УЖАСНА КОНТУЗИЯ: Александра Начева със скъсани връзки и счупен глезен

Топ новина

УЖАСНА КОНТУЗИЯ: Александра Начева със скъсани връзки и счупен глезен

16882
на 23.06.2024
УЖАСНА КОНТУЗИЯ: Александра Начева със скъсани връзки и счупен глезен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четвъртата в тройния скок от Европейското първенство по лека атлетика в Рим по-рано през месеца Александра Начева е била оперирана днес в “Пирогов”, след като се оказа, че е със скъсани връзки и счупен десен глезен.

препоръчано

22-годишната пловдивчанка, която в Рим постави два лични рекорда (14.29 м в квалификациите и 14.35 м във финала), се контузи вчера по време на първия си опит в скока на дължина на турнира “Никола Вълчанов” в Габрово.

Нейният треньор Стойко Цонов веднага я откара към “Пирогов”, където днес е била оперирана.

“Явно е трябвало да ми се случи! И без това на мен целта ми е медал, а в Париж щеше да е почти невъзможно. В Лос Анджелис подготвена за 15 метра, отивам за медал”, бяха първите думи на Начева, която въпреки тежките обстоятелства не губи надежда. Вчера казах на Стойко… Представяш ли си колко зле приех четвъртото място на европейското, а сега като го погледна всичко е било прекрасно. Сезонът ми даде увереността, от която имах нужда. Че за няколко месеца тренировки мога да скоча 14,50 (с 15те см от дъската). Така, че представете си какво ще стане след 4 години в Лос Анджелис. Имах нужда от този сезон, въпреки завършека.”,  заяви лекоатлетката пред колегите от "Спортал“. 

Това беше трета операция за Начева в рамките на няколко години. Ще се справи ли тя да се възстанови психически от всичко и да се върне към най-добрата си версия? Тя е категорична оптимистка по темата:  “Даже по-лесно от предните“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК