Вход
София
Времето в София 5 o C

60 акта за неспазване на COVID-мерките в моловете състави РЗИ-София

60 акта за неспазване на COVID-мерките в моловете състави РЗИ-София

на 19.10.2020
5681
0
60 акта за неспазване на COVID-мерките в моловете състави РЗИ-София
Автор: ПИК
19.10.2020
0
5681

60 лица са с актове за нарушения на COVID-мерките като посетители или работели в моловете в София. Столичното РЗИ е съставило 70 акта за констатирани нарушения на противоепидемичните мерки и 9 в нощни заведения и дискотеки. 6 от тях са за неспазване на противоепидемичните мерки, 2 за неспазване на забраната за тютюнопушене. Връчени са и 2 покани към отговорни лица за предприемане на административно наказателна дейност и съставяне на актове. Това показват проверките на Софийската РЗИ в закрити обществени места за периода 12.10.2020 година 18.10.2020 година.

Извършени са 254 проверки по спазване на противоепидемичните мерки и пълната забрана за тютюнопушене в закрити обществени места, в т. ч. спортни обекти, фитнес зали, големи търговски центрове – тип мол, плувни басейни, детски и учебни заведения, административни сгради, офис сгради, обекти за търговия и производство на храни (ресторанти, кафенета и др.) и нощни заведения.

От тях 56 са в големи търговски центрове – тип мол, 7- в административни и офис сгради, 8 - в нощни заведения и дискотеки.

Столичното РЗИ продължава със засиления контрол и благодари на всички граждани, които съвестно спазват въведените в страната противоепидемични мерки.  

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 16975
архив

Боксов мач. Единият боксьор здраво млати другия. Вторият, целият в кръв и синини, накрая пада и преди да изпадне в нокаут, прошепва:

- Добре ми разправяше мама да стана шахматист… 

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГИЯ: Късметът е с вас - не се сдържайте, правете неудържим секс
x