Сърбия умува контрамерки заради затворените граници на Хърватия

СВЕТЪТ ДНЕС

Сърбия умува контрамерки заради затворените граници на Хърватия

3714
на 22.09.2015
Сърбия умува контрамерки заради затворените граници на Хърватия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сръбският премиер Александър Вучич свика извънредно заседание на правителството, заради решението на Хърватия да затвори изцяло границата за товарните автомобили, предаде електронното издание на вестник Вечернье новости.

препоръчано

На заседанието ще бъдат разгледани контрамерките, които Сърбия ще предприеме заради „безотговорното поведение на Хърватия”. Според министъра на труда и социалната политика Александър Вулин Сърбия в момента търпи огромни щети заради спирането на товарния транспорт. Изданието посочва, че в Хърватия досега са влезли над 30 000 бежанци.

От днес огромен брой на бежанци нелегално минават границата и влизат в района на Бапско. Техният брой е изключително голям, затворени са регионалните пътища. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК