Шокиращи разкрития за бруталния убиец от хотел "Рила". Жената на Димитър избягала заради системен тормоз

Крими

Шокиращи разкрития за бруталния убиец от хотел "Рила". Жената на Димитър избягала заради системен тормоз

85547
на 17.12.2018
Шокиращи разкрития за бруталния убиец от хотел Рила. Жената на Димитър избягала заради системен тормоз
Автор:   ПИК

Димитър, задържаният за убийството на 24-годишната Златена в столичния хотел "Рила", е бил хероино зависим и преди около 7-8 години е бил в комуна, гласи информация от източник на "Трафик нюз". Дали заради дрогата, или личностни особености, от край време той е бил много агресивен.

препоръчано

Наскоро жена му, от която има две деца, го е напуснала от къщата в Брестник, където живеели. Според съседи, младата майка се оплаквала от системен тормоз и душене. Близки хора до семейството разказват, че мъжът се опитал да запали къщата си в пловдивското село, залял я с нафта, но съсед го спрял да драсне клечката.

Преди време е имал разрешително за оръжие и пушка, но тя му е отнета след като е заловен с метадон.  Към този момент Димитър работи в погребално бюро. Не е ясно от колко време е имал отношение със Златена, нито какво е довело до ескалация на напрежението и смъртта на момичето

. По всичко личи обаче, че 24-годишното момиче му се е доверявало, а последната седмица е прекарало плътно в неговата компания.

Сподели:
Бомба x
Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това