ТОПЛАТА ЗИМА ПРОДЪЛЖАВА! Облаци ще затулят небето, температурите ще достигнат 13 градуса

Час Пик ГЛАВНА

ТОПЛАТА ЗИМА ПРОДЪЛЖАВА! Облаци ще затулят небето, температурите ще достигнат 13 градуса

18585
на 04.01.2023
ТОПЛАТА ЗИМА ПРОДЪЛЖАВА! Облаци ще затулят небето, температурите ще достигнат 13 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес облачността от север-североизток ще продължи да се увеличава и след обяд над почти цялата страна ще бъде значителна. Ще остане почти без валеж. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и по-късно след обяд в много райони ще стихне. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в София - около 9°.

препоръчано

Над планините облачността също ще се увеличи, най-късно над Рило-Родопската област, но ще остане почти без валеж. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието още преди обяд облачността от север бързо ще се увеличи и ще бъде предимно облачно. Само на отделни места по северното крайбрежие е възможно да преръми. Ще духа до умерен север-североизточен вятър, който по-късно през деня ще отслабне и стихне. Максималните температури ще бъдат 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК