ТАЙФУН В ПАЗАРДЖИК! Градът се бунтува, скочи на кмета от "Промяната": Първо закри волейбола, а сега иска... (СНИМКА)

Акценти

ТАЙФУН В ПАЗАРДЖИК! Градът се бунтува, скочи на кмета от "Промяната": Първо закри волейбола, а сега иска... (СНИМКА)

217922
на 27.05.2024
ТАЙФУН В ПАЗАРДЖИК! Градът се бунтува, скочи на кмета от Промяната: Първо закри волейбола, а сега иска... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истински тайфун на недоволство в Пазарджик срещу избрания преди 7 месеца кмет от "Промяната“. Причината е, че за кратко време, Петър Кулински, успя да закрие волейбола в града, а е на път да стори това и с футболния клуб Хебър.

препоръчано

Веднага, след като дойде на власт Кулински заяви, че спира общинското финансиране за волейболния Хебър. Мотивът - за издръжката отивали много пари, които общината нямала. За по-малко от месец, "Промяната“ успя да срути всички постигнати с много труд, воля и подкрепа на феновете, успехи през годините.

След това той реши да променя и футбола. И там врътна кранчето на финансирането и общинската помощ за издръжката на отбора. 

Тук обаче опитите му за съсипване удариха на камък. Старши-треньорът Любослав Пенев и момчетата от първия отбор, подкрепени от феновете и местния бизнес, със зъби и нокти, мъжки се бориха, за да успеят да спасят отбора от изпадане във Втора лига и закриване. 

На последния мач за сезона в събота, спечелен на стадион "Георги Бенковски“ с 3:1 над Етър, на трибуните се появи красноречив трансперант, насочен директно срещу кмета: "Комарджиите в общината залагат бъдещето на децата“. 

“Не зависи от мен бъдещето на Хебър. Има двама основни виновници - това са бившият и настоящият кмет. Бившият не отговаря на обаждания и съобщения. Настоящият изпраща грамоти. Резултати така не се постигат. Бившият кмет ни излъга. Настоящият кмет прави обещания и също ни излъга. Сборът на резултата на двамата е нула. Трябва да се замислим сериозно дали искаме да има футбол в Пазарджик, или не. Аз съм професионалист. Искам това нещо да се развива“, каза емоцианално след мача Любо Пенев.

"Закриха волейбола, сега искат и футбола. Колко нерви да хабя повече?“, допълни още той, посочвайки какъв е резултатът до момента от "промяната“ в Пазарджик.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК