Цвета Караянчева отива на панихида за героите на Родопите

Политика

Цвета Караянчева отива на панихида за героите на Родопите

16432
на 22.11.2019
Цвета Караянчева отива на панихида за героите на Родопите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще присъства на 23 ноември от 11,00 часа в Златоград на панихида в памет на загиналите за славата на Родопите от времето на Момчил юнак до Балканските войни, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Панихидата ще бъде отслужена в храм "Успение на Св. Богородица". Председателят на парламента ще поднесе цветя на гробовете на златоградчани, участвали във войните.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

След това Инициативният комитет за честване през 2020 г. на 675 г. от гибелта на Момчил юнак ще обяви проявите, свързани с отбелязване на годишнината. Цвета Караянчева е член на Инициативния комитет.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ ПИК TV! Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК