Вход
София
Времето в София 5 o C

ЧЕРВЕН РЕЗИЛ: Корнелия Нинова извади картечницата срещу опозицията в БСП! Обвини ги във всички грехове, продължава да се гъне за оставката

ЧЕРВЕН РЕЗИЛ: Корнелия Нинова извади картечницата срещу опозицията в БСП! Обвини ги във всички грехове, продължава да се гъне за оставката

на 19.11.2019
58597
29
ЧЕРВЕН РЕЗИЛ: Корнелия Нинова извади картечницата срещу опозицията в БСП! Обвини ги във всички грехове, продължава да се гъне за оставката
Автор: ПИК
19.11.2019
29
58597

Няма да си подам оставката. Неприятностите са следствие на промяната, която ограничи мандатите на народните представители, председателят да бъде избиран от членовете, обновлението на партията и това доведе до вътрешно-партийните тревоги на определени хора. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след поредния инфарктен пленум и думите на дясната й ръка Кирил Добрев, че Сергей Станишев иска отново да оглавява левицата. Според соцлидерката нямало такова нещо и всичко опирало до това тя да бъде отстранена.

По повод разнопосочните резултати от изборите, според Нинова това можели да кажат членовете на партията, което ще стане ясно от партийните структури. За думите на Станишев, че БСП не може да спечели избори, ако начело е Нинова, тя отвърна, че не се занимавала с врачуване.

Според Нинова споровете в една демократична партия, каквато била БСП се решавали с говорене и гласуване и отхвърли доклада на опозицията, че левицата е в лошо състояние. „В това писмо се твърдят неверни неща, фалшиви новини и обиди към партията и структурите“, заяви Нинова пред Нова телевизия. Според соцлидерката никой не е разбивал партията и пак тръгна с кмета на Русе Пенчо Милков напред, който от седмица и малко развява като байрак.

По думите й всичко било с цел да се върне старото положение, председателят да не се избирал от всички членове на партията. „Това вече граничи с мазохизъм, три години да искаш едно и също нещо и всеки да го отхвърля“, изуми се Нинова на вътрешната опозиция, която иска оставката й.

Нинова отново започва да се оправдава със загубата на изборите с корпоративен вот и страх, но все пак имали много хубав резултат и гледала нещата в тенденция. Нинова стигна още по-далеч, като обвини ГЕРБ, че се опитвали да предлагат пари на членове от БСП, като забрави скандала, че едни от най-близките й хора са търсили Бойко Борисов, за да получават облаги.

За снимките й на коня насред зеленина, когато навън дърветата вече са окапали, Нинова заяви, че фотосите си били съвсем нови и гората си била зелена. 

Муравей Радев похвали бюджета: Много по-добър е от предишните! БСП атакуват неоснователно

Муравей Радев похвали бюджета: Много по-добър е от предишните! БСП атакуват неоснователно

Бюджет 2020 е много по-добър от предишните, заяви бившият...

на 18.11.2019

 

Сподели:
свързани новини
САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ) САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ)
Лидерката на БСП Корнелия Нинова пак яхна коня, похвали...
на 18.11.2019
Напиши коментар »
(29)
1
Дърта катерица давам , оставка не давам!
2
КОРНЕЛИЯ НИНОВА : ВСИЧКО ЗНАЕ , ВСИЧКО МОЖЕ И ВСЯКА ГОДИНА СЕ ПОКЛАНЯ НА ГРОБА НА ГРОБОПОКАЧА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД -----ТОДОР ЖИВКОВ.
3
Пускам телевизията и о уж*ас, Импексовата Барсала спечелила изборите, вглеждам се в червена карта на България, стреснах се и се събудих. Брей сънувала съм ужа*сен сън, телевизора върви Импексовата крадлива и лъжлива курабия, лъжи, лъжи, лъжи, колкото СС Момата, Кучката му Йо и Костинбродската уруспия взети заедно, че БСПдирастията е победила, а картата на България е синя. Честито БСПдирасти, и да побеждавате така тук таме, още 130 години. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ЧЕСТИТО НА ГЕРБ И БОЙКО...
4
Импексовата ще стиска кокала, докато не стане клечка.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
на кон!
7
Сакън не я пипайте,за да си Ви бием когато си поискаме.Това е нашият човек!
8
Доле ГЕРП....доле Гешуф !!!
9
КУРзанела да се удостои с орден Стара Планина 1-ва степен за огромния си принос в ликвидацията на БСП!
10
КОРНЕЛИЯ НИНОВА , НАЙ СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВА ИЗЕОЛОГИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ , С ЦЕЛ ДА ПОДЧИНИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , КАКТО ПРЕДИ- ЛАГЕРИ И ЗАТВОРИ , СТРАХ И УЖАС.
11
Само я слушайте сутринта какви ги бръщолевеше. Страшен дебил. И това чудо ще управлява държавата. Как не. Защо не кажеш къде са ви парите: за телевизия, коли, охрани и скъпи банкети по хотелите. Така ще опоскаш цялата държава. Твоите хора те мразят. Непрекъснато ти искат оставката....Кажи и за Йончева....
12
Ха ха ха, импексовата лъжлива свиня, лъжеше по нова като дърта и дебела циганка. То се вижда, че снимките и със изстрадалия кон са правени късна пролет, но тя казва , че е сега и, че гората била още свежо зелена. Е как да вярваш на това гнусно и лъжливо дебело женище. Иначе нищо ново, услужливите журналя начело с вечно заспалия Николаев, я питаха удобни и предварително отиграни неща, и нито един неудобен въпрос, като с какви пари е купила Техноимпекса. Тая гнусна лъжлива жена каза, че Гергов е бил купен от Борисов, като му е платил дупката във Варна, която лично тя като заместник министър му подари, заедно с Мострения панаир. Това женище не се посвени обаче да приема помощта на свинаря за преизбирането и, и естествено Николаев не я пита за тия парливи въпроси, а я остави да си разиграва коня!!
13
КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА Е ТАКАВА. НИНОВА, ДОБРЕВ, СТОЙНЕВ, ГЕРГОВ..... . ДА СИ СПОМНИМ ЗА КУФАРИТЕ С ДОЛАРИ И МАРКИ НА КАЛОТИНА. КОЙ БЕШЕ ТОЗИ ДРУГАР ? НЕ БЕШЕ ЛИ МИЛИОНЕРА, ХОТЕЛИЕРА , ЕНЕРГЕТИКА СОЦИАЛ-КАПИТАЛИСТА К.Д. ? ДА СИ СПОМНИМ ЗА ТЕХНОИМПЕКС И ДРУГАРКАТА НИНОВА, ПРИСВОИЛА ГО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ВСЕ МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ С КРИМИНАЛНО МИНАЛО.
14
Лелче, промяна при вас ще има единствено, когато партията ти БСП се разкара от политиката, защото тя никога не е била лява, а е терористична комунистическа партия от руски тип. Вие сте в агония и непрекъснато се сривате, докато съвсем се затриете. Другарко, никъде по света не искат руският азиатски комунизъм, защото той първо е терористичен, второ изостанал, трето мизерстващ, престъпен и т.н. Българският пенсионер е беден, защото вие определихте нивото на мизерните му пенсии, поради тогавашната ваша мизерстваща комунистическа икономика, а сега на ляво и на дясно плямпате по медиите, че пенсиите са мизерни. Не казвате, че само вашите остарели комунисти имат високи пенсии, защото навремето са заемали важни партийни и държавни комунистически постове.
15
И тзаи сутрин започнахте с лъжи, перверзници от ПИКнята! С чудовищни лъжи! "Гънеш" се ти, Недю, уж, че подкрепяш татко си, но продължаваш да стоиш като Матросов пред зловещия милиционер от ДС - школата в Симеоново! Ти се "гънеш", гънеш се като сварен макарон, въпреки че повече приличаш на червей! Корнелия Нинова ясно заяви, че няма да подаде оставка и обвини онзи съпруг на "милионерката", бившата на банкера Йосифов, която успя да ожени за себе си и този син на комунистически терорист, секретар на ЦК на БКП, сатрап и мракобесник! Точно при мазния и властолюбив Станишев БСП-то им стигна дъното! Точно при него, при Корнелия Нинова се случи обратното!
16
Наслушахме за купуване на бесепари за далавери. И от Радев и от Курито. Само дето никога не чухме кой е купуваният ,от кого, за колко , сезирана ли е прокуратурата. Омръзна ;r тази джофра постоянно да хвърля нещо в пространството неподплатено с факти. Назови хората ,докажи го и ще ти кажем евала.
17
Герберите не се събудили и почнаха. Къде видяхте Нинова да се гърчи - каза си в прав текст няма да подава оставка, който иска да е председател да се яви на редовните избори. Гърчеше се Станишев като го питаха иска ли и оставката.
18
Видиш ли Нинова да наднича над очилата нещо не е наред - произнася поредната лъжа.Другари оставете жената на мира - вижте откакто тя управлява столетницата със Цецо или без него - ГЕРБ ги бие когато и както си иска.Че се гър1и - да и още как - нали чухте какви предложения има - помните ли здравните кабинети в заводите - е те това иска Нинова - работодатели да сключат договор с доктор който да проверява колегата си личен лекар.Смях че чак гърч.
19
От комунист можеш да чуеш или лъжа , или обещание за царски живот , или план как петилетката ще изпълним за 1 година , или как всички сме равни , но това всичко е за останалите ! За червената буржоазия остават милионите , живот в рая и наслада от заграбеното от цървулите в републиката !
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Кхакво стана , че тя продължава да бъде. Ето качена на коня си с картечница в ръка запука опозицията в БСП. А ти не спираш да пишеш как някои искали оставката и , как всеки момент ще я свалят и се радваш по своему. Ясно е, че въпреки напъните не можеш да и пръднеш на пyткaтa. Но съм сигурен , че твоята съпруга може да пръдне на кypa на мъжа на Нинова.
22
РАДАН КЪНЕВ - ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ !!!
23
Не е имало по-престъпно ръководство на БСП до идването на Корнела Импексова и Кирчо Контрабандата!Нинова кошмари сънува че е водят с пранги!Естествено е да защитават престъпниците,естествено е да се борят за правата на престъпниците,естествено е защото и те са такива и се стараят да си осигурят конфорт при задържането им,все едно днес или утре! Наказанието им е неизбежно и те си го знаят,ама се оправдават с амнистията на Станишев,давност, било каквото било,вече сме честни! Радев ако е Президент на България,а не на БСП и финансиралите го, трябва да инициира отпадане на амнистията и давността за престъпления срещу България,като престъпната приватизация и заменките !Ама не му стиска на Радев, все пак е чиновник, финансиран от мафията и БСП,за това е против Гешев,Прокурора на Народа!
24
САМО ПРИ ВАШЕТО ИЗБИРАНЕ ИЗБОРИТЕ СА БИЛИ ПО ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРАВИЛА ! КАК ЛИ СЕ Е СГОВОРИЛА ТОГАВА ДРУГАРКАТА С ВСИЧКИ ДРУГИ.... ИЗЛИЗА , ЧЕ САМО КОГАТО НЕЩО Е НА ПЕЧАЛБА , ИЗБОРИТЕ СА ЗАКОННИ . КОГАТО НЯМА ПЕЧАЛБА , ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА МАНИПУЛАТОРИ . ВСЕ ТОВА СЛУШАМЕ ОТ УСТАТА НА ДРУГАРКАТА . И ТЯ Е ЗАДОВОЛЕНА И УДОВЛЕТВОРЕНА САМО КОГАТО СЕ ПЕЧЕЛИ......
25
Думба лумба два дни, две години гладни, а торбата на БСП-ЕООД пълна с парички!Невъобразимо много боклук е останал след събора на БСП, типично както след всяко управление на БСП остава само погром и боклуци! Това е новата, стара визия-мечта на мегаломанката Импексова! Ако дойде на власт,дори и служебно за 3-4 месеца може да фалира България, както Техноимпексите, има и специалист по фалитите Румен Гечев! Шок, ужас и фекалии след БСП!След всяко управление на БСП е шок и ужас,добре че е Бойко да разчиства погрома след тях!Има ли управление на БСП,което да не е фалирало банки и България?
26
Сакън бре дугарю.Пепел ти на устата.Как КУРзанела нема да е птедседател?!? Та тя така уверено води партията към победа.........хахахахахаха!
27
вече писах ,че ДРУГАРКАТА -СЕДЕСАРКАТА- ПРИВАТИЗАТАРКА САМО С КРАКАТА НАПРЕД ЩЕ НАПУСНЕ Позитано! Бол пари, как ще ги остави!
28
Резила си е ежедневие при вас ама как да го проумеете като главите ви не са изправени... Какво толкова ви вълнува какво става в БСП та ежедневно се чудите какви идиотщини родили се в главите ви заради поредната власова поръчка да съчините. Радвате се че има кой да коментира в унисон с вашите писания, нищо че от коментарите прозират нисък интелек, непознаване на реалността, заработка като вас на някой лев.. Пишете господа ''журналиси'' за реалния живот в България дето всички го виждат и усещат ....а не поредната изсмукана незнам от къде помиярщина за някой който не ви отърва..
29
отговор на коментар
Че не ме викат в МВР защото майка ми ходи на църква,че няма да ме пратят да служа в Грудово,че няма да ме сочат с пръст че не съм приет в комсомола,че немогат да ме изключат от училище защото на 2 юни не съм коленичил при сирените да почета паметта на крадците на мандри,да пиша че не могат за ме извикат да давам обяснение защо в сватбения си ден не съм поднесъл цветя ва паметника на братята руси пред гражданското ,че не е времето на Жан Виденов когато се редях в 6 часа за да взема един хляб с купончета за 4 членното си семейство,че родителите ми получаваха заедно 18 $ пенсия,че по цели седмици не можех да купя 20 литра безнин защото нямаше,още много мога да пиша приятелю защото го преживях и не съм благодарен на майката партия че ограби пенсионния фонд,че ген.Любен Гоцев създаде движението на мутрите и още много много.Може. днес да не е идеален живота не е в пъти по добре от преди, имам свободата да дишам,да живея както намеря за добре, да пратя децата си да учат където пожелаят.Не се озъртам кой е зад мене.Днес само мързеливите и простаците които са научени да крадат и да бъдат обгрижвани от определени кръгове са зле.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 26596
архив

В психиатричната клиника един от пациентите разпръсквал някакъв прах по коридора. Среща го главният лекар и го пита: "Какво правиш, приятелю?". "Ами пръскам прах срещу крокодили."; "Какви крокодили, тук няма никакви крокодили!"; "Еми, да де, вече няма! Нали затуй пръскам..."

няма нови новини
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
сега
2487
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Младен Маринов и Херо Мустафа откриват форум за насилствения екстремизъм на Балканите (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
ПЕТЪК 13: Суеверие, страх или болест са митовете за датата
x