-трети клас са в потрес от актовете на ИВСС, с които той е констатирвал колосалното празног- лавие и пълната непригодност (недееспособност) на някои от тези прелестни създания ? - С командировки ! - Командировката му е майката ! УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , Тъй като Парламентът не е предвиден да работи само с половината си депутати , другага половина избягаха, кое- то напълно затормозява работата на този най-висш и осно- вен държавен орган : Молим да ни командировате (30-40 човека) за работа като депутати в Народното събрание ! Сама виждате, какви комплексни качества притежаваме и с наша помощ Парламентът бързо ще дръпне напред , и ще си приема законите качествено и в срок ! Ние сме общински съветнички, имаме правото да използ- ваме местната законодателна власт, така, че може да ни командировате на едно по-високо ниво на упот- ребление на народната законодателна власт – цен- тралната такава . УСЕЩАМЕ, ЧЕ ИСКАТЕ, ДА УДОВОЛЕТВОРИТЕ МОЛБАТА НИ, АМА НЕ МОЖЕТЕ ! Конституцията не е предвидила и не позволява такъв „ко- мандировачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) (централна) законодателна негова власт . - Ами тя не е предвидила и не позволява и такъв „команди- ровачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) вър- ховна-съдебна негова власт . - Но точно по такъв узурпационен начин са се сдобили с правото да я използват три-четвърти от върховните съдий- ки, които са станали такива през последните десет години, поради, която фактическа узурпация на тази част от нашата власт и поради, която брутална дискриминация на мъжете, Ви обещаваме мощни и безкрайни протести с палатки, с басейни, яхти, таксита, магарета, мулета, бикове, расо- ви коне , кучета и котки, тигри и лъвове от мъжки пол до падането на този узурпационен модел, за кражбата на нашата съдебна власт и за връчването й все в женски ръце . Като от командированите да се сдобиват с върховната ка- сационна длъжност човешки създания, ДЕВЕТДЕСЕТ про- цента от тях са от женски пол и само десет процента са от мъжки пол . Така се осигурява постоянния приток на свежа женска юри- дическа плът във върховния харем . Главатарите на ВКС са все мъже и те си командироват на върховните съдийски длъжности все жени . Тези Върховни Главатари надали биха си „дръпнали” за съдийки жени, които не споделят мирогледа и щенията на върховните Главатари . И тези жени в знак на благодарност служат първо на миро- гледа и щенията на върховните Главатари, като например - печелят СЛУЖЕБНО делата на приватизаторските и други актуални в съответния момент сили, и чак след като свър- шат всичко това, АКО ИЗОБЩО МОГАТ, служат и на зако- на .
20
Време е да бъде изобличен ,колкото и кресливите ганьовци да цвичат и пускат доноси в чужбина по техните известни канали.
21
ТОВА ХЮМНЕ ГРОЗНОТО БАБИКЯН И ТО СЕ ПОЯВИ!
22
СРАМ: Пъpдялко обслужва Шайката.
23
Уф-ф, размириса се... Ако се чудите откъде - от мен е...
24
Гa читъ нъ гуспужъ Никoлова статийте нeдомacлени, ми иди фaнъ гуратъ! Начи онес, тримата, се препитаали, видиш ли у телевизиата, па она, милата, пoдгъзyва на Тиkвoний зъ чес и славъ сигур...
25
Ха ха ха видиш ли го Ян Бибидкян или Ян Хъкъмян, значи ще има фалшиви новини срещу ГЕРБ, но защо веднага замирисва на БСПдирастия не е ясто. Но за да имаме толкова Ян Бибиткяновци, е виновен навремето Султана, после разправят че имало Ян Бибиткяновски геноцид, бла бла бла, де да е имало, просто феса ги е натирил насам, да им сърбаме БСПдирастията тук!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 14651
архив

8 март. В цветарския магазин младеж пита:
- Здравейте, имате ли рози "егати"?
- Има, колко искате?
- А, впрочем, защо им казват така?
- Не знам, казват, че момичетата изпадат във възторг от тях.
- Супер, колко струва една.
- 100 лева.
- Егати!

няма нови новини
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
сега
1535
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи Маринова - само в "Жълтите новини"
x
ЗА ДА НЯМА ХЪР-МЪР: Ето какво НЕ трябва да казвате на зодиите
x