Съставът на България за Австрия

Футбол

Съставът на България за Австрия

2729
на 12.05.2015
Съставът на България за Австрия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният ни тим за юноши до 17 г. излиза срещу Австрия в търсене на първа победа на Евро 2015, на което страната ни е домакин. Двубоят е от 17 ч. на стадиона в Созопол и ще бъде предаван по БНТ HD. 

Нашите вече отпаднаха от надпреварата след загуби от Испания и Хърватия, но ще се опитат да си тръгнат с чест от турнира като постигнат поне един успех. Австрийците имат шанс за второто място и няма да се дадат без бой. Селекционерът Александър Димитров ще излезе с необичаен титулярен състав. Той е решил да даде шанс на всички, които не са вземали участие досега, тъй като иска да отдаде заслуженото на момчетата, които се готвиха в последните 5 месеца за форума.

На вратата ще видим Димитър Шейтанов, а напред ще действат Георги Янев и Алекс Боримиров. Победата над Австрия ще има и друго важно следствие - тя ще класира тима ни на световното до 19 г.

България: Димитър Шейтанов, Димитър Савов, Кристиян Славов, Петко Христов, Матео Стаматов, Георги Янев, Павел Головодов, Светослав Ковачев, Тонислав Йорданов, Валентин Йосков, Георги Русев

Австрия: Ехман, Саханек, Приш, Вьобер, Хайлман, Омерович, Ловрич, Рамадани, Филип, Якупович, Шмид


препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК