Вход
София
Времето в София 13 o C

Христина Бобокова - Мата Хари, която запали България (СНИМКИ)

Христина Бобокова - Мата Хари, която запали България (СНИМКИ)

на 25.09.2020
260986
0
Христина Бобокова - Мата Хари, която запали България (СНИМКИ)
Автор: ПИК
25.09.2020
0
260986

Чиста случайност или съвпадение е, че Христина Бобокова, за която вчера се появиха подозрения, че е шпионката в спалнята на премиера Бойко Борисов, изчезна безследно и от светския живот, и от онлайн пространството именно около разпространението на манипулираните записи и нагласените снимки?

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: И НСО в комплота с Бобокова и приближените на Радев срещу Борисов?</p><p>

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: И НСО в комплота с Бобокова и приближените на Радев срещу Борисов?

Премиерът Бойко Борисов хвърли днес светлина затова кой...

на 24.09.2020

Милионершата, която е съпругата на близкия до Румен Радев русенски милионер Пламен Бобоков, а и доста близка на другия клиент на прокуратурата и заподозрян като основен спонсор на метежите - Васил Божков, е изоставила напълно светската суета. И не само - зарязала е и дейността си като изкуствовед и куратор, покрай които до много скоро бе водещо лице в повечето хайлайф и културни събития.

"Президентът вече също е политически играч. Аз съм изяснил, как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод разпространените преди време записи от къщата му, както ПИК съобщи преди минути.

От думите му става ясно, че снимките са направени в негово отсъствие и от човек, който е можел да влиза в личното му пространство без никакъв проблем, което пък няма как да се случи без съдействието на подчинената на Румен Радев служба НСО. Малко след излизането на манипулациите се появиха основателни слухове, че зад камерата с телефона стои една определена жена.

Заподозряната като шпионката на Божков "прекрасна госпожа" дълго време се е облагодетелствала от познанството и бизнес отношенията между съпруга си Пламен Бобоков и беглеца в Дубай. Така например, Христина Бобокова е присъствала на гуляя с най-скъпата яхта в света - "Малтийски сокол". През лятото в серия от публикации ПИК разкри, че седмицата в Средиземно море е струвала на олигарха, който от Дубай зове за преврат срещу Борисов, 1 милион лева. 

Заподозряната, че е "сготвила" премиера милионерша е ползвала услугите и на частния самолет на Васил Божков. Това се случва в края на януари. След като хазартният бос получава информация, че ще бъде арестуван и ще му бъдат повдигнати обвинения за милиони левове укрити данъци от Националната лотария, частният му Bombardier Global 500 го отвежда в Дубай.

Близката на Васил Божков Христина Бобокова снимала спалнята на Борисов, пратена от Радев?

Близката на Васил Божков Христина Бобокова снимала спалнята на Борисов, пратена от Радев?

„Президентът вече също е политически играч. Аз съм...

на 24.09.2020

На връщане към София, машината трябвало да качи на борда си Динева, която живее с Божков на семейни начала и приятелката й Христина Бобокова. Последвал шопинг из бутиците на "Диор и "Шанел" на прословутата улица "Монтенаполеоне" в Милано. 

Допреди да изпадне в нелегалност, жената на близкия до Румен Радев бизнесмен Пламен Бобоков, за когото в началото на юли Прокуратурата разкри чат-кореспонденция му с Prezident - Rumen Radev и благодарностите му към държавния глава за "огромната подкрепа", се изживяваше като арт примадона, изкуствовед и куратор, и харчеше като фурия за изкуство.

Милиони левове са потънали в повечето големи галерии по света - "Tate Modern" в Лондон, "White Cube Galler", на които Бобокова е била сред най-редовните и заможни клиентки. Участвала е и в търгове за картини на най-известните съвременни художници, а според слуховете мащабната, все още непоказвана пред широката публика колекция на Бобокова, възлиза на милиони левове.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34831
архив

На конкурс за прокопаване на голям тунел се явяват американска, френска и българска фирми. Основният въпрос е какво отклонение дават фирмите при срещата на двата ръкава.
Американците:
- Ние гарантираме отклонение от 1 метър!
Французите:
- Ние можем да постигнем отклонение 35 сантиметра!
Българите:
- Ако двата ръкава не се срещнат, ще прокопаем два тунела!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Астролог предупреждава: В никакъв случай не се женете този четвъртък - работата ще завърши с развод
x