Шуробаджанащина в действие: Петков и Василев в афера с фирма "Насекомо" за милиони от еврофондове (СХЕМА)

Акценти

Шуробаджанащина в действие: Петков и Василев в афера с фирма "Насекомо" за милиони от еврофондове (СХЕМА)

239755
на 24.09.2021
Шуробаджанащина в действие: Петков и Василев в афера с фирма Насекомо за милиони от еврофондове (СХЕМА)
Автор:   ПИК

Съществува схема за шуробаджанащина с лица от новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, твърди фейсбук страницата „Моджо“.

препоръчано

В своя публикация те описват схема за финансиране на фирма „Насекомо“ на която Яна Балникова, ортачка на дуото, е проектен мениджър.

Интерес буди твърдението, че фирмата е финансирана от фондове BeamUpLab (управляващ партньор е Даниел Лорер, пак от хората на четирите "П"), NV3,MorningsideHill, Jeremie (Даниел Лорер), които са финансирани от Фонда на Фондовете, ЕССР, което е всъщност българската държава. Въпросният Фонд на фондовете, който разпределя парите от ЕС, наскоро беше оглавен изцяло от приближени на Петков и Василев, назначени от тях, докато бяха служебни министри на Румен Радев. Така ще е повече от сигурно кои фирми и проекти ще финансира институцията в бъдеще.

„Фирмата NASEKOMO, на която Яна Балникова е проектен "меринджей", събира 5.7 млн долара финансиране, се твърди в публикацията. Накрая след цялата афера изкарана печалба е едва по няколко хиляди на година и е мистерия къде отиват събраните милиони. 

Ето какво още се казва в нея:

Честните частници и техните уникални умения да правят бизнес. Младите, умните, красивите, можещите, почтените.

NASEKOMO - фирмата, която иска да ядеш буболечки без да знаеш, за да се борим с глобалното затопляне причинено от пърдящите крави. Фирмата на която Яна Балникова е проектен меринджей се финансира от фондове (BeamUpLab(управляващ партньор Даниел Лорер) които се финансират от фондове (NV3,MorningsideHill, Jeremie(Даниел Лорер), финасирани от фондове (Фонда на Фондовете, ЕССР,) финансирани от държавата. NASEKOMO събира 5.7млн долара финансиране.

И то през 2018-а, когато на власт в България беше още "мафията".

Резултат от гениалният частен бизнес план - приходи от 39 000 лева за 3 години. 

Разходите за заплатки и храна на мухите ще оставя на вас да си ги търсите.

По-добре инвестирай в БДЖ, Ганьо, те имат по-малко загуби и поне не искат да ти мелят буболечки в брашното.

"Насекомите могат да се използват за производство на брашна или олио, поясниха гостите. 

„В Европа има и културен елемент, като хората не желаят да консумират насекоми, но те могат да бъдат използвани като съставки на различни храни така, че да не се усещат“, заяви Ксавие Марсенак."

С леви средства глобалистки цели.

Разбира се и Деница Симеонова от екипа на ПП ПП също си е аверче с тях отпреди и тя си има проектчета финасирани през 6 милиона(знам, че звучи много) фондове, ЕССР бюрократи и с държавни пари на Ганьо и Американьо.

Източване на Ганя с фондове, грантове, програм, проектчета. Това не е корупция като на мафията, а успех в частния бизнес.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК