Юношите губят от Австрия с 0:1 на полувремето

Футбол

Юношите губят от Австрия с 0:1 на полувремето

3436
на 12.05.2015
Юношите губят от Австрия с 0:1 на полувремето

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

България губи с 0:1 от Австрия в последния си мач на Европейското първенство за юноши до 17 години, което се провежда у нас.

препоръчано

В 34-ата минута след неприятен рикошет в крака на Георги Янев топката попадна в Оливер Филип, който я засече в долния десен ъгъл и откри резултата.

В първите си два двубоя момчетата на Александър Димитров демонстрираха добра игра, но загубиха от силните отбори на Хърватия и Испания съответно с 0:2 и 1:2.

Сега българските таланти ще се изправят срещу тима на Австрия, който има една точка и все още има шансове за класиране напред. Двубоят е в Созопол, а главен съдия е сърбинът Данило Груич.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК