ФОТО БОМБА: Изтече първата снимка - вижте внука на Доган

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ФОТО БОМБА: Изтече първата снимка - вижте внука на Доган

54165
на 15.04.2019
ФОТО БОМБА: Изтече първата снимка - вижте внука на Доган
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган се сдоби с внук в края на миналата година. Оттогава досега бебето не е показвано в медийното пространство. Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и футболният агент Николай Жейнов се сродиха, след като синът на политика – Демир Доган и щерката на мениджъра – Памела, се залюбиха и страстта прерасна в наследник на фамилиите.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Жената на Николай Жейнов пусна на стената си във Фейсбук фотос на бебето и написа: „С любимата книжка“. Лицето на мъника не се вижда, но отсега е ясно, че ще е голям хубавец – и Памела, и Демир имат изящни черти, коментират познати на двойката.

Памела Жейнова роди на 13 декември 2018-а здраво бебче с идеални размери.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК