Вход
София
Времето в София 9 o C

СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ: Президентът на Словения пусна викторина за грандиозния гаф на Деси Радева: Какво ми направи съпругата на българския президент (ВИДЕО)

СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ: Президентът на Словения пусна викторина за грандиозния гаф на Деси Радева: Какво ми направи съпругата на българския президент (ВИДЕО)

на 13.03.2019
111325
62
СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ: Президентът на Словения пусна викторина за грандиозния гаф на Деси Радева: Какво ми направи съпругата на българския президент (ВИДЕО)
Автор: ПИК
13.03.2019
62
111325

Мине се не мине - и гаф откъм президентската страна. И не коя да е, а онази, тънката, по съпружеска линия. Деси Радева се доказа като спец по модни и поведенчески гафове. Паметливи помнят щръкналите й зърна от бялата блузка, в които оплакна очи Н.Ц.В. Симеон Сакскобургготски, флоралната "градина", с която "изгря" при посещението си в пуритански Азербайджан, издутата й с бонбон буза в Йерусалим - “Аз няма да пия, ама ша си зема бонбонче”... Пресен-пресен е и поредният й гаф с президента на Словения, върху чиято буза щедро лепна с целувка червило, което след това грижовно изтри - под смаяния поглед на половинката на Борут Пахор и примирения на собствения си съпруг. ПИК съобщи снощи за грандиозната излагация на президентшата преди всички

Пред ПИК експертът по протокол Милена Хлебарова коментира, че каквото и да се каже за тази жена, няма смисъл, защото тя не се поправя. Явно не я интересува, че в България има държавен протокол, и международен протокол, отсече специалистката.

За да замаже гафа кавалерът Пахор организира шеговита викторина в Инстаграм. Президентът на Словения написа:

„Въпрос от викторина: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием?

а) Удари ми шамар;

б) Благослови ме;

в) Изтри следите от червило от целувката си”.

Президентът публикува и видео, онагледяващо верния отговор на въпроса.

Вижте видеото ТУК

Сподели:
Напиши коментар »
(62)
1
трябва да бъде вързано!
2
си е излагация!
3
ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИ БЕЗПЛАТНА РАЗХОДКА НА ЖЕНА СИ , ??? НО НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ЧЕ ТЯ ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА НИ.
4
Е Нед и това ли е най важното да те ...
5
ПИК, не ви ли омръзна ежечасно да се ocupaте?!!!
6
КЪВ ПРОТОКОЛ БЕ, ДЕСА МОЖЕ ДА КЛЕКНЕ ДО МЕРЦЕДЕСА И ДА СЕ ИЗМОЧА, КАКТО Е ПРАВИЛА НА СЕЛО ДО КЪМ 10 КЛАС. ФАТМАКА НАЙ-МНОГО ХАРЕСВА ТОВА В НЕЯ!
7
Представям си статия в сайта кенеф ако Трансджендара Цеца беше станало президент и така След 2 години управление на майката на народа първото и задгранично посещения е в Америка за Хелоуин или Карнавала в Кьолн костюм разбира се нашата майка на народа не и трябва тя така си изглежда хайайайаййай Ей мечти а и платено съобщение в централата на Герб се извършва ритуално обрязване безплатно разбира се за повече информация относно обрязването пишете до редакцията на тоя кенеф Пиш Герб победа винаги
8
Би било протоколен гаф ако е направено от дама от делегацията. Примерно Ива или Илияна без да уточнявам фамилиите. Когато е направено от ниво оттоваряща на протоколните функции е чисто приятелски жест. Не така стои въпроса когато БГ премиер ощипе по ръката като комбайнер друг премиер. Няма да уточня кой.
9
Любвеобилна ни е президеншата,спор няма!Че е пълна простакеса също!Как да не завидиш на мъжа и!?!Чуди се от срам ли да умре или от любов...Търкулило се гърнето намерило си похлупака
10
От видеото не личи да му е неприятно на словенския президент ! Но и той къде е тръгнал да целува...................
11
Голяма излагация, просто кошмар! !! Как може да се държи като тетка на село ??? Защо трябва да го целува ?? Наистина е гумена глава и само ни излага навсякъде....в Президентството са в потрес от нея. ..пие в кабинета си с една алкохоличка бабичка , която я е уредила на заплата , пуши пак там , ядат пак в кабинета й, направо селиния до шия , а съпругът й я гледа в очите като омагьосан и не дава някой дума да му каже за глупостите й !!!???..
12
От цървул, трандафора НЕ става!!!!
13
Г-жо Нинова , моля озаптете тази измислена Президентша, дето прави циркове по света , все пак вие я омъжихте набързо за Радев и вие ни ги натресохте за Президентска двойка ! Избора ви се оказа грешен и смешен , моля , нанесете се СПЕШНО !
14
СМОТАНЯЦИ!!Kaк попаднахте в Президентството ?!Срамувам се от вас!
15
Няма никакъв проблем, какво толкоз ревете? Мисля, че след като се е отпечатало червилото е по-добре да се изтрие, отколкото да стои на бузата му!
16
А) Цeлyна мe стpaстно. В) С eзик дълъг най-малко 15см. C) Опитa сe дa ме изнaсилиА) Цeлyна мe стpaстно. В) С eзик дълъг най-малко 15см. C) Опитa сe дa ме изнaсили.
17
Ама наплюнчила ли си е пръстите преди да му затърка бузата ? ;) Бах таз селянка , страшно е просто ! Но да си видим тъпия акъл всички българи , с наказателен вот на инат се стига до ей такива случайни и нищоправещи да ни управляват
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Той си каза: Аз съм контра на Бойко! Той си каза:Без Деса не отивам никъде,без Иво не казвам нищо! За Пол Пот и Йенг Сари би казал, че са приятели и братя, защото са червени кхмери, независимо от престъпленията им! Той си каза: С Нинова и БСП мога да комуникирам, но с Бойко и ГЕРБ+ОП никога! Той си каза и разпореди на Герджиков: Грипен е моят избор,защото така.Веднъж не се е появил в Парламента,явно го е страх да не му се смеят и освиркват!Много страхливо това пилотче,язък му за плаката!
20
ПИК големи сте тъ'па' нар'и.
21
ДАДОХМЕ НА ТИЯ ПРОСТИ СЕЛЯНИ ВЛАСТ И ПАРИ 12 000 ЛВ НА МЕСЕЦ, ОХРАНА, КОЛИ, ШОФЬОРИ, ЕКСКУРЗИИ И ЗАЩО? ДО СЕГА ПРИНОСА Е - НУЛЕВ! САМО ЗАГУБИ.
22
Най-големия протоколен гаф сътвори Ж.Желев,който като “народен” човек се качи на БГ редовен полет на Джес Ер,на път за Вашингтон,през Канада.При кацането в Канади,всички българи са изскочили да искат политическо убежище и канадските власти са арестували самолето,заедно с БГ-Президента.През това време официалните власти чакат на летището строени по протокол.Това е било и прецедент,при които Сикрет Сървис за заявили,че се оттеглят и не носят отговорността за сигурността му.Тогава се генерираха протоколни гафове ежедневно.Сега Тиквун го задмина.
23
Хрчк.....................кха кха кха!!! Ако се изхрачищ и секретът попадне в едното ушо на баба ви хубавата Ива, ше излезне през другото, а Сфиркомира Мангасаркова ше го лапне от воле. П.-ърдялко, паднал си толко ниско (а не "низко", защото си жалък, а не мерзък) ти си евнух, който управлява един харем от три пруститутки, които дори Падищахът от Б. презира, макар че почистват всяка стрия на дупката на дризливият му газ му със зловонните си оста. МДА.
24
Селяндурка
25
Какво да се очаква от явно простовата жена!
26
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
27
горе вляво се виждал че РАДЕВ е бесен на постъпката на ДЕСИ. Може би ще и прави скандал , но тук в България. Когато другарът Живков цалуваше Хрущов и Брежнев , нямаше такива работи, защото той беше ЕСТЕСТВЕН и без ЧЕРВИЛО !
28
А по протокол ли е когато Премиера ни целува и лигави де когото срещне под път и над път като някой пед-л и принуждава политиците като го видят да се крият ??? Никъде в Европа такова чудо няма !!! По протокол ли е най просташки да фамилиарничи наричайки ги с малки имена - Виктор Тереза Ангела и тн като че ли като малки са яли заедно филии с мас ??? По протокол ли е да щипеш като някой селски ерген Премиера не на кой да е а на Русия и с отвратителен дебелашки хумор да го успокояваш да не се страхува - ПРЕМИЕРА НА РУСИЯ !!! И на края сигурно пак по протокол да му изтърси - СПАСИБА ГАЛЯМА !!! Просташка сган !!!
29
Същото като бате Бойко с лакътя на Медведев. Даже по-яко. Трябва и ТСП по етикет. Спешно.
30
Друго си е Ишиас Юнкер да те изплющи по врата изодзад.
31
Викторина с повишена трудност: Деса е: 1. Копанарка 2.Калайджийка 3. Джабчийка. Верният отговор е : все е в гАз,мЪнгалката си е мЪнгалка.
32
Др'ебн' ави пик-ли'вци начело с Бург' аски ком'пле' ксар, Не-до-дял-ко Слу-гинаж - Ге'рбер' ски.
33
Тия направо са приложили СМЕНИ ЖЕНАТА в действие , защото като гледам и нашият фърга мерак на словенката !
34
ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ще си смени жената с Боко ТИКВАТА-Мурвата на кмета на Симитли.Кмета каза, че бил страхотен с устата, а отзад бил добър....хахахахахаха....ГЕЙберастки МИРИЗЛИВ ПЕЕЕЕРАС.
35
Хахахахахахахахахахаха, Тиквата явно е ПЕЕЕЕРАС......хахахахахахаха......Целува пияницата Юнкер, и кой където хване....хихихихихихи....скача на манафи....хахахахахаха.....
36
де си да напишеш том 2 "на бай Ганча жена му с цървули" като трилогия,
37
/не трии !/............МАНИ ТЕЯ......МА САБЯТА ДЕТУ ВААРТЕ БАЦО У САУДА АРАП СЕ РААЗБРА КВО Е......КУГА АРАП ДАА САБЯ НА ДРУГОВЕРЕЦ НАЧИ .......НАЧИ ?......Е ЗА НЕГУ !.......И.......ГЕФРАИТЕР ДАРЕФ МАЖО НА ЖЕЛИО КОИ КОЯ УБРУКАНО С ПОЛА ВИ КААЗА......РЕКЕТ !.......ШОМ ТАЯ ТОЯ ТО ВИ КАЗВА ТВА НАЧИ ?........НАЧИ ?........НАЧИ ВИ КОПАТ ЖИВИ БЕ !........КОИ ?.......МИ ДУНЕРА БЕ !........ЕТО ФАКТ........НЕДИМ ГЕНЖЕФ КОИ Е СУНИТ КААЗВА НЕШТА КОИ ША ВИ БОЛИ ТИКВАТА.......НЕ ТИКВАТА ОНАЯ МИ ВАШТА !.......ШО Е ТЕКА ?.......МИ ШО СЕ УПИТВАТЕ А ПОЛИРАТЕ ЛАИНО !........МА МАИДЕЛ МА ГАБРИЕЛ.......ЛЕЛЕ ТООЛКУ ЛИ ИЗПРОСТЕ ТАЯ НАЦИЯ ?.......А НА ИОЗЕФ ДОЛЛ У ПУДКАТА......ДИРЕТТА !.......
38
отговор на коментар
Не може Нинова да я озаНти,и двете са от една СЕЛСКА ГИЛДИЯ...
39
..............ТЕЯ ГОРНИТЕ НЕ СА НАЦИЯ А ТООЧНО СЕЛЕНИ НА ПУЧИФКА У ГРЪЦИЯ !.......КВО ?.......СЕЛЕНИН НА ПУЧИФКА У ГРЪЦИЯ Е ЗУПЕР ПРЕДСТАВЛЕНИЕ !........НЕШТО КОТУ ЕДНОАКТЕН ПОЛУФ АКТ !......
40
Спонтанната реакция на президентшата ми заприлича повече на шамарче. Можеше елегантно да подаде кърпичка за избърсване. Но явно протоколните маниери са й чужди. Пък и егото й е в повече, к. обяснява предизвикателното й държание.
41
Иначе президентът както винаги е безупречен в държанието си. Външно спокоен, балансиран, съобразителен. Без сериозни издънки, за разлика от предишния к. ще запомним с многобройните гафове.
42
Не си правете илюзии. Президентът въобще не замазва гафа. Това от негова страна си е абсолютна ПОДИГРАВКА с Деса, но не само с нея, а с мъжа й и с България. Той беше поставен от нея в доста конфузна ситуация. Но селяндурщината и простотията на Радеви няма граници, тя е безкрайна.
43
Искаме си Мамата... мамата, мамата...
44
Получих $ 22738 през първия месец и $ 29584 миналия месец, просто работех в мрежата от дома. Аз съм редовен студент и работя само 3 до 4 часа на ден. Всеки трябва да опита тази работа сега просто използвайте този сайт. ------ >>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
45
Ех , колко се радвам , че тези елементи ги разхождаме по света ! Само по малко да ни излагат , ако може ДЕ !
46
Сега няколко дни няма да ги има тези двамата , след което с пълна сила ще се появят от някоя точка по света и баааам , гаф.Отърване няма . Тази институция е безполезна , да не кажа вредна за нашата страна .
47
Едва сега видях какво съм писал преди три часа в коментара си по горе. Да eбa майка си в гъзъ.
48
Не бързай, не го прави, грехота е. Най добре е аз да нaeбa майкати, жена ти и накрая тебе, за да ти дойде акъла в главата.
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Защо си известен като Е БАНИЯ ?-----....XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
51
след гаф на БСП президента . Тези червени дебили излагат България на всякъде.Спрете се бе нямате ли срам .
52
След този гаф отново чакаме отговор на въпроса - когато селският каруцар фатмака плащал по две държавни заплати и квартирата на деса простакесата, защото уж му била любовница, а пък тя била женена за путьото депутат от бсп кой ги е опъвал и рендосвал ежедневно и тримата? Вярно ли е, че това бил рязания сарайски шпек?
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Тая нагла и проста жена е с поведение на магистрална тарторка!!
55
Ама какво по-точно му бърше – бузата или носа?
56
Нивото на този сайт е, група дебили които получават пари от Величието, все едно са яли развалено месо и започнали да дрискат групово в пространството. Смръдливо и жълто. И в групата има лица, които се водят журналисти или по-точно се водеха, но гонейки ги от медия в медия поради некадърност и отчаяна глупост, приемат позиция срещу заплащане с която доказват своята некадърност и зависимост.
57
Въпрос към дебилите, които гласуваха за бай мунчо и мутресата му: Президентът на Словения ще покани ли отново сем Мунчови?!?!?!
58
Интересно, колко от тук писещите не са гласували за Радев? Избрахте го без мисъл за последствията, а после им се смеете..., но пък други се смеят на Всички нас..... За 30 години не се научихте,че комунисти не се избират и не им се подаряват служби и заплати. Междудругото и всичките боркини от БСП са се уредили на подходящите службички и тънат в разкош само с едни депутатски заплатки- Нинова, Йотова, М манолова. Назад няма да се връщам, че списъка ще стане дълъг......
59
Да й купим качествено червило на простакешата.Да се скрие в дън земя и да не се показва пред хора до края на мандата.
60
ДА МИ ВЪРНЕШ ШАРЕНОТО ,ЧЕРНО И БЕЛО ОДЕАЛО,КОЕТО СИ НАПРАВИЛА НА САТРЕ,ЧЕ ТЕ УТЕПАХ,НЕ ТИ ЛИ СТИГА ,ЧЕ ТИ НАПРАВИХ ВУЛВЕТО НА ТИРЛИК МА?
61
Не само Радеф е гумена глава. Главата на жена му е още по-гумена.
62
Не е ясно само защп бедният български народ продължава да храни и пълни джоба на един ненужен и непотребен човек като прецедента , че и нелепата му женица заедно с него - специална охрана за нея , автомобил , канцелария, секретарка, тоалети ....... А ние , бедните , с 200 лв пенсии и заплатки по 600 лв какво дъвчим ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17239
архив

Чукчата се прибира у дома:
- Жена, стоплила ли си чая?
- Да.
Налива му чай, чукчата опитва - студен.
Ядосан го излива на главата на жена си и излиза от стаята.
Жената стои и си мърмори:
- Добре, че не го бях стоплила, щеше да ме изгори.

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1364
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x