Столетницата опря до чалгаря Слави

ЧАС ПИК

Столетницата опря до чалгаря Слави

105478
на 20.01.2021
Столетницата опря до чалгаря Слави

Заблатяването на политическия живот в България достига все по-опасни размери с наближаване на парламентарните избори и за избирателите вече е почти невъзможно да се ориентират кой кой е на сцената, кой е бил, чий интереси обслужва, камо ли как ще управлява и с кого ще се съюзи.

препоръчано

Нагледен и много тъжен пример за това в последни дни е падението на Корнелия Нинова, която за един миг срина и малкото останало достойнство у БСП под нейното управление, полагайки столетната й история в краката на татуирания чалгар Слави Трифонов.

Жалко за партията и пламенно вярващите в социалистическата идея българи, а още повече за загиналите в борба за тази идея. Корнелия Нинова отдавна доказа, че не е от тях и няма как да е с миналото си на синя приватизаторка. Затова рязкото й навеждане пред Трифонов е разбираемо - става дума за обиковена жажда за власт. И тук никакви принципи, идеи и вяра нямат място. 

А примерът с Корнелия Нинова съвсем не е първият и отчайващо излъгани колкото днес са левите избиратели, още преди година се оказаха десните. По същия начин се наведоха и дори коленичиха от т.нар. градска десница - пред посочения от Кремъл агент на "Дондуков" 2 Румен Радев. И те унизиха за един миг борците срещу комунизма, плюха на паметта на жертвите срещу режима, устремени на всяка цена към личната изгода.

И е напълно логично тези два лагера на позора да се прегърнат и да напират днес да управляват заедно, както призна някогашният комунистически прокурор и днес уж десен лидер Атанас Атанасов преди дни. Те са си лика-прилика и вече показаха, че заради изгарящата си жажда за власт, потъкват с едно мигане и своето достойнство, и светостта на столетни идеи.

Честито на излъганите от безпринципната коалиция на БСП и ДеБъ, със заявката за която и двете страни свалиха окончателно маските си. 

Честито и на Слави, защото подариха гласовете на излъганите именно на него. Учиндолският чалгар излезе по-хитър от всички тия търкачи на депутатски и министерски кресла, които народът изхвърли отдавна от управлението заради доказана им некадърност.

Той нито коленичи на площада пред кремълския агент, нито се върти във всички посоки в отчаяно търсене на съюзници, с които да докопа властта. Поне за пред хората. Заради което и рязко отряза мераците на Нинова да си хортуват преди изборите. А от това само печели, представяйки се за уж принципен и стабилен играч, различен от всички тези политически ветропоказатели. Нищо, че се движи с охрана и лимузини, да го пазят от народната любов. 

Колкото и да вземе на тези избори Трифонов, то ще е само благодарение на ужаса на избирателите от алчните за власт аватари, яхнали за лична изгода дясното и лявото с техните столетни идеи. И ще стане първият представител на мутропрехода, успял законно да влезе в парламента. 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това