СУПЕР БИТКИ НА "ПИК МАСТЪРС" 2019: Куп известни личности блестят в турнира - вихрен първи ден, ето какво се случи (ОБЗОР/ВИДЕО/СНИМКИ)

Тенис

СУПЕР БИТКИ НА "ПИК МАСТЪРС" 2019: Куп известни личности блестят в турнира - вихрен първи ден, ето какво се случи (ОБЗОР/ВИДЕО/СНИМКИ)

45783
на 06.07.2019
СУПЕР БИТКИ НА ПИК МАСТЪРС 2019: Куп известни личности блестят в турнира - вихрен първи ден, ето какво се случи (ОБЗОР/ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Първият ден на популярния и престижен тенис турнир за аматьори - "ПИК Мастърс" 2019 предложи изключително интересни и оспорвани битки от груповата фаза и 1/4-финалите на състезанието. Политици, бизнесмени, дипломати и още куп личности с изявени тенис умения показаха класа на кортовете на Националния тенис център в Борисовата градина.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

21 двойки стартираха в голямата надпревара, която се провежда на клей. Тандемите бяха разделени в 7 групи. Победителите от всяка се класираха за четвъртфиналите, а Топ 8 се допълни от двойката завършила на второ място в групите с най-добри показатели.

Сред популярните участници на "ПИК Мастърс" тази година са имена от политиката и обществения живот като: депутата от БСП Янаки Стоилов, кмета на Банкя Рангел Марков, режисьора Жоро Торнев, художника Божидар Димитров, бизнесмена Любомир Павлов, есксъпругата на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, юриста Атанас Семов.

Утре ще се проведат полуфиналите, двубоят за третото място и финалът за първата позиция. Ключовите срещи от юбилейния "ПИК Мастърс" стартират в 09:30 часа като може да ги наблюдавате на живо в ПИК TV.  В 1/2-финалите ще спорят Рангел Марков и Цоло Цветков срещу Милен Германов и Радослав Владимиров, както и Влади Моленда и партньорът му - младият талант Самуил Йорданов, срещу Габриел Евтимов, който играе със Стефан Новков. Любопитно е, че Моленда и Новков в тандем са шампиони от "ПИК Мастърс" 2018. Цветков пък триумфира в други 2 издания на турнира.

Каузата и този път е благотворителна - всички събрани средства от входните такси за участие и спонсорите след раздаване на наградния фонд ще отидат за развитието на детски школи по тенис в България.

Призовете са повече от солидни, особено за ниво - аматьорски тенис, уикенди за двама в петзвездният комплекс Роял Касъл Дизайн & СПА Елените, както и парични премии с фонд от 2000 лв. 1000 лв. отиват за двойката шампион, 600 лв. - за второ място и 400 - за трето. Награди тази година са предвидени за всеки състезател, помогнал за благотворителната кауза.

Турнирът се провежда и с подкрепата на фонда за управление на земеделски земи "Агрион", комплекс Роял Касъл Дизайн & СПА Елените", гръцки ресторант "Келари" и "Рефан".

Гледайте НА ЖИВО в ПИК TV утре решителните срещи от юбилейния "ПИК мастърс".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК