5000 пяха с "Назарет" в Русе

ЧАС ПИК

5000 пяха с "Назарет" в Русе

12140
на 14.09.2015
5000 пяха с Назарет в Русе

Последвайте ни в Google News Showcase

Над 5000 души изпълниха новата зала „Булстрад Арена“ в Русе, за да присъстват на концерта на шотландските легенди от „Назарет“. Много от феновете предпочетоха да слязат на терена, за да пеят отблизо с любимците си.

препоръчано

Музикантите и новият им вокал Карл Сентънс бяха хедлайнерите на „Грийн рок фест 2015“, в който участваха и млади банди от Русе и Букурещ.

„Назарет“ бяха представени от кмета Пламен Стоилов, който нарече концерта им „сбъдната мечта“.

Групата направи близо час и половина шоу с любимите на няколко поколения парчета. Не липсваха и суперхитовете Love Hurts и Dream On.

Под бурните аплодисменти на публиката „Назарет“ подари на феновете и един бис. Следващата седмица групата започва европейско турне за около месец, което ще включва Германия, Австрия, Словакия, Чехия, Швейцария и едно шоу в Москва. /БГНЕС /

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК