УБИЙСТВОТО В САНДАНСКИ: Можеше ли да бъде предотвратена кървавата трагедия? Стената на Кристина във Фейсбук залята с грозни хули и клетви

Региони

УБИЙСТВОТО В САНДАНСКИ: Можеше ли да бъде предотвратена кървавата трагедия? Стената на Кристина във Фейсбук залята с грозни хули и клетви

61785
на 20.11.2020
УБИЙСТВОТО В САНДАНСКИ: Можеше ли да бъде предотвратена кървавата трагедия? Стената на Кристина във Фейсбук залята с грозни хули и клетви
Автор:   ПИК

Възможно ли е било трагедията в Сандански с двете убити от майка си дечица да бъде предотвратена? Най-вероятно да.

препоръчано

Поне според думите на Атанас Стоянов, кмет на града, са били подавани сигнали в социалните служби за проблеми в семейството.

"Изключително тежка трагедия! Това не се е случвало на територията на нашия град. Изключителна житейска и семейна драма, която е драма и трагедия за нашия град. Защото си отидоха две прекрасни деца - вследствие вероятно на някакви семейни проблеми. Трудно може да се намерят подходящите думи да се опише това, което се е случило вчера в късния следобяд", споделя пред БНР кметът, който лично е познавал семейството.

"Искрени, сърдечни съболезнования! Трудно може да върнем лентата назад. Очевидно е, че нещата се въртят около семействата на загиналите деца. Задържани са и двамата родители. Вероятно е имало някакви семейни и житейски проблеми, които са тлеели, тлеели и за жалост децата са станали жертви", добавя градоначалникът.

От Агенцията за социално подпомагане заявяват, че няма да коментират подробности по случая заради образуваното досъдебно производство.

Жестокото убийство на двете деца - на 3 и на 5 години, разтърси Сандански. Телата им били открити в семейната къща, в присъствието на майка им. Тя и бащата бяха задържани за разпит през нощта, в момента в ареста остава само майката, която е и основният заподозрян и й е повдигнато обвинение. В Сандански е обявен ден на траур.

Двамата родители са били в процес на развод. В Сандански се знае, че няколко пъти досега те са се разделяли, но винаги след това са се събирали. Вчера обаче отново се скарали жестоко и бащата излязъл. После заварил ужасяващата гледка. 

Заради развода майката се страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е убила с цел да отмъсти на своя съпруг.

В Сандански се говори, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие. В града редовно е забелязвана със следи от тежък побой, а майката е завела и дело за това. 

„Тя дори и висше образование има, учеше, какво е отключило, никой не може да каже. Те дори и вътрешните хора не могат да кажат, само разбрах, че си е било една седмица при майка му, момичето си е било при майка му, и какво се е случило... Аз дори съм ги галела тези деца, прабабата ги е разхождала в парка, галела съм ги”, заяви съседка. 

След жестоката трагедия стената на Кристина е залята с грозни обиди и клетви. Кървавото престъпление отприщва гнева на десетки, а хулите срещу 32-годишната жена не се нуждаят от коментар.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това