ФИЛМ НА УЖАСИТЕ: Майка държи сина си заключен 28 години

Европа

ФИЛМ НА УЖАСИТЕ: Майка държи сина си заключен 28 години

16206
на 02.12.2020
ФИЛМ НА УЖАСИТЕ: Майка държи сина си заключен 28 години
Автор:   ПИК

Полицията в Стокхолм задържа 70-годишна жителка на шведската столица по подозрение, че незаконно е затворила сина си, когото е държала заключен в продължение на 28 години, започвайки от 12-годишна възраст, предаде БГНЕС. Според вестника, роднина посетил жената и влизайки в апартамента, тя видяла уплашен до смърт мъж с беззъба уста и крака, покрити с рани и ожулвания, който едва успявал да стои на краката си и да отговаря на въпроси. Според роднината, тя от години подозирала майката, че е изолирала сина си от обществото.

препоръчано

Когато майката е откарана в болницата, роднината решава да огледа апартамента, където се потвърждават най-лошите й страхове. Тя веднага се обажда на Бърза помощ, а 41-годишният мъж бил откаран в болницата. Лекарите определят състоянието му като сериозно.

Според други познати майката е взела сина си от училище в самото начало на седми клас и оттогава той е заключен през цялото време. Майка му му е внушавала, че всички - роднини, съседи, познати и обществото като цяло, искат да им навредят и само тя може да защити и двамата. В интервю за вестника роднината каза, че на младини е подозирала, че нещо не е наред в това семейство. Но когато споделила подозренията си с другите, никой не искал да я изслуша, затова тя спряла да повдига този въпрос. Тя не може да опише какво е видяла в апартамента: това било едно голямо сметище, не било чистено от десетилетия. „Като във филм на ужасите“, отбеляза тя.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това