Вход
София
Времето в София 0 o C

Съветничка на Рейгън предрича армагедон

Съветничка на Рейгън предрича армагедон

на 24.01.2020
207097
10
Съветничка на Рейгън предрича армагедон
Автор: "Ретро"
24.01.2020
10
207097

Една от най-известните и загадъчни жени на Америка през XX век е Джейн Диксън, родена като Лидия Ема Пинкерт. От собствените й мемоари следва, че като тийнейджър тя срещнала на улицата циганка, която й предсказала славата на астролог и прорицател и й подарила вълшебна стъклена топка, разкриваща бъдещето.

Благодарение на подаръка, както и на определени вродени способности Джейн бързо добива слава като астролог и ясновидец. Астрологичните прогнози се публикуват в един от централните вестници в САЩ, където Джейн от време на време прави прогнози за близкото бъдеще. Една такава прогноза е убийството на президента Джон Кенеди. Благодарение на изключително точните предвиждания Диксън скоро става съветник на американските президенти. Особено близка е с Ричард Никсън и Роналд Рейгън, както и с техните съпруги и най-близкия им президентски антураж. Многото прогнози на г-жа Диксън се сбъдват, но тя има и сериозни провали. Например Джейн твърди, че първият човек на Луната ще бъде руснак. Джейн Диксън прогнозира световна ядрена война още през 60-те години на миналия век. Досега светът успява да избегне тази планетарна катастрофа.

Следващата световна трагедия г-жа Диксън отнася към годините 2020-2027. По време на живота й малко хора обръщат внимание на това предсказване. Джейн Диксън вижда начало на армагедон или тотална планетарна катастрофа през 2020 г.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17941
архив

Питат Радио Ереван:
- Защо Армения иска да има министерство на флота, след като няма флот?
Отговор:
- А защо Грузия има министерство на културата?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x