ШОК: Вижте най-готините баби на Бразилия (СНИМКИ 18+)

ШАРЕН СВЯТ

ШОК: Вижте най-готините баби на Бразилия (СНИМКИ 18+)

604989
на 09.01.2017
ШОК: Вижте  най-готините баби на Бразилия (СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Конкурсът за дами над 45 години в Рио де Жанейро излъчи своите призьори

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

За нас годините не са проблем. Под този девиз би трябвало да се провежда ежегодният конкурс за „ Мисис баба” в Бразилия. Защото никой не би попитал за годините на тези стройни, изглеждащи перфектно и секси жени, въпреки че всичките са над 45, а и над 50 години.

препоръчано

Трудно е да се повярва, но всяка от тези красавици на снимките си има внучета. Дали климатичните условия, храната или просто настроението помагат, но картината е впечатляваща.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК