1000 автоинструктури излизат на жълтите павета

Политика

1000 автоинструктури излизат на жълтите павета

4927
на 13.01.2020
1000 автоинструктури излизат на жълтите павета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На 14 януари от 12:00 часа на площад "Батенберг" в София ще се проведе национален протест на автоинструкторите. Очаква се повече от 1000 учебни автомобила от цялата страна да затворят движението по бул. "Цар Освободител" от ул. "Раковска" до площад Независимост.

В 13:30 часа протестиращите ще бъдат приети от министъра на образованието, а в 14:30 в протестно шествие от Министерство на образованието ще отидат до Министерство на транспорта, където ще бъдат приети от минисътр Росен Желязков.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Автоинструкторите протестират срещу налаганите промени в обучението, с които се прикрива корупционна схема,
срещу безхаберието на държавата за условията, при които работят автоинструкторите, както и срещу нежеланието на държавната администрацията да пристъпи към осъвременяване на обучението на водачите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК